-
veličina bebe
Danas sam bila na uzv i rekli su mi da je beba oko 3300 grama-danas mi je punih 35 tjedana.Nije li to malo puno? Prije 4 tjedna bila je oko 1900 g.
Malo me zabrinulo.Trbuh mi je ogroman, imam često sluzav iscjedak, iako ne sa sukrvicom, beba je nisko pa mi se čini da bi mogla ranije nego je predviđeno!
-
Ne brini se...vjerojatno ti to nije realno stanje...ili sada ili prošli put kada su ti mjerili bebicu. I 3300 nije puno za 35 tjedana. Ne brini. Meni je sa 35 tjedana dr. Kos u Viliju procijenio bebu na 3,200 rukom, a ultrazvuk je "rekao" oko 3 kg. Na kontroli sa 37 tjedana mi je dr. Ujević u Supernovoj procjenio također na 3 kg. Tj. maaaalo više od 3 kg.Nešto od toga vjerojatno nije točno. Čudno bi mi bilo da bebe nije ništa narastao u 2 tjedna. Idem na carski sa 39 tjedana i BAŠ me zanima koliki će biti...
-
e, da...samo još ovo...procjena mog malenog je sa 32 tjedna bila 2,200 kg,a sa 35, dakle, oko 3 kg -3,200 kg. Što znači u nepunih 3 tjedna malo manje od kg...
-
Meni su u 37 tjednu rekli bebač 4700 g,+ - 250g.Nisu fulali, rodila sam 38+6 bebeka 5200g.Super porod.
U prvoj trudnoći su mi dan prije poroda fulali za 100 g.
-
Računa se + - 10% od procjenjene težine. Ne brini, moguće da su pogriješili jer ni UZV nije toliko precizan.
-
Prvo dijete mi je bilo 3750 kad se rodio. A rekli su preko 4 kg. Ali u 39.tjednu. Možda i malo urani-s obzirom na to kako se osjećam-lako moguće.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma