Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: KRVARENJE NAKON LAPAROSKOPIJE

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno KRVARENJE NAKON LAPAROSKOPIJE

Ćao rodice...
    Evo mene svježe s laparo (8 dana) i sad znam da ima dosta dosta postova na temu laparoskopije ali se nigdje ne piše o onom nakon. Mene zanima koliko ste vi krvarile nakon laparoskopije, jer sam malo zabrinuta...Meni je danas kako rekoh 8. dan od operacije a krvarenje još traje, recimo kao 3. dan ciklusa kome M traje 6 dana kao meni, e jesam ga zakomplicirala ok, recimo da mi dnevni uložak nije dovoljan :? Kaže Dr. da to nije zabrinjavajuće, a onda opet šta ja znam već sam malo i iscrpljena šta od operacije šta od toga. E sad ja moram dobit M za jedno 5-6 dana, pa će se to vjerovatno i spojiti, i kako bi sad ja trebala znat kad dolazi M jer taj bi dan trebala početi s yasminom :? :?
    Ok, amo s iskustvima, trebam ohrabrenje...By the way sve sam super podnjela, 2. dan odma kući, digla se na wc 2 sata nakon operacije, ma sve super, samo oni prokleti plinovi :shock: Jedem, pušim , odmaram, već sam malo i luda od odmaranja, al' šta ću moram
    Cmok

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja sam imala laparo u kombinaciji s histero, krvarenje mi je trajalo dugo, i preko mislim 10-15 dana, ako se dobro sjećam. Dnevni uložak ne bi bio dovoljan. Pitala dr-ove na vađenju šavova (mislim tjedan dana nakon operacije, opet, nisam sigurna je li se dobro sjećam da je to bilo nakon 7 dana), on rekao da ako nije obilno da mi ne bi davao ništa za prestanak krvarenja. Stalo je mislim nakon 15-tak dana, s time da je meni isto tako bilo kao 3. dan menge, samo svjetlije, recimo pola dana ništa ili za dnevni, a onda ipak više itd., već sam se bila zabrinula da dokle će to tako. Ovo kako ćeš znat razlučit što je menga, a što to krvarenje, ti ne znam odgovorit. Mene menga baš boli maternica, ovo krvarenje me nije bolilo - možda po tome?

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja sam laparo imala 19. DC, prokrvarila sam dva dana nakon operacije i trajalo je vrlo kratko, za mene, 3,4 dana. Ali zato su menge nakon toga bile dugačke i bolne (umjesto obratno 8) )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •