-
-
Nazovi svog MPO-ovca i pitaj ga jel' se to računa kao menga. Yasmine, kao i druge antibebi, stanjuje endometrij pa se meni čini da bi ti to moglo bit od toga. Moje su menge prije Bloody Mary, ali i njih su Yasmine prije IVF-a (2 mjeseca pijenja) desetkovale u smislu obilnosti i duljine trajanja (inače rijeke, traje 7 dana, s Yasmine 4 dana, valjda obilnost kakva je nekoj drugoj ženi normalna).
-
Ja sam to "nešto" što je sličilo na M dobila četvrti dan nakon zadnje tabletice (par kapi svijetle krvi, pa ništa, pa onda još malo za dnevni uložak , pa malo tamnijeg mrljanja....i sve bilo gotovo treći dan :shock
. Kako sam bila u silnoj nedoumici je li to to -otišla sam na uzv da utvrdimo pravo stanje stvari.
-
Iva_luca i što je doktor rekao dali se radilo o menstruaciji ili nije. Kod mene je isti slučaj, javilo se slabo točkasto krarenje i nebi dizala nikakvu paniku jer u uputstvu piše da bi se to moglo dogoditi, no drugi dan tih nekoliko kapi bilo je onako svježe crvene boje što me dovelo u dilemu. A što je najgore taj spoting traje i dalje. Nije obilan, nije svjetle boje ali još je tu pa se opet nekako nadam da će mošda doći i prava menstruacija (danas mi je treći dan pauze).
-
To je bila menstruacija. Na uzv se jasno vidio tanki endometrij (jela jedna linija za razliku od endometrija pred ovulaciju kada se uobičajeno vide tri linije).
Ako ti je danas treći dan od zadnje tabletice, moguće da će se ista stvar ponoviti još jednom, tj. da ćeš tako oskudnu M imati ponovo. Uostalom, znat ćeš do kraja vikenda.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma