Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: bolovanje

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno bolovanje

ako sam stavila temu a negdje je ima sorry ali tražim več dva dana nemogu naći!!!

radim na određeno ugovor mi je do 31.12. i dr. mi je napisala rizičnu trudnoću nisam htjela na bolovanje...međutim nakon tjedan dana sam se valjda nahladil( danas bila na pregledu sve ok)...ali boli i poslala me na bolovanje! radim preko agencije za zapošljavanje u državnoj firmi pa me zanima-----hoću sad dobivati manju plaću, i koliko!
    MOLIM POMOĆ---AK IMA KOJI PRAVNIK-CA JOŠ BOLJE PUSA!
    HVALA U NAPRIJED

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tvukovac, odgovor ti je na tvojem prethodnom topicu.

Izvoli link.

S druge strane o bolovanjima, doznakama i naknadama za bolovanje piše se već jako puno, kao i o ugovorima za određeno vrijeme.

Uz ono što ti je odgovoreno na tvojem prethodnom topicu, preporučujem ti da prođeš malo kroz ovaj pdf i pogledaš si topice sa ovim temama.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

za sve koji neznaju još.......NE MOJTE NA BOLOVANJE AKO NE RADITE 12MJ. U KOMADU.....

Sandaaa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj tvukovac prvotno napisa
    za sve koji neznaju još.......NE MOJTE NA BOLOVANJE AKO NE RADITE 12MJ. U KOMADU.....
    Zašto????

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ili ako nemate 18 mj u 2 godine do slućaja bolovanaj-zato što vam bolovanje iznosi 831 kn

a to se odnosi ćak i kada vam je dijete bolesno i za sva ostala bolovanja na teret države.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja sam radila preko privremenog zaposljavanja i zadnji put bila prije 2 godine na burzi od tad imala 16 mj. rada i otisla na komplikacije imala punu placu do 42 dana prije poroda i staz. sad primam 1663 kune cijelu prvu godinu

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

a kada je to bilo? ovo je novi zakon!

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mihael je rođen u 6 mj, znaci da je to tumaceno po ovom novom zakonu. stime da sam u tih 16 mj. imala po par dana prekida

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •