cure, evo ja ima 45 dana da nađem novi smještaj, trudim se svim silama, a što ako ne nađem?
da dam Marka u dom ?
da me odmah prijavite socijalnoj službi kao neadekvatnu majku ?
ili ćete mi prezirno frknuti i reči tko mi je kriv jer si nisam kupila stan, bogato se udala itd...

Odgovori s citatom
Što se teme konkretno tiče nemam pojma što bi napisala. Nije mi u redu iznajmiti stan i neprijaviti podstanare, nije mi u redu da podstanar, kako se čini, ima veća prava od vlasnika, a opet mi nije u redu ne imati sluha za obitelj s djecom koji su ipak platili, doduše sa zakašnjenjem, ali su platili podstanarstvo. Neznam kako se postaviti.
idi moraliziraj svojima klući i ne sudi o nečemu što ne znaš. Oni čovjeka NE KRADU - daj čitaj moje postove od početka pa će ti možda biti glava bistrija. Rekla sam da su bili nekoliko mjeseci u zaostatku i platili mu sve odjednom. Do dana današnjeg je podmirena sva stanarina i režije do u lipu! Tražila sam savjet, ev. članak u zakonu koji bi im mogao dati na uvid na čemu su i što mogu očekivati. NJihova situacija sa gazdom je ok i on sam se ispričao da je reagirao u afektu, a i isprike su uslijedile i s njihove strane. Ionako se sele u svoju kuću za 2 i pol mj.