Da se vratim na početak kako definiram naš odnos? Naš brak, u dobru i zlu, jedno i zauvijek. znam zvuči terminalno , ali mi smo to prihvatili na početku i od onda ga volim kao nekog svog, a bome i pozvizdim na njega ko i na sebe. Bezrezervno. Užasno smo različiti,oboje preosjetljivi, on čudak na brojeve,pomalo nazi, ja na kreativu šlampavu stranu, ali ide, vjerujemo jedan drugom da radi najbolje što može. Ne sramimo se ići po pomoć, tražiti savjete od onih koji su duže u braku od nas, molimo zajedno kad je frka, to nas često jako zbliži, ići ćemo i na neko savjetovanje u životu jednom sigurno. Već smo bili na nekom obiteljskom seminaru samo od silne djece slabo smo što čuli . Ne znam nekako mislim da ono na čemu imaš pažnju raste. Eto pa se mi pazimo i mazimo. Ove godine smo bili prvi put sami par dana i odlučili smo da odemo svake godine , onoliko dana koliko ima najmlađe dijete (savijet s foruma),nadam se da će plan uspijeti. Hvala Bogu,mi imamo moje za čuvanje tako da su nas od početka tjerali da odemo ponekad sami van ili jednostavno ostanem dan i noć solo doma, jesu to retki petki, za na prste izbrojat, ali stvarno su bili prebitni sad kad gledam unazad. moraš se nekad i posvađat i pomirit na miru i bez cenzure.