-
definitivno spontana. moze nas sputat samo bolest ili nesto drugo sta smo vec dogovorili.
potpisala bi cvijetu.
mislim da kod nas cak debelo prevladavaju nenajavljeni gosti nego najavljeni.
mi smo cesto u djiru, rekla je nasa susida jednom: pa di cete sad opet? pa tek ste se vratili!
nema sanse da bi odbila druzenje radi ciscenja kuce ili nedajboze peglanja
e i na zadnjem rodjendanu koji smo slavili prvi gosti su nam dosli oko podne, a zadnji otisli oko ponoc
cili dan san s gustom kuhala, servirala, pekla kolace (zadnjeg san servirala vruceg iz pecine), nesto san pripremila i dan prije, kad se skupilo puno ljudi uskocile mi prijateljice oko serviranja, ovi zadnji gosti koji su isli, pomogli mm-u skupit stolove i unit sve u kucu. bilo je i djece i odraslih, sjedilo se za stolom, na kaucu, na podu, na zidicu, nikome nije smetalo nista, svi su gustali i bilo nam je bas super ko sto uvijek i bude jer su i svi ti ljudi s kojima se druzimo opusteni i spontani pa nam valjda svima tako odgovara.
a kofer mi je prije nego san rodila uvijek bio napola spreman, imala san poseban set kozmetike samo za putovanja i stalno san bila u djiru, nekad bi doslovno u par sati skupila stvari i otisla di je tribalo. mama me u nekim periodima znala nazvat i prvo pitata: jesi vani ili u Hr? da mi ne trosi roaming
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma