Stranica 7 od 9 PrviPrvi ... 56789 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 412

Tema: Trnovit je put od rasipnice do stedljivice...

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

a sta ce vam mlijeko za tijelo?

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj koryanshea prvotno napisa
    suha, perutava koža koja svrbi

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    a sta ce vam mlijeko za tijelo? :
    aleksandra, znaš li kako se zvao onaj topic o onim kristalima za ispod pazuha umjesto dejzića iz DM-a? Pitam upravo zbog suhe, perutave, iziritirane, grozno svrbeće kože ispod pazuha, moram sutra u DM

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ah! ostali? valjda nemaju svi suhu perutavu kožu koja svrbi

ja sam skužila da što više packam po sebi, to mi više treba (jer mi je ustvari gore) i zato sam lansirala odj*b i mlijeku za tijelu i kremicama za ruke i labelu... jedino još tražim the proizvod za rješavanje peruti na licu, ustvari mi radi neka rosalova krema ali ne znam gdje da je kupim?! (imala sam hrpu testera)

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa
    aleksandra, znaš li kako se zvao onaj topic o onim kristalima za ispod pazuha umjesto dejzića iz DM-a? Pitam upravo zbog suhe, perutave, iziritirane, grozno svrbeće kože ispod pazuha, moram sutra u DM
    Mala su ti slova, pitanje hoće li ti A70v odgovoriti .

Dok ona ne dođe ja bum ti nahvalila taj kristal. Zove se kristalni kamen. Nisam ga kupila u DM-u nego u ljekarni. Moj je od Kal-a, cca 85 kn. Trajeeeeeee....

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Baš je bila prigodna veličina: mala za offtopic, a dovoljno velika za Aleksandru

Hvala mim, kupujem sutra pa taman da je i 185 kuna, toliko mi je dozlogrdilo. :/

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

s mode na kozmetiku...sve bolje od boljeg

sljedećeg... možda konjetina?

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Baš je bila prigodna veličina: mala za offtopic, a dovoljno velika za Aleksandru

Hvala mim, kupujem sutra pa taman da je i 185 kuna, toliko mi je dozlogrdilo. :/
    Tu je offtopica toliko da se više ne kuži koja je tema .

Mali savjet: kad upotrebljavaš kamen ostavi ispod pazuha malo vlažnu kožu i onda dooobro protrljaj s njim. Učinit će ti se da ništa od kamena nije ostalo na koži, ali djeluje. Nakon toga ostavi da se koža skroz osuši.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj štrigica prvotno napisa
    apsolvirano

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ja sam skužila da što više packam po sebi, to mi više treba (jer mi je ustvari gore)
    Ovo je ziva istina. U vreme dok su devojke bile male, pa nisam mogla puno da boravim u kupatilu (a da mi neka od njih ne zagrebe na vrata), nisam se ni mazala, a koza mi je bila bolja nego sad...

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa
    apsolvirano
    ne volim konjetinu. jednom su mi ju podvalili pod neko drugo meso :? ... em nije imala dobar okus, em si ne mogu zamisliti da jedem konja... isto ko ni zeca, ni srnu... :/

i da dopunim kozmetički dio:

ne volim se ni mackati ni packati...

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    apsolvirano
    ne volim konjetinu. jednom su mi ju podvalili pod neko drugo meso :? ... em nije imala dobar okus, em si ne mogu zamisliti da jedem konja... isto ko ni zeca, ni srnu... :/
    a nema? pepu praščića?

njumi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Vishnja prvotno napisa
    Citiraj Maslačkica prvotno napisa
    Ja danas plaćam svoje rasipništvo tokom mladih, ludih dana, a da sam nešto pametno kupila!? - čini mi se da sam sve pare potrošila na hranu, pa onda sad na biciklo da skinem tu svu "hranu".
    Osjećaj trošenja više nego što možeš priuštiti je jako užasan, ali mi dok smo bili u Zg imali smo na raspolaganju čak i manje od 1000 kn koja nam stvarno nije bila dovoljna za hranu, gorivo i pokaz ili bilo šta drugo i tako smo se zaduživali.... mah...

Danas sam na putu za izlječenje. 1.korak sam napravila tako da trošim sve od kozmetike i ne kupujem ništa dok ovo ne potrošim skoro do kraja. Znači, šampone, kreme (koje mi nisu baš nešto sam poklonila), sapune trošim sada i mlijeka za tijelo. Uvijek mi nešto ne paše kod mlijeka za tijelo, tj. učini mi se onaj drugi bolji, pa onda kupim i ostavim 2 prsta mlijeka u ambalaži i onda se to vuče godinama i na kraju bacim. E nema više! Trošim sada ostatke i dok ne potršim ni makac.
    Isto sam tako skontala da mi od kozmetike treba: za tuširanje, šampon, regenerator, mlijekko za tijelo, krema za kosu, kristal i stik, i nivea krema za lice i to je to! Toga se sada i držim.
    Ovo je odlican savet, i ja sam shvatila da je vreme da potrosim zalihe kozmetike. I vidim da ce poooduze trajati dok sve ne slistim. Ali, nema veze, jer, ne verujem ni sama sebi, ali tako STEDIM...
    ja sam počela smanjivanjem kozmetike; kad sam osvijestila da u ormariću imam preko 500 kn kozmetike koja se nakupljala, da ne kažem godinama, došao mi je mrak na oči i rekla sam "dosta je!". Na pola stvari je istekao rok, za pola stvari nisam ni znala da ih imam , pola sam razdijelila (što nisam koristila), a nešto sam odavno prerasla. I sad, kad odem u DM, zamislim samo onu punu hrpetinu koju nisam nikad iskoristila do kraja i vrlo lako se odvojim od police;

nastavila sam sa sredstvima za čišćenje - neću reći skoro pa ista stvar, ali tu je negdje.

i na onaj stadij "treba li mi to" sam došla tako da pogledam artikl, prvo zamislim gdje će mi stajati u kući/ormaru, koliko puta ću ga zbilja koristiti i slično.
    Ako vidim neki prekrasni dio odjeće koji bi možda mogao biti moj stil, al eto, ne nosim to često, nemam baš ni prigodu osim "jednom možda", a eto, nije baš tako ni skup a ja imam novca, a baš mi se i sviđa - odustanem. Jer zbilja, što će mi? Za jednom, možda? Ne.

Za sitnice po kući samo zamislim pred policom da se to meni doma ipak neće tako dobro slagati kao u osvjetljenom, prekrasno šarenom i čistom dućanu, jer moj je stan daleko od kataloškog i ta sitnica, koja je divna na polici, jednostavno nema mjesta u mom stanu (osim ako mi se jako sviđa)

Za zdjele, lonce, šalice i slično ionako nemam mjesta, neki kompleti još čekaju svoj moment

Dakle, za sve ono što vidim na polici, odmah "premještam" i "slažem" doma, i zbilja uvidim da imam i više nego što mi je potrebno.

I ne padam više na reklame, na to sam tako ponosna

(ali nisam škrta, mi taj novac trošimo na vikend izlete ili na večere jednom-dvaput tjedno, obuću i odjeću koja nam paše, knjige i slično. Još kad bi se toga riješili, možda bi nešto i uštedili )

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne mogu zamisliti da jedem konja... isto ko ni zeca, ni srnu... :/
    Potpis! Ubacujem još i janje. :/

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a nema? pepu praščića?
    nema? to ni pod razno :/
    pepu otprilike par puta godišnje

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj TeddyBearz prvotno napisa
    ne mogu zamisliti da jedem konja... isto ko ni zeca, ni srnu... :/
    Potpis! Ubacujem još i janje. :/
    X

ni čičigune... od ičega...

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da u ormariću imam preko 500 kn kozmetike
    ja znam jednu koja je samo u parfemima imala nekoliko tisuća maraka (sad valjda to ima u eurima :? ).

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ni čičigune... od ičega...
    Što su to čičiguni? :?

Inače, pod savjete o štednji mi nikako ne spada zgražanje nad stvarima na koje neki troše. Možda uštede na jednoj strani, pa si priušte poneki luksuz na drugoj. Njihov novac = njihova stvar.

njumi, ja isto koristim metodu vizualizacije i često baš zbog nje odustanem od kupovine. To mi je pogotovo korisno za skupe stvari kao što su predmeti za kuću. Baš kao što kažeš, prosječan stan je daleko od onog iz kataloga i neki skupi dizajnerski dodatak često se ne uklapa u takav prostor i predstavlja čisto bacanje novca.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa
    Što su to čičiguni? :?
    ,mogla sam znat da nitko neće razumit ovo... ni ja nisam znala dok se nisam udala u lovačku kuću...

čičigun je jelo koje se sprema kao i bilo koja divljač na toć samo umjesto nekog konkretnog mesa stave se ptičice (divlje)... vrapci, jarebi, volići i šta ti ga ja znam...
    ne znam sprema li se igdje osim u ovom kraju ni kako se može drugačije nazvat ovo jelo... mm se daaavi u ovome... :bljak:bljak:bljak: ne volim osim pilećih prsiju nikakovu avijaciju...

inače, selfbranje divljih biljčica za ručak (zelje, gljive, šparoge) je dobar način uštede love... nit sijao nit kopao... naravno, ako imate divljinu u blizini...

lollipop avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja sam oduvijek padala na sve, a moj mm na nista - tu i tamo kupi nesto preko neta. otkako je stigao lovro stvari su se iz temelja promijenile. pravi tatin sin ne podnosi ducane i ukoliko se zadrzim dulje od minutu-dvije zapocinje dreka. kako ga stalno vučem sa sobom, jer ne koristimo bake ni čuvalice, ne uspijevam kupiti ništa. i eto prisilne štednje!!!

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

mislila sam da će ovaj topic biti poticajan u smjeru štednje, a onda sam ušla u boss

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj mama_jos_malo prvotno napisa
    mislila sam da će ovaj topic biti poticajan u smjeru štednje, a onda sam ušla u boss
    ...i natrag do rasipnice...
    Ja se, evo, javno pohvaljujem. Ostala sam dosledna svojim obecanjima sebi samoj - ne kupujem gluposti, dorucak nosim od kuce, moje "ne" decijim nepotrebnim sitnicama je postalo cvrsce, trosim stare rezreve kozmetike (a i dalje se ne mogu nacuditi kooooliko je toga), ne arcim MB na netu bez kontrole, kontrolisem se po pitanju upotrebe telefona...
    Nasuprot tome, kupila sam par kvalitetnih stvari svojoj i prijateljicinoj deci i mudro potrosila novac.
    Moj ponos raste k'o kvasac...

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

...i natrag do rasipnice...
    Ja se, evo, javno pohvaljujem. Ostala sam dosledna svojim obecanjima sebi samoj - ne kupujem gluposti, dorucak nosim od kuce, moje "ne" decijim nepotrebnim sitnicama je postalo cvrsce, trosim stare rezreve kozmetike (a i dalje se ne mogu nacuditi kooooliko je toga), ne arcim MB na netu bez kontrole, kontrolisem se po pitanju upotrebe telefona...
    Nasuprot tome, kupila sam par kvalitetnih stvari svojoj i prijateljicinoj deci i mudro potrosila novac.

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Vishnja - da nam još punooo "nakvasaš" - čestitam ti!!!

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Rješenje: kupujte s članom obitelji jer u tom slučaju, kako su pokazali pokusi, kupujemo i trošimo manje.

u zadnje vrijeme nastojim ne voditi svog člana obitelji u kupovinu... poduplaju mi se računi :/

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa nisi napravila ništa loše.

Iz mog iskustva, njihove stvari su fakat prvorazredne. Ako si kupila nešto što je dovoljno klasično da za sezonu-dvije ne bude demodirano, napravila si dobar potez.

Bravo!

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ovdje ti je par linkova
    http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...ipsa&start=100
    http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...ghlight=stipsa
    http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...ghlight=stipsa
    ja inače kupujem balein iz dm-a i puno je jeftiniji - manje od 20 kn, čini mi se. I super sam s time zadovoljna ali jedna forumašica je pisala da je imala jaku reakciju na to. Pa probaj oprezno. Netko je spominjao i stavljanje sode bikarbone na kritična mjesta.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Rješenje: kupujte s članom obitelji jer u tom slučaju, kako su pokazali pokusi, kupujemo i trošimo manje.

u zadnje vrijeme nastojim ne voditi svog člana obitelji u kupovinu... poduplaju mi se računi :/
    ovisi kakav ti je član obitelji - mm je krejzi šoper, ako s njim odem u supermarket pune se kolica bez obzira što smo u minusu, a ja sam sposobna izaći iz Bille s tri artikla... i uvjek imam tu ulogu zvocala "što će ti to, ostavi ovo, dosta je, idemo van"

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ok, za sve one koje i dalje žive u bajci
    http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=67216
    malo hladnog tuša !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Verujem da nije sve bas tako crno...

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ja sam upravo onakva kakva ne bih trebala biti. Hirovita šopingholičarka koja najboljše zabrazdi u kupovini kad je loše volje - Možda da izbjegavaš biti takva
    No, ipak sam u mojim nekakvim pokušajima uštede i susprezanja od glupave kupovine došla do nekakvog zaključka koji možda i ne mora vrijediti i za tebe: Ne valja pretjerivati i u ne-kupovini, budući se tada čovjek može uhvatiti u zamku totalne izgubljenosti u neimanju osnovnih potrepština, a što može dovesti do još glupavijih kupovina.
    Stoga, budimo umjereni

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj pikapolonca prvotno napisa
    Ja sam upravo onakva kakva ne bih trebala biti. Hirovita šopingholičarka koja najboljše zabrazdi u kupovini kad je loše volje

ja ću se samo prisjetiti jednog popodneva kad sam sva bijesna krenula u grad, s namjerom da spiskam 300 kuna... do grada je to naraslo na 500... nakon dva sata hodanja - već sam iznos povisila na 1000... :?

i nikako nisam uspijevala naći nešto što bi me veselilo - čak ni za tu lovu...

doma sam se vratila s malom policom za kuhinju, koju sam gledala nekoliko mjeseci po katalozima :? .. nekih 120 kuna...

nakon toga sam odustala od kupovine kad sam ljuta. jer me nakon toga samo bole noge...

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja ću se samo prisjetiti jednog popodneva kad sam sva bijesna krenula u grad, s namjerom da spiskam 300 kuna... do grada je to naraslo na 500... nakon dva sata hodanja - već sam iznos povisila na 1000... :?

i
    sorci, al priznaj da si se dobro osjećala tog popodneva, dok nisi došla do grada

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa
    sorci, al priznaj da si se dobro osjećala tog popodneva, dok nisi došla do grada
    ma jok :/ ... išla sam s mišlju: ak to drugima pomaže, valjda će i meni!

a) mrzim šoping
    b) više od šopinga mrzim centar grada
    c) nemam pojma koji mi je vrag bio

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja kad krenem nesto kupovat, tako ko ti, obicno ne nadjem nista

najdraze su mi kupovine usput, neki dan sebi u TLimacu preprekrasnu torbu kupila. kao djecja skolska. ne mogu joj se nadiviti. 50 kuma.

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

preprekrasnu torbu kupila. kao djecja skolska. ne mogu joj se nadiviti. 50 kuma.
    na pink pantera?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam se premisljala za jedan smedji ruksak-torbu s puno malih pinkica i dok sam odlucila, vratili sve u zgb

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

idem danas u tl, nazvat cu te otamo da ne uzmem krivi
    od ruksaka sam vidjela samo roze, ovo je bas torba za preko ramena

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

I mogla si nam reci da je 70% snizenje

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa
    I mogla si nam reci da je 70% snizenje
    Mene MM jučer odvukao

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

zgodan neki razvoj.
    krenuli od jedne kave manje, ne kupovanju tricarija u dm-u, a zavrsili na boss-u.

njumi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

kupovina u bossu je ulaganje u budućnost

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

rasprodaja traje do 11.10., ali vec sada je muski ducan spao na 10% ponude, kaj ce prodavati jos 10 dana

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj seni prvotno napisa
    zgodan neki razvoj.
    krenuli od jedne kave manje, ne kupovanju tricarija u dm-u, a zavrsili na boss-u.
    Baš tako a za sve je kriva mama_jos_malo Al sam zato našla malu crnu haljinu :D

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj yaya prvotno napisa

Al sam zato našla malu crnu haljinu :D
    Ipak? Jessss! :D

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj yaya prvotno napisa

Al sam zato našla malu crnu haljinu :D
    Ipak? Jessss! :D
    Da i sad sam skužila kako se uđe u začarani krug kupovanja jer uz tu crnu haljinu baš i ne pašu kamperice i sportska torba i jakna a ja ne želim kupiti cipice niti baloner jer još nisam spremna za takvu preobrazbu pa kombiniram i gruntam...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pasu marte

Stranica 7 od 9 PrviPrvi ... 56789 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •