Sorry, krivo sam te skužila.Deaedi prvotno napisa
krumpiric prvotno napisa
![]()
![]()
čuj, noge bi trenutno mogla prodat pod novi modni krik.
depilacija - pod obavezno iako bi mi kućni budžet osjetno bio povećan da me bog nije nagradio šumom, i to zimzelenom.
sandale će najvjerovatnije otpast jer bi mi u protivnom otpali prsti od leda. iapk se ne mogu dan i noć pretvarat kako mi nije hladno i kako je baš šik imate otvorenu skroz cipelu![]()
na kraju će ići zatvorene sandalice, s finim najlonkama (ajmo prijedlozi koja marka ima najsvjetlucavije). pa kad već blištim neka se vidi raskoš. i kad već idem friško depiliranih nogu neka mi makar neko primjeti trud![]()
bunda otpada, izgledala bi ko prijateljica noći iz đardina, i to ona na probnom radu.
haljina je prozračna, ali ne mogu se ogrnit šalom - crknit ću od cvokotanja. ide kaput pa kud puklo da puklo.
sandalice sam mislila ove, ali će čekat neke proljetno/ljetne pireve
http://i5.photobucket.com/albums/y18.../cipele/13.jpg
o, super bi izgledala kad bi se u čarapama uguravala u ove sandalice![]()
Meni su super Polzela čarape.
Sandalice su super, ali stvarno bi se smrzla u njima.
ne smrzla nego primrzla.Deaedi prvotno napisa
i sad gledam sandale, a one marke loriblue![]()
![]()
nemrem virovat svojim okicama![]()
Jesi ziher? :?Loryblue prvotno napisa
Svjetlucavo-zlaćana haljina, cipelice isto sjajne... Ja bih išla na fine, tanke, mat čarape.
misliš?Sanja prvotno napisa
zar ne bi bilo finije da se malo sjajuckaju na suncu. ne mislim na one što se baš svjetle ko božićno drvce nego na one koje se samo na suncu zasjaje. ma znaš na što mislim.
obične, tanke ko paučina.
Znam na koje misliš, ali bojim se da će ukupni dojam biti božićno drvce. :/
nisam ziher ni japomikaki prvotno napisa
, ali vrijedi probati. Sam da ne idem više u šoping centre, u kupovinu veste za sebe, a vratim se sa prtljažnikom špeceraja, tonom bodija i par didaktičkih igračaka. Neka drugi šopingiraju, pa mi slažu prema željenom stilu i potrebnoj veličini
Ima ih ovdje par... svi ovi koji reklamiraju svoju robu profi, tj. na lutkama.
fakat loriblue :shock:, nevjerojatno, očigledno su ti bile suđene.