-
dosta štedim, financijska situacija mi nije sjajna ali ne toliko zbog toga (morala bi biti ekstrakritična da me prisili na računanje jer sam jako loš matematičar) nego više na ekološkoj bazi. Volim reciklažu, za dijete imam skoro isključivo poklonjene i rabljene igračke i odjeću, sebi isto jako malo kupujem i sve koristim godinama.
Najviše sam srezala kozmetiku, nikad nisam previše tukla po tome, ali svako toliko eliminiram neki proizvod ili zbog ambalaže ili zato što doznam da je štetno ili zagađuje. Na kraju koristim jedino dječji sapun (za kupanje) i sapun za ruke, bademovo ulje (za dijete maslinovo medicinsko) i pastu za zube, i ponekad se počastim s komadićem sapuna iz Lusha kojeg dugo razvlačim - traju mi po pol godine, kao i oni njihovi šamponi u obliku sapuna. To sam počela uzimati baš zato da izbjegnem plastičnu ambalažu koji kod nas nemaš gdje dati na reciklažu. Čak i regenerator sam prestala koristiti - i kosa mi je i dalje super. Uopće se ne osjećam loše zbog toga, baš obratno. I puno se uštedi.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma