-
Pokušavam štedjeti i trošiti smo u visini plaće, ali ponekad je to nemoguće. Kada paltim režije, kredit i ostale troškove ostane mi skroz malo. Sva sreća na mojim roditeljima koji nas hrane, imaju svoj vrt i svoje životinje, jer ne znam kako bi da moramo još i to kupovati.
Odjeću za sebe odgađam dok mi stvarno ne zagusti. Idem u kupovinu jesenske jakne jer ne mogu hodati u vesticama jer mi je hladno, a kiskersice koje imam već šestu godinu mi se lagano raspadaju. Zato ću si priuštiti nove 8) .
Ove godine si bilježim troškove i na kraju godine ću napraviti detaljnu analizu koliko novaca za što potrošim. Planiram si kupiti i knjigu Financijski preporod, u kojoj su navodno super savjeti kako živjeti sa sredstvima koje imamo i još uštedjeti. To će mi biti poklon za Božić.
Koliko god štedili ovo, ljetovanje nam je nasred uspona prema Vratniku stao auto pa smo platili spavanje u Senju 360,00 kn, šlepanje do Bj 2000,00 kn i popravak 3800,00 kn, što je više od moje mjesečne plaće. Sva sreća imamo neka sredstva u crnom fondu pa se krpamo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma