Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 69 od 69

Tema: Prehlada i trudnoća

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Eva Maria ako imas temp. ja ti savjetujem da popijes Lupocet ili neki Paracematol za skidanje temp...puno toplog caja i preznojavanje...uff...pa kako ljudi mogu biti tako neodgovorni

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Na forumu Porod imas temu prehlada prije poroda pa svakako malo procitaj......

Tincha avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007
    blizu al opet dovoljno daleko od metropole

Početno

EvaMaria evo hara adenoviroza - cijela moja familija ima, meni bilo najgore - totalni raspad sistema - srećom bez temperature. Da nisam trudna, aspirin i neoangin bi me spasili - ovak Lupocet, čaj, limun, med, rastopljeni šećer i api sirup. Samo temperatura je opasna, a virozu ničim ne možeš dovesti u red - moraš čekati da tijelo pobijedi sve samo. I naravno nadati se da se poslije viroze ne nakalemi neka bakterija na dišne puteve....

Eva Maria avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Cure, hvala na odgovorima!!
    Ja sam baš paničar što se tiće trudnoće
    Evo, pomogli su čaj, med i limun a i topla dekica.
    Nisam kasnije imala temp, al sam zato imala jake kontrakcije..
    Hvala Bogu, za 2 dana je sve prošlo..
    Sad sam opet ona stara

i kupila sam neko eterično ulje protiv prehlade, baš fino očisti dišne putove

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    lilika kaj je to nekaj novi
    da,da dolazi nam novi mali smotuljak na ljeto, jedva cekamo da ga/je upoznamo

EvaMaria, sve ce bit ok, ozdravit ces, nemoj se brinut, i ja sam htjela da uzmu maticne,al sam zavrsila na hitnom carskom i za to nije bilo ni vremena ni prilike da ne iskrvarim, prema tome nis strasno, ima gorih stvari, bitno da ti i bebi budete dobro.

Uzmi neke prirodne preparate (propolis, med,C vitamin,..) da si olaksas i probas rjesit prehladu prije poroda i da sretno!!!!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ajme uopce nisma vidjela zadnja tri posta h,ah,...super da si ozdravila a ja bih se bez imalo ustrucavanja makla od te prehladjene frendice, come on !! sta je njoj?

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

cure, u 30.tjednu trudnoće sam. imam jaki suhi kašalj. noć je najgora.jucer me odjednom uhvatilo. a prije mjesec dana sam bila bolesna.apotekarka mi nije znala što dati.i na vjenčanju svom sam bila užas. crvenog nosa i prošlo me, i evo opet me vata.znate što bi mogla za grlo, da me ne grebe, da se ne isušuje. hvala

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    cure, u 30.tjednu trudnoće sam. imam jaki suhi kašalj. noć je najgora.jucer me odjednom uhvatilo. a prije mjesec dana sam bila bolesna.apotekarka mi nije znala što dati.i na vjenčanju svom sam bila užas. crvenog nosa i prošlo me, i evo opet me vata.znate što bi mogla za grlo, da me ne grebe, da se ne isušuje. hvala

sljezov caj, ili preprziti secer i mlijeko...secer i mlijeko su meni pomogli za kasalj, ali mi je zato probava proradila pa ne treba puno secera staviti

za grlo : zagrabi veliku zlicu meda i u to nakapaj limuna svjezeg, i tako par puta...sretno

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj zeljana02 prvotno napisa Vidi poruku
    sljezov caj, ili preprziti secer i mlijeko...secer i mlijeko su meni pomogli za kasalj, ali mi je zato probava proradila pa ne treba puno secera staviti

za grlo : zagrabi veliku zlicu meda i u to nakapaj limuna svjezeg, i tako par puta...sretno
    HVALAAA,probat cu.

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

zeljana, meni ni ovo nije pomoglo... sad sam postavila post na tamo medinske struke možda oni imaju pametno rješenje...

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ja opet imam upalu sinusa. drugi put u mjesec dana. ne prestajem ispuhivati nos, kraste već imam na njemu, grozno... a i glava booooooli!!!!!! temperaturu nemam, ali nos... na usta jedva dišem nakon 4 dana...

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    ja opet imam upalu sinusa. drugi put u mjesec dana. ne prestajem ispuhivati nos, kraste već imam na njemu, grozno... a i glava booooooli!!!!!! temperaturu nemam, ali nos... na usta jedva dišem nakon 4 dana...
    jesi bilo kod dr-a, šta je reko??
    to je prestrašno, 2 puta u mjesec dana imati tako groznu upalu... sad se moj suhi kašalj tri dana čini ko ništa naspram tvoje..

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ma nisam, mislila sam u petak da neće bit ovako strašno, danas mislim zvat dokicu...

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

ajde pa javi šta ti je rekla, jer dva puta upala može biti samo nešto grozno, malo paničiram umjesto tebe, ali dok sam ja imala gnojnu anginu (naravno nije isto kao upala sinusa) dva mjeseca zaredom, slali su me na plućni...

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj andynoa prvotno napisa Vidi poruku
    zeljana, meni ni ovo nije pomoglo... sad sam postavila post na tamo medinske struke možda oni imaju pametno rješenje...
    zelis li ti to reci da moje rjesenje nije pametno???

ovo je samo prirodni nacin ublazavanje tegoba koji je meni pomogao...

ma ti si nas extra slucaj za sve ...sve sto te moglo snaci snaslo te je...

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj zeljana02 prvotno napisa Vidi poruku
    zelis li ti to reci da moje rjesenje nije pametno???

ovo je samo prirodni nacin ublazavanje tegoba koji je meni pomogao...

ma ti si nas extra slucaj za sve ...sve sto te moglo snaci snaslo te je...
    heh, jesam ja sam ekstrem ko ovi iz BB jučer...

naravno da je tvoje rješenje pametno, za onoga na koga djeluje, na mene ne djeluje...

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ksena28,pa ja ti imam upalu sinusa svakih cca 3 tjedna.
    Inače imam kroničnih problema sa sinusima,ali od kada sam trudna,to je prestrašno!!!
    Kad krene glavobolja,jaka glavobolja,onda ubrzo počnu mučnine i povračanje..kad prestane bolit glava,prestaju i mučnine..
    U to vrijeme tegoba,doslovno ne mogu ništa-ništa ne vidim,ne čujem,užas!!
    Kad sam bila trudna 6 tjedana,radi njih sam završila na atb jer da ga nisam uzela,najvjerojatnije bih završila u bolnici!
    Meni jedino pomaže manijakalno ispiranje nosa sa fiziološkom otopinom-bilo šta drugo ne dolazi u obzir jer me peče sluznica.

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Mia fizioloska je jako dobra ni drui pripravci ne sadrze nesto posebno.Jesi probala s inhalacijama od kamilice meni i to pomaze,naparim se i super.

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Pod drugi pripravci sam mislila na neke kapi za nos-kemija...
    Inhalacije meni nisu ništa...
    Velim,imam kroničnih problema sa sinusima pa sam svašta već isprobala,ali malo toga ima pozitivan efekt na mene..
    Bez obzira,thanx na savjetu lastavice1979..

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •