Eva Maria ako imas temp. ja ti savjetujem da popijes Lupocet ili neki Paracematol za skidanje temp...puno toplog caja i preznojavanje...uff...pa kako ljudi mogu biti tako neodgovorni![]()
Eva Maria ako imas temp. ja ti savjetujem da popijes Lupocet ili neki Paracematol za skidanje temp...puno toplog caja i preznojavanje...uff...pa kako ljudi mogu biti tako neodgovorni![]()
Na forumu Porod imas temu prehlada prije poroda pa svakako malo procitaj......
EvaMaria evo hara adenoviroza - cijela moja familija ima, meni bilo najgore - totalni raspad sistema - srećom bez temperature. Da nisam trudna, aspirin i neoangin bi me spasili - ovak Lupocet, čaj, limun, med, rastopljeni šećer i api sirup. Samo temperatura je opasna, a virozu ničim ne možeš dovesti u red - moraš čekati da tijelo pobijedi sve samo. I naravno nadati se da se poslije viroze ne nakalemi neka bakterija na dišne puteve....
Cure, hvala na odgovorima!!
Ja sam baš paničar što se tiće trudnoće
Evo, pomogli su čaj, med i limun a i topla dekica.
Nisam kasnije imala temp, al sam zato imala jake kontrakcije..
Hvala Bogu, za 2 dana je sve prošlo..
Sad sam opet ona stara
i kupila sam neko eterično ulje protiv prehlade, baš fino očisti dišne putove![]()
da,da dolazi nam novi mali smotuljak na ljeto, jedva cekamo da ga/je upoznamo
EvaMaria, sve ce bit ok, ozdravit ces, nemoj se brinut, i ja sam htjela da uzmu maticne,al sam zavrsila na hitnom carskom i za to nije bilo ni vremena ni prilike da ne iskrvarim, prema tome nis strasno, ima gorih stvari, bitno da ti i bebi budete dobro.
Uzmi neke prirodne preparate (propolis, med,C vitamin,..) da si olaksas i probas rjesit prehladu prije poroda i da sretno!!!!
ajme uopce nisma vidjela zadnja tri posta h,ah,...super da si ozdravila a ja bih se bez imalo ustrucavanja makla od te prehladjene frendice, come on !! sta je njoj?
cure, u 30.tjednu trudnoće sam. imam jaki suhi kašalj. noć je najgora.jucer me odjednom uhvatilo. a prije mjesec dana sam bila bolesna.apotekarka mi nije znala što dati.i na vjenčanju svom sam bila užas. crvenog nosai prošlo me, i evo opet me vata.znate što bi mogla za grlo, da me ne grebe, da se ne isušuje. hvala
zeljana, meni ni ovo nije pomoglo... sad sam postavila post na tamo medinske struke možda oni imaju pametno rješenje...
ja opet imam upalu sinusa. drugi put u mjesec dana. ne prestajem ispuhivati nos, kraste već imam na njemu, grozno... a i glava booooooli!!!!!! temperaturu nemam, ali nos... na usta jedva dišem nakon 4 dana...
ma nisam, mislila sam u petak da neće bit ovako strašno, danas mislim zvat dokicu...
ajde pa javi šta ti je rekla, jer dva puta upala može biti samo nešto grozno, malo paničiram umjesto tebe, ali dok sam ja imala gnojnu anginu (naravno nije isto kao upala sinusa) dva mjeseca zaredom, slali su me na plućni...
Ksena28,pa ja ti imam upalu sinusa svakih cca 3 tjedna.
Inače imam kroničnih problema sa sinusima,ali od kada sam trudna,to je prestrašno!!!
Kad krene glavobolja,jaka glavobolja,onda ubrzo počnu mučnine i povračanje..kad prestane bolit glava,prestaju i mučnine..
U to vrijeme tegoba,doslovno ne mogu ništa-ništa ne vidim,ne čujem,užas!!
Kad sam bila trudna 6 tjedana,radi njih sam završila na atb jer da ga nisam uzela,najvjerojatnije bih završila u bolnici!
Meni jedino pomaže manijakalno ispiranje nosa sa fiziološkom otopinom-bilo šta drugo ne dolazi u obzir jer me peče sluznica.
Mia fizioloska je jako dobra ni drui pripravci ne sadrze nesto posebno.Jesi probala s inhalacijama od kamilice meni i to pomaze,naparim se i super.
Pod drugi pripravci sam mislila na neke kapi za nos-kemija...
Inhalacije meni nisu ništa...
Velim,imam kroničnih problema sa sinusima pa sam svašta već isprobala,ali malo toga ima pozitivan efekt na mene..
Bez obzira,thanx na savjetu lastavice1979..