Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: footmuff za zapp i speedi

curly mama avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno footmuff za zapp i speedi

bliži se zima, pa razmišljamo o vreći za kolica. super mi je što se ovaj footmuff može koristiti i za jedna i druga kolica koja imamo.
    zanima me, jer nigdje ne mogu pronaći- do koje dobi se može koristiti. je li veličina o.k. za npr. jednogodišnjaka? i općenito kako ste zadovoljne?

mi imamo onu malu vreću za cabriofix i s njom smo bili jako zadovoljni.

evo i linka:
    http://shop.babyworld.co.uk/DisplayD...spx?prodid=742

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

mi imamo taj footmuff za buzz i ogroman nam je sad dok M. ima 8 mj tak da vjerujem da unutra stane i dvogodišnjak npr!

curly mama avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Majuška prvotno napisa
    da unutra stane i dvogodišnjak npr!
    ajde super!

a kak si inače zadovoljna s vrećom? hoće malac biti unutra skroz ušuškan jer čini mi se da djetetu samo glava viri van? pristaju li klinci na to da im rukice nisu slobodne?

oblačite i jaknice ispod?
    mislim si, ako prohoda uskoro i počne palamudit da hoće malo biti u kolicima, malo vani, moram joj obavezno oblačiti i jaknu.
    ona mala vreća mi je bila stvarno super jer bebu nisam morala skidati kad bi došle u zatvoreni prostor. jednostavno bi je odzipala. skroz praktično...
    zanima me koliko vam se "korisnom" pokazala ova veća vreća s klincima od godine dana npr.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno Re: footmuff za zapp i speedi

Citiraj curly mama prvotno napisa
    bliži se zima, pa razmišljamo o vreći za kolica. super mi je što se ovaj footmuff može koristiti i za jedna i druga kolica koja imamo.
    zanima me, jer nigdje ne mogu pronaći- do koje dobi se može koristiti. je li veličina o.k. za npr. jednogodišnjaka? i općenito kako ste zadovoljne?

mi imamo onu malu vreću za cabriofix i s njom smo bili jako zadovoljni.

evo i linka:
    http://shop.babyworld.co.uk/DisplayD...spx?prodid=742
    do kad ste ga koristili..vreću mislim??!

curly mama avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno Re: footmuff za zapp i speedi

Citiraj Apathetic prvotno napisa
    do kad ste ga koristili..vreću mislim??!
    malu vreću možeš koristiti do kad i cabriofix AS (dok preraste AS, preraste i vreću). mi smo je skinuli ranije jer je bilo toplo ali baš nas je dobro poslužila kroz cijelu jesen, zimu i rano proljeće.

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

šteta, nisam ga još uslikala u muffu ali budem pa tu stavim

dakle, ja ga uopće skroz ne zakopčam; još je i premali za to, onaj otvor za glavu je puno iznad njega tako da je on polu-zakopčan, rukice su mu vani ili unutra... teško mi je objasnit bez fotke! Noge su mu skroz zapakirane unutra i zaštićen je dosta a opet nije skroz zabundan, dakle gore mu oblačim jaknicu jer mi je nezgodno ako se više neće voziti prebacit ga u pouch a da je on polugol gore
    Enivej, meni je to jako praktično jer može biti skroz raskopčano, nije da dijete moraš unutra zatvoriti ko' mahunu

curly mama avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

baš sam se zapalila za taj muff

Majuška, supač! pofotkaj, pofotkaj!

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

evo, fotkala sam ga sad iz šetnje

kužiš?

skroz gore rastvorim vreću i prebacim preko naslona kolica a kad zaspi onda ga malo više zakopčam i onda je fakat ko' mala mahuna

curly mama avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

jooj, Majuška super su!!! i bebač i vreća (najs kolor)
    thnx za fotku.

vidiš, to mi sad fali kod speedija kaj nema prečke. baš dobro dođe! fakat je moram naručiti iz SLO...ali to je sad OT

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •