Stranica 3 od 5 PrviPrvi 12345 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 222

Tema: Bolovi u drugom tromjesjecju..

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Meni je najjace kad me 2-3 dana boli npr u predjelu jajnika a onda kad prestane vidim da mi je trbuh naocigled naraso Zato me bolovi i ne brinu jer svaki put kad me nesto zaboli vidim da rastemo

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Potpuno sam zbunjena, pa me interesuje mislite li da treba da budem zbunjena ili ne Kao sto sam ranije napisala, na posljednjem pregledu dr je vidjela da imam kontrakciju, rekla mi je da se malo primirim, i da dodjem ponovo za koji dan da pogleda na kratko jos jednom. Upravo sam se vratila sa UZV-a, u toku kojeg je ponovo vidjena kontrakcija. PItala me imam li bolove, na sta sam joj ja potvrdno odgovorila, jer me inace bolucka stomak s vremena na vrijeme. Uopste ne uspijevam da shvatim da li su to BH kontrakcije ili nesto drugo. Ne osjecam da mi se stomak zateze kada imam bolove, zato sam jos vise zbunjena. Rekla mi je da mirujem, ne strogo, ali da se ne krecem puno i ne zamaram. Inace sam u 13 sedmici, i ovo mi je treca trudnoca, a izmedju nje i druge je svega sedam mjeseci. Bas ne znam sta da mislim, da li da se zabrinem ili ne. Doktorica mi nije izgledala tako

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

mene probada u cerviksu od danas i baš od danas osjećam i bh kontrakcije. malo sam u panici. naravno da se takve stvari događaju petkom (danas smo 20+3)

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Upravo sam saznala da je vecina mojih bolova izazvana nekom urinarnom upalom, da li mjehura ili bubrega, tek treba da otkrijem. Imam uzasno povecan broj eritrocita. Ipak mi je malo lakse, jer sam mislila da mi nesto nije uredu sa trudnocom.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

kako si to saznala i kako ćeš još detaljnije saznat što je u pitanju?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Posto sam imala stalne bolove, koje na kraju doktorica nije mogla da poveze sa trudnocom, rekla mi je da uradim urin, cija je analiza to i pokazala. Sada treba da uradim urinokulturu i uzv bubrega da bi otkrili gdje je problem. Ujedno pijem i po dva litra caja dnevno, od brusnice i uve.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Mislim da se uvin caj ne smije u trudnoci... :/

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Smije bez problema, i uvin i od brusnice. Svakako sam ih pila u sve tri trudnoce.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ja također mislim da se ne smije uvin čaj zbog medvjetke (valjda sam dobro zapamtila)
    ali, dobra zamjena je Urovital čaj, nije kontraindiciran sa trudnoćom a ima slično djelovanje kao Uvin čaj
    ja ga pijem jer mi malo pomaže u smanjivanju oticanja nogu - to većinu vas čeka sad u ljeto

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Sigurna sam da bi mi doktorica rekla da ga ne pijem, ako nije dobar. Stvarno mi nikada nije pravio nikakve poteskoce, osim sto mi je pomagao

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

joooj mene danas sve boli za poludit... noge mi od koljena na dolje odpadaju, ruke me bole, imam osjecaj ko da mi je netko izvuko svu snagu van
    Bit ce da je od ove vrucine!
    mada imam klimu u stanu, svejedno mi je koma tesko.. uopce nemogu zamislit kako ce bit kasnije!

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Lambi prvotno napisa
    evo zakoračila sam u 14 tj.trudnoće do sad sve bilo uredu ali unazad 3 dana imam probadanja kao sa nožem kroz rodnici i guzicu novisno o položaju u kojem jesam ,nekako se uvjeravam da je sve ok da se maternica širi :/
    dali je netko imao takva probadanja?
    ira2210 ,vidim da i ti imaš slična probadanja ,dali ti je bolje?
    Lambi, ne javljaju mi se više. Osjetila sam ih u nekoliko navrata, nakon čega su prestala. Nadam se da će i tebi, zaista smo se prepali.

Lambi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ira2210 evo i meni pikanja prestala u roku tjedan dana ,ali u zadnja dva imam problem sa sjedenjem jer moram sjediti pravilno (nikako lagano zavaljeno kaj bi mi više pasalo )ako ne sjedim tako ne mogu se uspraviti, kako me nekaj zakoći u guzi i nisko kod jajnika hodam ko baka od 90 godina dok ne popusti
    ali se privikavam na ovakve tegobe bebica raste i radi si mjesta

nikka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Cruella prvotno napisa
    Smije bez problema, i uvin i od brusnice. Svakako sam ih pila u sve tri trudnoce.
    uvin se smije, ali u malim količinama i mora se kuhati sa više vode manje čaja, ne onaj omjer koji piše na kutiji. Sa brusnicom se smijemo nalijevati u velikim količinama 8) .

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

É ne znam ali meni nista ne pomaze. Na ivici sam nervnog sloma. Utvrdili su mi da se neki mali kamenac malo pomjerio ybog cega je bilo eritrocita u urinu, a i imam u vaginalnom brisu neku bakteriju enterococcus za koju koristim vaginalete. Sve me i dalje boli, imam utisak da ce mi sve iz stomaka ispasti. Bole me i jajnici, i krsta i cijeli stomak i sve zivo vise... e znam, ali izgleda da nema kraja ovim mojim bolovima koji su poceli od samog starta i sve su gori.Sad sam u na samom pocetku 17 sedmice. Tjesim da sve ovo ima neke veze sa tim sto je razlika izmedju ove i posljednje trudnoce svega 7 mjeseci i sto sam sada treci put trudna.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Jel se ikome dogodila oštra lokalizirana bol s donje desne strane trbuha, prema preponama. Popraćena pečenjem ,netko je super opisao kao indijanska vatra. NIsam se mogla pomaknuti. Možda od previše kretanja? Idem dr. sutra al ako ima netko takvo iskustvo...

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Nao Noa prvotno napisa
    Jel se ikome dogodila oštra lokalizirana bol s donje desne strane trbuha, prema preponama. Popraćena pečenjem ,netko je super opisao kao indijanska vatra. NIsam se mogla pomaknuti. Možda od previše kretanja? Idem dr. sutra al ako ima netko takvo iskustvo...
    U obje trudnoce, a u ovoj ih ocekujem. Znalo mi se cesto desavati, i to tako jako da san morala cucnuti ili sjesti, a i vrisnuti ponekada. Mnoge ljude iz svog okruzenja sam stravila sa tim.

maja8 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

meni se dešava da me dole na momenat probode kao nožom i to traje vrlo kratko i u predjelu jajnika je ponekad oštra bol da se nesmijem zakašljati to sve kratko traje ali me je strah pa ako neko ima kakvo iskustvo sa sličnom situacijom da mi pomogne inače sam 17 tj trudnoće i da tek sad sam počela svakih pola sata hodati na wc a dosad ništa, pa se bojim da nije neka upala

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Cruella, hvala, malo sam se umirila.
    Maja8, mene je probadanje u jajniku mučilo od tak 15tj (sad sam u 24), a tek sada je ta bol, odnosno probadanje jajnika i tog cijelog predjela, postala jača i više lokalizirana.
    U svakom slučaju idem dr. jer je ovo bila baš jaka bol. nije to problem izdržati nego se odmah počinjem brinuti jel s bebom sve ok.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Pozdrav svim hrabrim buducim mama...
    Neko vece sam imala malo tvrdju stolicu nego inace i malo sam se,jedno dva - tri puta malo i napela dok se nisam kutarisala
    Poslije toga me tako zabolio stomak i ledja u visini bubrega ...Kao neko zatezanje ili grcenje maternice...Nije bila jaka bol za ne izdrzati ali je boljelo konstantno i dugo...Uglavnom ja sam zaspala i ujutro se probudila bez bilo kakvog bola...Posto sam krenula na posao poslije dugo vremena,jer sam bila na bolovanju,sve je bilo u redu...Vratila se kuci oko 12h i ponovo me potjeralo u wc ali ovaj put mi je bila stolica skroz tecna
    I ponovo me zaboljeo stomak i ledja sve do nekada na vece...Opet jutros ustala i nista kao da nije ni boljelo (hvala Bogu)
    E sada mi je cudno i zna li neko zasto me je samo poslije velike nuzde boljelo???Da li se nekome to desavalo???Zvala sam dok. i ona mi rekla da malo pazim na hranu i da pijem caj jer sam bila na kontroli prije 10 - tak dana pijem i ginipral pa misli da nije nista do bebice a ako me bude boljelo i dalje da odem na kontrolu...
    Danas sam vec skroz super (hvala Bogu)...
    Da li je neko imao slicnih problema???
    Inace sam u 22tj trudnoce...
    I da li je to zatezanje stomaka kontrakcije jer me zna nekada zategnuti ali bez bilo kakavog bola...
    Ja se pravo raspisa

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Hvala...Gledala sam tamo ali nista nema o mom problemu...Ipak hvala...
    Danas mi je bolje...

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Mince prvotno napisa
    I da li je to zatezanje stomaka kontrakcije jer me zna nekada zategnuti ali bez bilo kakavog bola...
    Ja se pravo raspisa
    Po tvom opisu ovo bih rekla da su BH kontrakcije. One i ne treba ds budu bolne. Vrlo je moguce da ti probava utice na njih. Meni se to cesto desava. Mada ja i koristim utrogestan, pa sam sva napuhnuta i puna gasova, uz neregulisanu stolicu svako malo. Mada mene sve prestane boljeti kad zavrsim sa WC-om
    Mozda ti moze pomoci, mene definitivno uvijek to regulise stolu, da svako jutro cim ustanes popijes casu vide, i onda nekih pet-sest suvih sljiva pojedes, a uvece posljednje sto popijes je kasicica susama u malo jogurta, koji prethodno odstoje pola sata. To je meni savjetovala moja doktorica
    Kada budes isla kod dr obavezno joj ptijavi ta zatezanja, ona ce najbolje znati da ti kaze.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

podižem

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

mene ujutro kad se probudim u krevetu boli stomak (ne mogu odredit gdje tocno,kao da je cijeli stomak) ali skuzila sam da su to plinovi jer cim se par puta posteno isprrrr (toliko da probudim dragog,hi hi) odma mi prodje!

i sada mi se pocelo dogadjat da pri ustajanju (imalo brzem) sa kauca me probode u donjem dijelu trbuha,danas evo i kad hodam i kad se oslonim na nogu kao da 'osjecam' jajnik u vrijeme ovulacije...
    kako mi dosada nije bilo apsolutno nista,racunam da je konacno u 23-24om tjednu doslo vrijeme da me pocne sve pomalo boluckat i da osjecam pritisak....

nenidane avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

U 20. sam tjednu. Cijelo poslijepodne me lagano probada u području lijevog jajnika (valjda?!). Kao neka pulsirajuća ubodna "bol" koja uopće nije snažna, ali je zabrinjavajuća. Na iglama sam. Kod ginekologa mogu najranije u petak ili tamo onaj tjedan. Zna li ijedna od vas trebam li se brinuti?? Hvala...

nenidane avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Nadam se da je i kod mene to u pitanju!!! Neka čudna pulsirajuće-probadajuća bol me muči cilo poslijepodne

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ma ne brini se,posve normalno! Dok god ti bol nije ono toliko jaka da sad nemozes disat ni kretat se od bolova i uz to ne do Bog jos prokrvaris e onda bi trebala u doktora! Raste ti maternica,mora to malo zabolit...

nenidane avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

jooj hvala ti... i ja san odlučila mislit pozitivno <3

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

I ja podižem temu.

Već par dana me kičma rastura, ali danas ne prestaje niti nakon ležanja inače sam u 17 tj.

Totto avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Evo me na 21+4 tt i leđa su počela plaćati danak rastućoj tibici, više ne znam kako se namjestiti dok sjedim (a sjedim 8 sati dnevno na poslu), stajanje dulje od 5 minuta isto postaje problem, do sad sam imala pravilno držanje, ali su mi leđni mišići uvijek bili slaba i bolna strana. Jedva čekam doći doma i leći

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

mene leđa bole dok ležim pa mi spavanje postaje polako noćna mora, nikako da se namjestim ni s banana jastukom ni bez njega (inace uvijek spavam na trbuhu) ali zato mogu hodat toliko da imam filing da bi mogla svaki dan pjeske na sljeme i natrag i bas mi pase hodanje

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

u zadnje vrijeme stalno osjećam pritisak u donjem djelu trbuha i to skoro pa cijeli dan, pogotovo ako nešto "prčkam" po kući ali me gin danas utješio objašnjenjem da se to samo ligamenti i maternica rastežu ( " to je sad taj period").
    ali znam da me je i u prošloj trudnoći mučio isti problem koji je kasnije postao problem pluća su mi u grlu, ne mogu uhvatiti zrak itd...ah te slatke boljke...

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ne kažu da u svakoj daljnjoj trudnoći ranije sve nastupa, pa čak i bolovi, ipak nam je trbuh i prije počeo rasti

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

da podignem....
    ja sam ušla u 17. tjedan i povremeno osjetim da mi je trbuh tvrd, pretpostavljam da su to BH kontrakcije. ništa me ne boli, samo nelagoda..
    pa bih molila da nastavite o tome s vašim iskustvima

avian avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Evo i ja ću se priključiti sa svojim brigama.
    14 tt, prva trudnoća, i osim što povremeno imam grčeve slične menstrualnima, zadnja dva dana me boli pupak. Točnije desni rub pupka. Bol slična grčevima, boli i na dodir.
    I donja leđa me rasturaju...
    Pregled imam zakazan za dva tjedna, pa ne znam dal da se javim doktoru i prije...

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

16 tt ponekad me reže dolje kao jajnici,neznam valjda je normalno..često idem mokriti baš imam pritisak malo malo za wc.išijas me kida.a glavaobolje su sada rijeđe ali recimo jučer je bilo katastrofa

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Pročitala sam ovu i još par tema, ali ipak pišem da me utješite .
    Osim par postova na početku ove teme, nisam naišla da netko piše o tegobama sličnima mojima, pa samo da mi netko kaže da ne brinem .

Druga trudnoća, 22. tjedan i unazad 2 tjedna me boli "dolje" - ne znam kako bih to uopće opisala, doslovce mi je najtočnije kad kažem, oprostite na izrazu, da me "boli vagina" . Nekako dolazi odostraga, od guze, ali ispod trtice - pokušavam skužiti je li to trtična kost za što sam našla tekstove da je normalno da boli u trudnoći, ali opet nisam sigurna je li to to. Bol mi je najsličnija onome kad krenu trudovi, pa pritisak odostraga/odozgo kao da ćeš "kakati". Najviše me boli kad čučnem i raširim noge u čučnju - u tom položaju uopće ne mogu biti niti sekunde, nego odmah kleknem ili sjednem na pod. (A to je položaj koji često prakticiraš s dvoipogodišnjim djetetom ). Uglavnom se pojačava nakon hodanja, ali ne nekog predugog - do trgovine i natrag. Vjerojatno ima veze i to što i preko nekoliko puta u danu dignem/prenesem malog - teško za izbjeći kad smo skoro cijeli dan sami.

U prvoj trudnoći me uglavnom "bolilo sprijeda" - trbuh, zdjelica, prepone, pa mi je sad ovo čudno. Je li to spada u "normalne prilagodbe tijela i tegobe u trudnoći" i da ne brinem? Na pregled idem za 2 tjedna.
    Posljednje uređivanje od Bubilo Bubich : 02.01.2013. at 00:48

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

bubilo ne znam bas hocu li ti pomoci i utjesiti te, al slicnu bol i ja osjetim, ne bas tako ucestalo kao ti ali vise puta do sada sam je i ja osjetila. ne traje dugo, brzo me prode, ali zna mi se desit.
    mene inace cijelu trudnocu prate raznorazni bolovi, neugode, rezanja i sl, nista od toga konstantno al uvijek nesto. kako je do sada na pregledima uglavnom sve ok, sve sam pripisala trudnoci, rastezanju, sirenju a vjerujem da i to sto prilicno nisko nosim utjece na sve ovo.
    sad sam 32+2 i popijem po preporuci dr povremeno normabel od 2 mg za opustanje misica.
    vjerujem da je i kod tebe sve to car trudnoce, ali isto napomeni dr kad budes na pregledu a mozda bi, znam da ti je to tesko izvedivo, trebala malo prorijedit podizanje svog dvogodisnjaka.
    ipak si usla u 6. mj trudnoce a tezina dvogodisnjaka nije bas zanemariva za podizanje

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

I ja sam jos malo u drugom tromjesjecju i ovaj put imam bolove koji su me inace zadesili tek pred kraj.
    Bole me prepone vec dosta dugo, pogotovo na desnoj strani. I to najvise ujutro ili ako sam duze u nekom sjedecem ili lezecem polozaju. Onda hodam kao patkica neko vrijeme.
    Ledja, i gore i dolje.
    Kontrakcije sam isto dosta ranije pocela osjecati, ali od kad pijem donat i mg je puno bolje.
    Zgaravica, iako je trbuh dosta nisko.
    Doktor mi je rekao da je normalno da se trudnicke tegobe javljaju ranije kod drugorotki, a pogotovo kod trecerotki i ako su trudnoce blizu.

Bubilo Bubich, mislim da bis trebala izbjegavati duboki cucanj, pogotovo ako osjecas takve bolove.
    Meni su duboki cucnjevi pomogli brzem otvaranju kada je doslo vrijeme poroda. ( to sam ja sama zakljucila jer stvarno nisam imala nikakvih problema s otvaranjem, a i prvi i drugi put sam radila duboke cucnjeve par puta kroz dan).
    A sto se tice dizanja klinaca, razumijem te, tako i ja, ne mogu to uvijek izbjeci pa moram. Iako me sada nekako manje strah ih dizati nego na samom pocetku trudnoce, ona prva tri mjeseca.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Hvala vam cure! Vidiš, meni ga u početku nije bio bad dizati, ali sad kako mi je trbuh veći i pojavili su se ti bolovi mi je to sve nezgodnije. A taj čučeći položaj napravim gomilu puta u danu - kad ide na tutu, pa igra s njim, pa kad hoće da ga dignem - čučnem da mu objasnim da ne mogu... i tako. Ali zadnja 2 dana sam se jako trudila da ga uopće ne dižem, i da odmah kleknem ili sjednem na pod kad se spuštam do njega (dobro da nismo bili u dućanu da moram čučnuti do njega da se dogovorimo oko nečega što bi baš sad htio ). I stvarno se manje javlja ta bol, ako sam jednom ili dva puta čučnula odmah sam ju osjetila, pa od sad to izbjegavam totalno. A to možda znači i ne ići više s njima sama van i dovoditi se u situacije da mu moram nešto reći u lice kad me ne sluša .

Smajlich avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

U 15-om sam tjednu trudnoće, a prije nekoliko dana odjednom me presjekla oštra bol u trbuhu, pola sata se uopće nisam mogla pomaknuti. nakon toga me uz lagane kontrakcije bolilo još oko sat i pol, a nakon toga me bolilo cijeli idući dan, ali na dodir i dok bi hodala, kao da me bole trbušni mišići. Naravno, odmah sam otišla u ginekologa, svi nalazi uredni, kontrakcije se ne vide, preporučeno mi je mirovanje od nekoliko dana. Je li neka od vas imala slično iskustvo? Zabrinuta sam!

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Smajlich prvotno napisa Vidi poruku
    U 15-om sam tjednu trudnoće, a prije nekoliko dana odjednom me presjekla oštra bol u trbuhu, pola sata se uopće nisam mogla pomaknuti. nakon toga me uz lagane kontrakcije bolilo još oko sat i pol, a nakon toga me bolilo cijeli idući dan, ali na dodir i dok bi hodala, kao da me bole trbušni mišići. Naravno, odmah sam otišla u ginekologa, svi nalazi uredni, kontrakcije se ne vide, preporučeno mi je mirovanje od nekoliko dana. Je li neka od vas imala slično iskustvo? Zabrinuta sam!

oštra bol u trudnoći često se pripisuje rastezanju okruglog ligamenta na trbuhu, proguglaj malo o tome. Ja sam znala imat strašnu bol pri naglom pokretu, kihanju i sl. I to je normalno! Najvažnije ti je da si pregledana i da je sve ok. Odmiruj malo. Imam prijateljicu koju od početka skroz nešto žiga, to mi bilo neobično u, jer kod mene nije slučaj, ali ona se na to sasvim navikla.
    Važno je da ti je dr rekao da je sve ok!
    Posljednje uređivanje od nataša : 08.01.2013. at 20:34

Smajlich avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Hvala ti, Nataša. Ma uspaničila sam se više nego je potrebno, jer eto u prvoj trudnoći apsolutno nikakvih bolova nisam imala do pred sam porođaj, pa me ovo isprepadalo.

katrin23 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Eto mene na punih 18 tjedana. Bol u kralježnici više ni ne komentiram jer mi je postala normalna. E sad jajnici me ono pikaju ko u ovulaciji već duže od tjedan dana pa sam se i na taj dio navikla. Novost je bol u trbuhu, ispod pupka, ono kao da sam napravila previše trbušnjaka ili iz nekog razloga isteknula mišiće. Kontrola mi je u ponedjeljak, ne dižem paniku obzirom da mi je ovaj put stvarno sve uredno ali ipak me sve to malo brine?? I da trbuh mi je već sad veliki, u prvoj trudnoći je takav bio sa šest mjeseci.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

sve ti je to normalno. i bolovi u leđima, i kukovima, i sa strane trbuha, i u preponama itd. beba raste, radi si mjesta, ti se rastežeš.
    meni je sad pred kraj aktualna bol u zdjelici, imam osjećaj da će mi se sve dolje raspasti.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam se u zadnjoj trudnoći doslovno raspadala. Sve me bolilo, imala sam osjećaj da će beba samo ispasti iz mene. grozno sam se osjećala, ko nekakva bakica koja je trudna pa sam mora pridržavati kosti da ne ode sve u pm. Ali eto, meni je to bila četvrta trudnoća, imala sam ogroman trbuh a imam 50 kila skupa s krevetom, pa nekako ima logike da boli. Stalno sam išla kod gin da provjeri stanje, svaki put je bilo sve ok. Bilo je do kraja. A kad sam rodila, osjećala sam se ko da sam kamion izbacila iz sebe, kao da sam se riješila tereta od ca tone ipo. Super osjećaj

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Evo i nas,pozdrav svim mamama i njihovim bebicama!!!!! Nama je ovo prva trudnoća,u srijedu toćno 18tt,IVF postupkom ćekamo jednojajćane blizance,cure će bit tako kaže ginićka!!!!
    Što se tegoba tiće,sve ih imamo jako slićne i ako meni kažu da se nemogu usporedit sa trudnoćom koje nosi jedno dijete,kod mene je sve duplo,mućnine su trajale 0-24 sa povraćanjem,sad povraćamo samo prije spavanja!!!!
    Trbuh zaboli kao da ću dobit M,i taj tren mislim da će sve ispast iz mene to traje nekoliko minuta,bol se širi zdjelicom kroz bedrenu kost pa do koljena,tako nekoliko puta u danu,sutra dan najćešće su bolovi kao kad su upaljeni trbušni mišići,tu bol osjetim naravno prilikom naprezanja tih mišića (kihanje,kašljanje,ustajanje itd,) nisam uzimala normabel,al znala sam si ugrijat termofor i prisloniti ga uz trbuh ili toplim tušem opustit mišiće i bol prođe!!!!
    Sad kad sam proćitala vaše postove lakše mi je,jer trudnoća ipak drugo stanje!!!!! ako netko od vas misli da nešt kod nas nije Ok,bila bih mu zahvana da mi odgovori na post,hvala curke lijep pozdrav......

katrin23 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja sam jučer bila na kontroli sa 18+4 tjedna, i doc je manje više potvrdila sve ove bolove kao "normalne". Kaže da to što ja mislim da me bole jajnici u biti ne mora biti baš bol u jajnicima, već bol od rastezanja. Međutim obzirom da sam se u prvoj trudnoći dosta rano otvorila i završila u bolnici opet sam kao mjeru opreza dobila duphastone i magnezij (da spriječimo eventualne kontrakcije)

Platica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Pozdrav trudnicama i mamama
    Evo da i ja svoje boljke podijelim s vama, u 27 tjednu sam i leđa me bole za poludit, bebac se namjerio na lijevu stranu rebara i upire samo tako. Bol me budi i dok spavam, sjedit postaje nemoguca misija i jos najbolje je dok hodam. Razumijem da se sve rasteže, omekšava, tiba je sve teža, ali ipak znaci mi malo se ovako "izjadat" vama koje manje- vise prolazimo slične boljke...
    Dr. mi je cak rekao da mogu Brufen popit sto nisam, istrpit cu i nadati se da ce moja hiperaktivna bebana otici u neki položaj koji neće bit tako bolan...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •