Stranica 4 od 5 PrviPrvi ... 2345 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 222

Tema: Bolovi u drugom tromjesjecju..

kroki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

platica, moja se nekada toliko odupire pod desnim rebrom da mi se cijeli trbuh izboci i bude mi filing kao da cu prsnuti :/

inace, ja sam u 26tt i boli me vagina i cervix. sorry, prva mi je trudnoca i ne znam bolje objasniti
    dok je na zadnjem pregledu rekao da sam mrvu otvorena (ulozena clanak, mekan cerviks)

cim se krecem ili sjedim, boli, pritisak, grc, napeto... bas fuj filing...

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Mene isto boli vagina, izvana, iznutra, baš ono kao da sam se udarila..danas posebno..a cijelo vrijeme ležim i mirujem, gotovo 90% zadnja 2 tjedna. Uopće ne znam što bi to moglo biti... imate vi ideju? Idem u srijedu na pregled pa ću vam javiti što je,al ako netko ima da me smiri,puno bi mi značilo...ionako sam sva kmezava jer imam drugih problema

katrin23 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ninimora I Kod mene ista star, boli vagina ko da me netko isprebijao, bole I prepone uz to, I nema veze dal mirujem ili ne, jednostavno ima Dana kad bolovi rasturaju a onda opet miruju. Doc kaze da je to normalno, posebno u 2goj trudnoci. Bolove nismo p7ovezali sa otvaranjem, ja Sam na 2 prsta vec 6 tjedana.

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Uf, hvala ti ja sam sada ušla u 16tt polako, i osjećam da me pritišće i zdjelica i donji dio leđa,ali me to ne zabrinjava, raste beba. čak ni probadanje ni pikanje...samo ti mutavi čudni "udarci". I da, isto mi nije povezano s mirovanjem, ni curkanje smeđeg iscjetka koji je još uvijek tu, i javi se kad god zaželi, nevezano uz ležanje ili samo šetanje do wc-a.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja sam u ovoj (drugoj) trudnoci prava baba. Bole me prepone, zdjelica, kraljesnica, povremeno imam isijas.... Koooma!! Muz ne vjeruje u mene. U prvoj sam letila do zadnjeg trena, sad znam popodne klonuti, dizem se tak da se koturam po kaucu. Jos mi je trbuh kilometarski, a mala radi valove koji izgledaju kao da ce izaci taj tren
    Jos 6-7 tjedana, valjda cu izdrzati

Sent from my iPad using Tapatalk HD

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ja sam danas prokrvarila, al sam imala zakazan termin...ugl. sve je super, a ti bolovi u vagini su meni bili pritisak maternice koja se širi i raste i pravi mjesta gdje stigne. Doduše,mogu biti i znakovi otvaranja,čak i neke ozljede itd. ali eto,kod mene nisu. Rekla mi dok. ako bi me stalno boljelo i ako bi se bol pojačavala da dođem na pregled - pa i vama sugeriram isto.

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj nanimira prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam danas prokrvarila, al sam imala zakazan termin...ugl. sve je super,

Pa od kud krvarenje?
    Sva sreca pa je sve OK. Zar je povremeno krvarenje normalno? Meni se uvijek cinilo da je to povezano s necim "patoloskim"-pa treba na mirovanje.

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Hej, pisala sam na temi paraovularni hematom...od tud krvarenje, samo je bio jako mali, i iza/ispod bebe pa se nije vidio, sve dok zbog posla nisam morala otputovati,pa sam opet prokrvarila,pa su ga tek onda našli...sad se čistim i trudnoća, unatoč tome,jako lijepo napreduje.

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Hej, pisala sam na temi paraovularni hematom...od tud krvarenje, samo je bio jako mali, i iza/ispod bebe pa se nije vidio, sve dok zbog posla nisam morala otputovati,pa sam opet prokrvarila,pa su ga tek onda našli...sad se čistim i trudnoća, unatoč tome,jako lijepo napreduje.

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Koliko su normalne temperature kroz trudnoću od nekih 37,1-37,5-znam da su normalne za I tr. al baš sad da me deru u II.? Iako još nisam duboko u II al zadnja 2 dana sam koma...

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Moja nova iskustva....prosječno svaka 4 dana bolovi u abdomenu, rezanje,pikanje, širi se u vanjske ligamente,prepone i osjećaj tupe boli u rodnici...onda 1 dan menstruacijske boli i blagim pečenjem u donjem dijelu leđa i temperatura oko 37.2-5. Sve skupa traje do 3 dana. U tom periodu mi padne i imunitet pa mi oteknu desni, padne mi i apetit i osjećam se užasno... počela sam voditi dnevnik "bola" jer sam se bojala da nije povezano s krvarenjem i sl., ali nije, baš je u krasnim pravilnim vremenskim intervalima

Kak ste vi?

kroki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

evo da vam se ja malo potuzim
    danas mi je 37tt , a osjecam se kao da sam natrag u groznom prvom tromjesjecju

umor neopisivi - evo digla sam se u 9, a sad razmisljam o novom posjetu krevetu na sat,dva. tako vec 2, 3 dana. nemrem si pomoci, oci mi se sklapaju
    probadanje 'unutra' negdje, onako tupo i naglo
    stalno neke kontrakcije
    naotekle su mi noge i ruke - nista strasno, ali skinula sam prsten s ruke
    nemrem disati
    zgaravica
    promjene raspolozenja

eto.
    i nije mi sada lakse kada sam se pojadala. ali vidim da stvarno imam puno razloga za vratiti se u krevet

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj kroki prvotno napisa Vidi poruku
    evo da vam se ja malo potuzim
    danas mi je 37tt , a osjecam se kao da sam natrag u groznom prvom tromjesjecju

umor neopisivi - evo digla sam se u 9, a sad razmisljam o novom posjetu krevetu na sat,dva. tako vec 2, 3 dana. nemrem si pomoci, oci mi se sklapaju
    probadanje 'unutra' negdje, onako tupo i naglo
    stalno neke kontrakcije
    naotekle su mi noge i ruke - nista strasno, ali skinula sam prsten s ruke
    nemrem disati
    zgaravica
    promjene raspolozenja

eto.
    i nije mi sada lakse kada sam se pojadala. ali vidim da stvarno imam puno razloga za vratiti se u krevet
    Joj, i ja bi na tvom mjestu spavala, odi spat i čekaj porod fino, pa buš budna kad beba dođe

saf avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Kroki ja sam isto 37tt, al nemogu spavat jer me kukovi počnu boliti za pop....svaki put kad se okrećem se probudim, a onda moram na wc i tak ak uspijem odspavat 6h dobro je. A i kad se ustanem kuglam se po kauču tak da spavaj kad već možeš, ja bi na tvom mjestu
    Posljednje uređivanje od saf : 12.06.2013. at 21:43

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Jeli moguće da u 19tt već osjećam neke kontrakcije?

Patik_moj <3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Draga nanimira, vidim da ti nitko nije pisao, nisam ni ja bas kompetentna za dati neki savjet, ali mislim svakako da se kontrakcije mogu javljati. Kao prvo, lazne, kao drugo, nazalost i prave...Kako se osjecas kad imas te kontrakcije? Da li prestaju kad se smiris ili ne? Ako ne, mozda najbolje da odes na hitnu...da li imas osjecaj da se javljajuu u pravilnim razmacima? Uzimas magnezij mozda?I ako ne, ja bih svakako posjetila lijecnika, ako se osjecas cudno i imas osjecaj da nesto nije uredu. Nadam se ipak da je samo rast maternice i da si beba pravi mjesta.
    I sama sam nekad zbunjena tim zatezanjem u trbuhu, i bolovima u ledjima. U prvoj trudnoci kad su me ledja pocela bolliti sam i prokrvarila i zavrsila u hitnoj, ali je to bilo zbog preforsiranosti i stresa na poslu. Pa od tad pusem i na hladno i svega se bojim! Pusa i sretno!

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Patik_moj <3 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga nanimira, vidim da ti nitko nije pisao, nisam ni ja bas kompetentna za dati neki savjet, ali mislim svakako da se kontrakcije mogu javljati. Kao prvo, lazne, kao drugo, nazalost i prave...Kako se osjecas kad imas te kontrakcije? Da li prestaju kad se smiris ili ne? Ako ne, mozda najbolje da odes na hitnu...da li imas osjecaj da se javljajuu u pravilnim razmacima? Uzimas magnezij mozda?I ako ne, ja bih svakako posjetila lijecnika, ako se osjecas cudno i imas osjecaj da nesto nije uredu. Nadam se ipak da je samo rast maternice i da si beba pravi mjesta.
    I sama sam nekad zbunjena tim zatezanjem u trbuhu, i bolovima u ledjima. U prvoj trudnoci kad su me ledja pocela bolliti sam i prokrvarila i zavrsila u hitnoj, ali je to bilo zbog preforsiranosti i stresa na poslu. Pa od tad pusem i na hladno i svega se bojim! Pusa i sretno!
    Hvala na ovako opširnom odgovoru

Naime, ja ni ne znam kako se kontrakcije osjećaju,ali mi se ovaj osjećaj ponavlja zadnjih 5 dana, podsjeća me na grčeve u trbuhu i kao da će me potjerat na wc i to onak proljevasto,ali me ne potjera. Nema pritiska na debelo crijevo.(oprostite na zornom objašnjenju ) Grčevi nisu bolni nego više "žare" unutra...donji dio leđa me boli od kad sam ostala trudna tak da mi je teško povezati s tim...a bolovi se sele,od recimo visine želuca prema dolje, pa se dolje (kod maternice) malo zadrže i prođu. Pipala sam trbuh ali je stalno nekako tvrd, i napuhnut od samog početka T. tako da se i meni čini da je to se stvar namještanja bebe i rastezanje maternice. Prilično ju već i osjećam, svako malo mi se javi pa se ne brinem koliko bih inače. E i da, zadnjih 10 dana kronična žgaravica, tak da se meni čini da je to sve povezano s probavom a ne toliko s kontrakcijama.

Pijem magnezij, 300mg dnevno, i Donat i voća i povrća dosta jedem (to je skoro sve što i jedem jer mi je apetit slab),još uvijek trošim Duphaston 3x1 pa su možda ti grčevi povezani i s tim. A sami grčevi nisu pravilni, onako dođu pa prođu, svega 3-4 puta dnevno pa me zato zanimalo mogu li možda kontrakcije osjećati već sad.

Draga patik, ja sam ti isto koma sa strahovima, za sve zovem doktoricu, dok čitam da je trudnoća prirodno stanje i vidim sebe kako se nosim s tim, dođe mi da plačem..

saf avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

U ovoj trudnoći tek sa 36tj. sam počela osjećati stezanja, ali u prvoj me ulovilo sa 20tj. i trajalo je 2 dana i isto sam se uspaničarila, ali prošlo je kako je i došlo. Vidim da si napisala da piješ Mg. ja sam ga morala prestati piti jer mi je probava bila užas, a i bez njega idem na wc i previše a i prenatal sam morala prestati pit jer mi je izazivao grčeve.

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Meni je endokrinolog danas rekao da ne uzimam prenatal vitamine koji sadrže jod jer pijem Euthyrox, nadraži želudac, stvara grčeve u trbuhu i tjera na wc. Sad ne znam više koje da pijem, mislim da skoro svi imaju...bila sam uvjerena da je to zbog željeza. Dakle, Euthyrox i prenatal vitamini s jodom su loša kombinacija za "hipo-ekipu"

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj saf prvotno napisa Vidi poruku
    U ovoj trudnoći tek sa 36tj. sam počela osjećati stezanja, ali u prvoj me ulovilo sa 20tj. i trajalo je 2 dana i isto sam se uspaničarila, ali prošlo je kako je i došlo. Vidim da si napisala da piješ Mg. ja sam ga morala prestati piti jer mi je probava bila užas, a i bez njega idem na wc i previše a i prenatal sam morala prestati pit jer mi je izazivao grčeve.
    Još te htjedoh priupitati-jesi pila Mg obični ili Donat Mg? Mene Donat tako fino potjera,ali sam u zadnje vrijeme možda pretjerala zbog žgaravice,uff.

saf avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Pila sam baš šumeći Mg, a Donat samo kad bi imala žgaravicu. Sad ne pijem ništa od toga. Kad me žgaravica ulovi,a dođe brzinom munje i ničim izazvana pijem mineralnu.

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

E da,kažu da je suha korica kruha dobra, samo polako žvakati i progutati. Meni je par puta pomoglo,ali ne sad u T. nego za vrijeme mamurluka prije prije,davnooo...

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja sam ih počela osjećat u 17. tjednu, intenzivne! sve je prošlo ok, ali sam pila 2 magnezija dnevno, ujutro i naveče

kroki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Citiraj saf prvotno napisa Vidi poruku
    Kroki ja sam isto 37tt, al nemogu spavat jer me kukovi počnu boliti za pop....svaki put kad se okrećem se probudim, a onda moram na wc i tak ak uspijem odspavat 6h dobro je. A i kad se ustanem kuglam se po kauču tak da spavaj kad već možeš, ja bi na tvom mjestu
    mene spasava jastuk za dojenje koji namjestam kak mi pase
    al da, stalno dizanje na wc i to kotrljanje je fakat ponizavajuce

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam ih počela osjećat u 17. tjednu, intenzivne! sve je prošlo ok, ali sam pila 2 magnezija dnevno, ujutro i naveče
    A magnezij od koliko mg? I jeli to išlo s preporukom liječnika ili si na svoju ruku uzela? Može li Mg naškoditi ako se uzima recimo 2x300mg dnevno?

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ima itko problema s napuhnutim i tvrdim trbuhom?Koliko je to normalno u II tr.? Mislim, trudnički trbuh je tvrđi i kao napuhnut, ali koliko je normalan osjećaj da će se "razletit" ako recimo popijem još čašu vode?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ima itko problema s napuhnutim i tvrdim trbuhom?Koliko je to normalno u II tr.? Mislim, trudnički trbuh je tvrđi i kao napuhnut, ali koliko je normalan osjećaj da će se "razletit" ako recimo popijem još čašu vode?
    Ja sam trudna 16 + 3 i ujutro mi stomak izgled kao da nisam trudna, mekan je i podosta ravan, malllooooo se vidi iznad pubične kosti da je izdignut,, a predvečer..doslovno kao što si napisala..imam osječaj da ak još' nešo stavim u sebe da će se raspuknuti!!!! bude ogroman . Ja isto pijem duphaston nanimira i imam proljevastu stolicu i to me zna uhvatiti i nekoliko puta dnevno...iako znam da trudnice imaju problema s zatvorom. mislim da me te tablete ubijaju!!! i naravno već dva dana borim se s žgarvicom koju ne mogu smiriti!!!

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj sunčica vk prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam trudna 16 + 3 i ujutro mi stomak izgled kao da nisam trudna, mekan je i podosta ravan, malllooooo se vidi iznad pubične kosti da je izdignut,, a predvečer..doslovno kao što si napisala..imam osječaj da ak još' nešo stavim u sebe da će se raspuknuti!!!! bude ogroman . Ja isto pijem duphaston nanimira i imam proljevastu stolicu i to me zna uhvatiti i nekoliko puta dnevno...iako znam da trudnice imaju problema s zatvorom. mislim da me te tablete ubijaju!!! i naravno već dva dana borim se s žgarvicom koju ne mogu smiriti!!!
    Hej
    mene je dok skinula s terapije i mogu ti reći da se stanje znatno popravilo. Žgaravica je mene držala od 16-18 i to baš jako, ono što mi je pomagalo donekle su bili Donat, suha korica kruha i čaj od komorača (imaš u granulama za djecu). Za proljev sam pila mliječne derivate(jogurt,sensia,ab kultura itd).

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Hej
    mene je dok skinula s terapije i mogu ti reći da se stanje znatno popravilo. Žgaravica je mene držala od 16-18 i to baš jako, ono što mi je pomagalo donekle su bili Donat, suha korica kruha i čaj od komorača (imaš u granulama za djecu). Za proljev sam pila mliječne derivate(jogurt,sensia,ab kultura itd).
    ja se nadam da će i mene skinuti s toga u pon...ja pijem dosta mineralne....jer ju i inače volim...ali i nju kad puno pijem mislim da mi želudac ne reagira baš naj...probat ću za žgaravicu navedene trikove

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

A čuj,nije da je meni baš prošlo, ali je bila podnošljivija pa eto. Ali ne mineralnu,nego baš donat,mineralna me samo napuhavala i tjerala na podrigivanje.

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Evo mene s naglog pregleda...uglavnom, stravični bolovi u abdomenu, oko 2cm ispod pupka, grčevi,rezanja,stezanja i nakon što sam mirovala jučer i danas ujutro,i to se uopće nije smirilo-otišla doktoru. On me ispipao po trbuhu, nabacio vaginalni i rekao da je sve OK. Rekao mi je da vjerojatno do probave i grčeva zbog istezanja, da mirujem na bokovima i ne uzemiravam se zbog toga i da jedem laganu,skoro kašastu hranu. A ja si mislim da ionak brljavim po hrani i sve mi se više manje gadi osim voća i povrća, još da to meljem u kašu .... uglavnom, moj prag boli je jakooo visok, ali ovo su bili specijalni bolovi i pritisak u donjem dijelu trbuha,i baš sam bila uplašena jer nisu prolazili..i na kraju ništa. O pobogu... ali mi je drago da to nisu trudovi ni kontrakcije te da takve vrste bolova ne ukazuju na njih. Pa me to razveselilo jer sati i sati ovakvih bolova definitivno nisu nešto što bih izdržala sam tak smireno

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

U 16 sam tjednu i jučer na večer nakon laganog dizajna iz kreveta uhvatio me grč od minutu i pol unutra oko pupka,kao da mi je neka šaka stisnula nešto unutra, sjela sam na pod i počela se smijat ( inače čudno reagiram na paniku haha xD) i kako sam se smijala i micala tako je grcilo, a kad sam se smirila i počela disat lagano je nestajalo.. Šta se desilo, jesu takvi grcevi normalni?

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Apsu prvotno napisa Vidi poruku
    U 16 sam tjednu i jučer na večer nakon laganog dizajna iz kreveta uhvatio me grč od minutu i pol unutra oko pupka,kao da mi je neka šaka stisnula nešto unutra, sjela sam na pod i počela se smijat ( inače čudno reagiram na paniku haha xD) i kako sam se smijala i micala tako je grcilo, a kad sam se smirila i počela disat lagano je nestajalo.. Šta se desilo, jesu takvi grcevi normalni?
    E,ja mislim da jesu Mene je isto jedno 2 dana za redom tako grčilo oko pupka,baš u 16Tt i kako se ne smijem kad nastupi panika već me odere napadaj otišla sam doktoru, rekao mi da je sve OK i da se opustim...i evo me u 22 t

gizolito avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

cure, ja bi se najrađe stukla! otišla sam na more, put prošao super. kako nam ne bi pobjegao trajekt potrčala sam punih 5 metara. sjela da dođem k sebi i kad sam se digla oštra bol na lijevoj strani kod stidnih usana. inače sam 25+3. jedva hodam i smrtno sam preplašena... jel imao tko ovakvo iskustvo? mislim si odspavati pa ako ne prođe zvat doktora :’( trbuh je dobar, nije tvrd, mali se javlja...

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Jesam ja,ali malo ranije...s tim da sam ja morala mirovati i malo sam ubrzala korak jednom prilikom i ista stvar,nagli rez i bolilo par dana i prošlo...mislim da je do tetive i prepone...inače,mene ovako kako ti opisuješ boli već 2 tjedna, nagli rezovi pri naglijim promjenama položaja ali doktorica mi je objasnila da je to do zdjelice i kukova. Sad je bolje ali leđa još bole. Gledala sam danas one trudničke pojaseve i brutalne cijene pa sam zaključila da ću radije malo vježbati da se to opet vrati u normalu. Odmori i ako se bol bude pojačavala odi svakako doktoru, ali nemoj se iznenaditi da te boli još koja 2-3 dana iza. Kao da inače istegneš neku tetivu ili preponu...Poz i nadam se da je sve OK.

gizolito avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

fala na riječima utjehe. na kraju sam doktora zvala koji je rekao da ako nema grčeva, sumnjivih iscjedaka ili krvi da mirujem. danas mi je bolje. lakše hodam i sve. mirujem i definitivno nema trčanja nikam ni pod kojim uvjetima

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

A magnezij od koliko mg? I jeli to išlo s preporukom liječnika ili si na svoju ruku uzela? Može li Mg naškoditi ako se uzima recimo 2x300mg dnevno?
    sorry, nisam vidila. uzela sam na svoju ruku, 2x300 mg i kad sam ošla na pregled, zbog učestalih grčeva, to mi je isto preporučila ginekologinja moja .. normalno da sam prešutila da ja već pijem. pila sam do kraja 35. tjedna

Ne može škodit, naprotiv!

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Meni su se danas (16tt) javili baš jaki bolovi u donjem dijelu trbuha. Prije me znalo zapeckati, probosti, ali nikad nije trajalo duže od par sekundi.
    Moram priznati da nije ugodno, a i strah me.

Kako razlikovati povremenu bol i kontrakcije?
    Jesu li kontrakcije normalan dio 2og tromjesečja?
    Ili, koja je bol normalna a zbog koje treba ići doktoru?

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ovak, ne znam kako općenito napisati što je normalno u trudnoći a što nije jer sam paranoja živa.

Druga stvar je što sam primjetila da jako puno žena osjeća upravo takve bolove s početkom 16TT. Mene su bolovi trgali,sve što sam mogla je ležati i odmarati. Evo sad sam 22tt i sad se kao malo smiruju ali do sad-koma. Od grčeva u trbuhu ( koji su potpuno drugačiji nego prije T. vjerojatno i zbog drugačijeg položaja crijeva, baš bolni i rezuckaju) pa ako me boli, i prdnem pa bude lakše-smirim se. Ako ne prolaze popijem neki umirujući čaj za želudac (komorač,menta,kamilica) i obično pomognu. Sljedeći bolovi su se povezali na bolove i ukočenost zdjelice koji su se širili u kukove, prepone i stidu kost (kosti) i skroz u donji dio leđa-pa nisam znala jeli to kakva upala mjehura, trudovi ili što već. To je bio osjećaj boli, zatezanja i žarenja cijeli donji dio trbuha,pa zapravo skroz do rebara što je naravno u svakom slučaju i svemu što sam pročitala upućivalo na neke gadne trudove. I naravno, panika,pa doktor pa sve OK.

I tako 2 tjedna - u međuvremenu sam počela i piškat u gaće pa sam se prepala da je plodna voda i kaj ja znam...naručila se opet kod doktorice,ova me pregledala i rekla sve OK i ništa neobično za dug period mirovanja prije toga a čak i da nisam mirovala to bi me bolilo.

A što bi napravila da me boli cijeli dan, i da je bol do sad neka neobična itd.-otišla bi opet doktoru ili na hitnu. Za to dobivaju plaće i za to su tu - da nam pomognu - i oni i zdravstvo cijelo i nek izvole raditi svoj posao.

Stoga draga lulu mama, ako te nešto boli a ne možeš razaznati što bi to moglo biti, ne smiruje se nakon što odmoriš ili ako piješ tablete ne prođe-odi doktoru.

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja se nekad zabrinem i od brige mi bolovi ne popuštaju. Čim saznam što je, zašto i da je normalno, i stres nestane.
    Ne znam, meni je neugodno ići doktoru za banalne stvari (iako su mi 90% odlazaka doktoru bilo bez veze ).

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj lulu-mama prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se nekad zabrinem i od brige mi bolovi ne popuštaju. Čim saznam što je, zašto i da je normalno, i stres nestane.
    Ne znam, meni je neugodno ići doktoru za banalne stvari (iako su mi 90% odlazaka doktoru bilo bez veze ).
    Ma sigurno su banalni bolovi, i meni su u većini slučajeva,samo se treba smiriti pa vidjeti,to se slažem.

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Mooa sigurno su banalni bolovi, i meni su u većini slučajeva,samo se treba smiriti pa vidjeti,to se slažem.
    Hvala nanimira.
    Danas mi je dobro. Jučer sam popila Mg, ne znam jel mi od toga bolje ili je jednostavno danas sve ok.

gizolito avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

meni je kod svih ovih bolova uzrokovanih pomicanjem kostiju, premiještanjem crijeva i drugih dijelova te posebno kod bolova u donjem djelu leđa pomoglo istezanje struka - ono najosnovnije. nema nikakvog naprezanja mišiča, samo streč par puta tjedno. a isto sam mirovala, doduše prva 3 mjeseca. i naravno kad bi me dragi izmasirao, mmmmm...

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Prijavljujem prve vrtoglavice, noćne grčeve u nogama,plitak san i prve gljivice

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Prijavljujem prve vrtoglavice, noćne grčeve u nogama,plitak san i prve gljivice
    Ma prava si trudnica

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    Ma prava si trudnica
    Jesam draga Muma i svaki dan sam zahvalna za to malo čudo i jedva ju čekam

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Prijavljujem da mi je drugo tromjesecje druge trudnoce milina u odnosu na isti period prve trudnoce.

Prvi put me sve bolilo, otvarala sam se, mirovala, stalno bila u strahu, probadanjima, kontrakcijama. A sad je sve ok, tu i tamo me nesto zaboli, ja stanem, odmorim i nastavim. Psihicki sam super i nemam straha jer je na pregledu u 28.tj bilo sve super, a sljedeci pregled u 32.tjednu i vjerujem da ce sve ostati super.

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Zadnja 3 dana me probada nešto kod desnog jajnika, najčešće kad ustanem i oslonim se na desnu nogu i onda kada hodam nakon nekoliko teških koraka nestane, pa opet boli kad ustanem sa stolice ili kreveta.. bol je nešto nalik kao da mi je nekakva šaka stisnula nešto unutra.. Doktor na godišnjem, ne paničarim jer sumnjam na zatvor, s obzirom na to da sam ujutro dobro ( uspijem malo na wc-u, ali ne do kraja) , a predvečer onda počne rasturati.. Prije tjedan i pol mi se ista bol dogodila ali me brzo potjeralo na wc i od onda nije boljelo, a sada kako na wc ne mogu- boli.. Poznato možda ili da počnem paničariti?

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Normalno. Ili ti je bebač nalegao na tu stranu ili ti treba donat mg
    Posljednje uređivanje od lulu-mama : 02.08.2013. at 21:48

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Ne pomaže mi donat mg više, ništa ne pomaže :D ni kolači, ni grožđe, ni šlag, ni breskve, ni mlijeko, ni sve skupa uz lubenicu i čokolino.. hahaha..
    ma bitno da je normalno

Stranica 4 od 5 PrviPrvi ... 2345 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •