Citiraj mala dora prvotno napisa
Ja sam sada 27 tjedan i već neko vrijeme me peče trbuh ( u gornjem dijelu ) izvana sa lijeve strane. Kada legnem na leđa taj dio koji me peče je tik ispod rebra i to je dio od kojih cca 10 cm ( po dužini ). A pečenje je kao indijanska vatra ( ako se sjećate iz djetinjstva što je to ). Pretpostavljam da je to zbog širenja kože ili tako nešto pa me zanima da li se to možda još nekome događa i da li bih se trebala zabrinuti?
Da,upravo to je bilo i kod mene i jos je ponekad ali ne tako jako..
Prava indijanska vatra na kozi i ponekad sam morala odmicati majicu od koze koliko me peklo..Meni je pomoglo maslinovo ulje koje sam debelo namazala na taj dio koze..
SRETNO!

Citiraj rebeca prvotno napisa
Evo kako sam zakoračila u drugi trimestar tako sam zakoračila i u druge bolove, nadam se bezazlene kao i do sada.
Jutros sam se probudila sa nekom čudnom boli, između pupka i kosti od zdjelice. Preciznije 2 cm od kosti zdijelice prema pupku (sa desne strane). Tu bol malo jaču osjetim samo kada se dižem na desnu nogu, kad hoću zakoračiti na desnu nogu, ili se okrenuti pokretom tijela na desnu stranu. Znači to samo oštro zaboli taj tren. Čak se mogu i uvrijediti samo na tom mjestu. Pomalo me plaši, ali opet sve mislim sad će prestati.
Može li to biti slijepo crijevo, kako ono boli?(nemam temperaturu), Ili možda samo istegnuti ligament, jer sam jučer puno šetala?
I to me je mucilo i jos ponekad osjetim..rekla sam i ginicki koja je isto bila posumnjala na slijepo crijevo ali smo ipak tu soluciju odbacile..Ne znamo sto je ali svakako prolazi..Nadam se da ce uskoro i tebi proci..