Pozdrav svim hrabrim buducim mama...
Neko vece sam imala malo tvrdju stolicu nego inace i malo sam se,jedno dva - tri puta malo i napela dok se nisam kutarisala
Poslije toga me tako zabolio stomak i ledja u visini bubrega ...Kao neko zatezanje ili grcenje maternice...Nije bila jaka bol za ne izdrzati ali je boljelo konstantno i dugo...Uglavnom ja sam zaspala i ujutro se probudila bez bilo kakvog bola...Posto sam krenula na posao poslije dugo vremena,jer sam bila na bolovanju,sve je bilo u redu...Vratila se kuci oko 12h i ponovo me potjeralo u wc ali ovaj put mi je bila stolica skroz tecna
I ponovo me zaboljeo stomak i ledja sve do nekada na vece...Opet jutros ustala i nista kao da nije ni boljelo (hvala Bogu)
E sada mi je cudno i zna li neko zasto me je samo poslije velike nuzde boljelo???Da li se nekome to desavalo???Zvala sam dok. i ona mi rekla da malo pazim na hranu i da pijem caj jer sam bila na kontroli prije 10 - tak dana pijem i ginipral pa misli da nije nista do bebice a ako me bude boljelo i dalje da odem na kontrolu...
Danas sam vec skroz super (hvala Bogu)...
Da li je neko imao slicnih problema???
Inace sam u 22tj trudnoce...
I da li je to zatezanje stomaka kontrakcije jer me zna nekada zategnuti ali bez bilo kakavog bola...
Ja se pravo raspisa