-
Evo i nas,pozdrav svim mamama i njihovim bebicama!!!!! Nama je ovo prva trudnoća,u srijedu toćno 18tt,IVF postupkom ćekamo jednojajćane blizance,cure će bit tako kaže ginićka!!!!
Što se tegoba tiće,sve ih imamo jako slićne i ako meni kažu da se nemogu usporedit sa trudnoćom koje nosi jedno dijete,kod mene je sve duplo,mućnine su trajale 0-24 sa povraćanjem,sad povraćamo samo prije spavanja!!!!
Trbuh zaboli kao da ću dobit M,i taj tren mislim da će sve ispast iz mene to traje nekoliko minuta,bol se širi zdjelicom kroz bedrenu kost pa do koljena,tako nekoliko puta u danu,sutra dan najćešće su bolovi kao kad su upaljeni trbušni mišići,tu bol osjetim naravno prilikom naprezanja tih mišića (kihanje,kašljanje,ustajanje itd,) nisam uzimala normabel,al znala sam si ugrijat termofor i prisloniti ga uz trbuh ili toplim tušem opustit mišiće i bol prođe!!!!
Sad kad sam proćitala vaše postove lakše mi je,jer trudnoća ipak drugo stanje!!!!! ako netko od vas misli da nešt kod nas nije Ok,bila bih mu zahvana da mi odgovori na post,hvala curke lijep pozdrav......
-
Ja sam jučer bila na kontroli sa 18+4 tjedna, i doc je manje više potvrdila sve ove bolove kao "normalne". Kaže da to što ja mislim da me bole jajnici u biti ne mora biti baš bol u jajnicima, već bol od rastezanja. Međutim obzirom da sam se u prvoj trudnoći dosta rano otvorila i završila u bolnici opet sam kao mjeru opreza dobila duphastone i magnezij (da spriječimo eventualne kontrakcije)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma