Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: prve riječi

tanja5

Početno prve riječi

Moj sin ima dvije godine i još uvijek ne priča.Sa godinu dana je rekao "mama",nakon toga još samo par riječi :tata,baba,deda,pa-pa, sve razumije šta god da mu kažemo ali eto ne priča.To me pomalo zabrinjava,da li je neko imao sličan problem??????????

s3ja avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Draga tanja5,
    mislim da se ne trebaš zabrinjavati. Moj sin dosta priča za svojih uskorodvije godine, no moje dvije prijateljice imaju sinove koji su progovorili sa dvije i pol! Do tada samo "mama", "tata", malo mrmljanja i pokazivanje prstom! ...Znaš onaj vic o malom crnogorcu koji progovara tek sa 5 godina i kad ga upitaju zašto nije do tada govorio, on odgovara: " pa nijesam imao nikakvih primjedaba"

Jedna od te dvije prijateljice je logoped po struci i nije se zabrinjavala zbog "nepričanja" svog maleckog.
    Zato, opusti se, krenut će to!
    Vele za dečkiće da im treba malo duže))

Ivany avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Poznam jednu mamu koja je svog malog sinčića vodila logopedu zato što 3mj. pred 3.rođendan nije skoro ništa pričao. Znao je reći samo mama i tata. Logoped je rekao da je važno da dijete počne pričati (a mama i tata jest početak) i da sve razumije. E sad, kad napuni 3 godine moraju doći ponovno.....

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

moj mlađi je progovorio kad je krenuo u vrtić s 2ipo godine...

tanja5

Početno

Drage moje,
    hvala vam puno na utjesi ,sad mi je puno lakše.On zaista sve razumije što mu kažemo.Krenuo je u vrtić prije mjesec dana pa se nadam da će i to mu olaksati da krene sa prvim riječima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •