imaš pravo
to je tzv. peka ili kako ju još zovu - pekač za pizzu

kod prave peke grijanje je sa svih strana
kod ove samo odozdo

znači da nema šanse da se u njoj nešto peče ili zapeče
(ali zagoriti može bez problema)

ja sam prvu dobila na poklon, skuhala nešto par puta i odložila u mračni kutak police gdje stoje svi ostali beskorisni "alati"

prije par mjeseci pospremam i iščupam "peku" iz mraka
gledam u to čudo tehnike i odlučujem definitivno baciti s tim da zadržim veliki stakleni poklopac. i onda mi sjevne ideja:
jedna "peka" ne valja - idem kupiti još jednu - mm šizne, a ja odlučna, cijena je ispod 100 kn pa i nije neki trošak
mm ludi u stilu što će mi dvije kad jedna nije nizašta - odem u interšpar, donosim novu peku, režem krumpir, začinim i uključim jednu, zatim uključim drugu i preokrećem naopako, tj. upotrijebim ju kao poklopac za prvu i juupiiii - krumpir pečen čak i prepečen
uz malo treninga oko temperatura ubrzo se tu pekla i pizza i piletina i još štošta drugo - čak i poznati arapski pita kruh

i tako - ako je jedan uređaj beskoristan (skoro) - kupi još jedan

jedino što imam dva veelika i slabo upotrebljiva staklena poklopca
moje su "peke" promjera 38 cm