Da li mi neko moze reci u kojoj nedelji pol moze da se sazna?!
Moj sledeci UZ je 03.10 tada cu biti 12+2 nedelja.
Veliko hvala!!!
Da li mi neko moze reci u kojoj nedelji pol moze da se sazna?!
Moj sledeci UZ je 03.10 tada cu biti 12+2 nedelja.
Veliko hvala!!!
Evo pogledaj OVDJE.
ja u 34 i jos neznam![]()
Moj ljubljeni i ja već pet godina "znamo" da će biti Luca.
Sada kad je na Luca stvarno na putu, dr. nam je s 14 potvrdio da najvjerojatnije jeste curica. S 19 tjedana smo dobili potvrdu!
Ja sam saznala u 12. tjednu.
Pa da i ja sam saznala u 14 tj., zatim opet u 18., pa u 22. i sve krivo, Nakon 22 je uvijek bila okrenuta tako da se nije moglo vidjeti.
Meni su u 13 dali naslutit da je decko ( a ja sam si bas zeljela decka) , da bi mi u 22 tjednu potvrdili da je curica!
pa ti sada budi pametan!
Meni moja gyn. nije htjela nista reci dok, kako kaze, nije bila sigurna, a to je bilo sa mojih 20 tjedana trudnoce. Nosim djecaka![]()
Meni je u 19 tj. rekao da nije siguran a u 23 tj. da je stopostotna curica !
meni je u 18 rekla da je dečko,sada sam u 24 dobila sličicu 4d i nema sumlje dečko je
meni je dr. sa 15+5 rekla da je definitivno dečko i da nema greške...
Ja sam sa 17+4 saznala da je curica, do tada moja kćerka nije htjela raširiti nogice.
U 28. tjednu smo dobili jako slikovitu potvrdu da se ipak radi o curici![]()
A "točno" ću saznati za jedno desetak tjedana kad bi trebala roditi![]()
Ja sam se nadala da ću danas (19+5) saznati ali beba stisla noge i pokazala guzutak da ćemo do daljenjaga živjeti u neznanju
![]()
prvi put u 15. tjednu rekla ginicka da je dečko , u 19. potvrdila, a u 22. opovrgnula i rekla da više nije sigurna. na sljedećem pregledu ću reći da ni ne želim znati, jer sam se prvo jako radovala curici (prije nego što je rekla da je dečko) izabrala ime i tako posložila sve u glavi, kada mi je rekla da je dečko blago sam se "razočarala" i tek nakon mjesec dana prihvatila činjenicu da nosim dečka. smislili mm i ja ime, kupili plava kolica zabrijali opako na sina i onda opet pljas!!! "razočaranje". kak sad opet curica!?!
i sada jedino znam da više ne želim zabrijavati na ništa nego lijepo čekati rođenje svoje bebice pa bila ona Dunja ili bio on Niko! 8)![]()
meni u 21 maleni pokazao pišu, dr ga pokušala slikati uzvom za tatu koji nije bio na pregledu, al se previše okretao, par dana kasnije dobila sam i sigurnu potvrdu- iz moje i krvi dragoga nađen je dnk od svih troje i to je to, sad znam za sigurno
Znači, moguće je već tada? Meni je sljedeći UZV u 13. tjednu, pa će se možda vidjeti.Lovorka prvotno napisa
Inače, za Megicu smo saznali negdje oko 20. tj, a Lindu već u 14. Ovaj put imam full osjećaj da je dečkec i uuuužasno sam nestrpljiva i jedva čekam saznati.
I mi smo saznali u 13.tjednu ali mislim da se tako rano moze samo uociti ako je deckic jer su kod curica svi oprezniji i cesto se desi da za par tjedana nakon pretpostavljenog zenskog spola,izraste pimpac..![]()
I jos..mislim da ovisi i o uzv.aparatu jer nama su ga rekli pri mjerenju nuhalnog nabora cija pretraga se ipak mora raditi sa malo preciznijim aparatima..
U 17tjednu je doktor rekao da je muskoa u 19tjednu potvrdio.Ja celo vreme osecam da je musko,valjda nece posle ispasti-salili smo se![]()
U 20+1 saznali da je cura, nakon toga su svi UZV-i to i potvrdili.
21+2 saznali smo da je decko,iako sam ja od pocetka imala osjecaj da je decko
saznala sam u 39. tj :DInda_os prvotno napisa
U 12 tj nam je dr rekao da se jadan prikazuje kao dečko. U 21 da su obadva dečka i tada dobili slikicu. I tako je i bilo!
ajme to je MMu bila želja u prvoj trudnoći, nije imao sreće dobili Dominika, saznali kad je ugledao svijet.ma-ma prvotno napisa
ovaj put ću pitati prije jer imam sve za dečka i u različito godišnje doba. čekam sljedeći uzv i nadam se princezi!
Linda si saznala?
U ponedjeljak.božana prvotno napisa
Sve me više pere osjećaj da je dečko.
A ti?
Pregled je 18. al nisam sigurna da će mi raditi opet uzv, možda odem privatno, jako sam nestrpljiva, jučer sam još malo na sniženju čizmica od prošle god kupila roza s leptirićem![]()
Tako sam i ja dok sam bila tek saznala da sam trudna s Megicom kupila 2 majice (jednu s mašnicom, drugu sa srebrnim leptirićem) na nekom sniženju. I dvostruko su se isplatile!
Držim fige da čizmice na godinu "prošeta" ponosna vlasnica.![]()
Ali prije svega, držim fige da nam bebeki zdravi dođu na svijet, kojeg god spola.
Mi smo u 23-em tjednu saznali da je cura, u 27-om potvrđeno da je cura :D
15+4 rekao dr 99% cura ali potvrdit ćemo na sljedećem uzv. Koji je 18.11. ali mi već imamo sve spremno za curu pa se nadam da neće biti iznenađenja![]()
Što ti je majčinska intuicija... DEČKO jeee!!!Linda prvotno napisa
![]()
čestitam!!!!Linda prvotno napisa
Ja imam osjećaj da je opet dečkoa svi tvrde da je cura jer sam svima totalno drukčija
![]()
ja idem danas (sad sam 13) i nadam se da ću danas i saznati jel je dečko ili curica. Držite fige! :D