-
Preporuka: pedijatar u VG i okolici
Preselili smo, napokon, i sada muku mučim gdje prijaviti klince. Ne bih voljela opet dopasti nekoj zadrtoj babetini kojoj je zarada ispred dobrobiti djece, kao što je bio slučaj u Zagrebu. Pa tražim nekoga koji blagim okom gleda na alternativu, jer smo svi vegiji, klince ne namjeravam cijepiti po redu nego s odgodom, i ne volim da mi antibiotike udjeljuju šakom i kapom.
Mi smo u zaselku kraj Velike Gorice, ali bilo što u krugu od 20-ak kilometara je OK.
-
argenta,
neznam kako gleda na alternativce ali znam da je krasna žena koja radi pretraga možda i više nego što treba tako da ne mora davati terapiju ukoliko nije potrebna.
i mi smo se preselili, ali u zg iz vg tako da nažalost moram mijenjati pedijatricu. ona se zove , odn preziva MIKULČIĆ, a sestra je isto krasna i preziva se ŠVRAKA. naravno adresa je DZ VG. slobodno reci da te šalje mama od Morene i Bartola. već se rastajemo 5 mjeseci i nikako da odemo! a ko za inat moram 1x tjedno tamo jer je stalno netko bolestan
pozdrav
-
Hvala, ali morali smo se snaći prije.
Otišla sam skroz na blef kod dr Vasari-Talange i čini mi se skroz ok. Za vegetarijanstvo nije pravila probleme, vidjet ćemo kako će ići sa cijepljenjem. Zvjezdicu je tako oduševila i ona i sestra da se tjedan dana hvalila njima unaokolo
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma