Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Preporuka: pedijatar u VG i okolici

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno Preporuka: pedijatar u VG i okolici

Preselili smo, napokon, i sada muku mučim gdje prijaviti klince. Ne bih voljela opet dopasti nekoj zadrtoj babetini kojoj je zarada ispred dobrobiti djece, kao što je bio slučaj u Zagrebu. Pa tražim nekoga koji blagim okom gleda na alternativu, jer smo svi vegiji, klince ne namjeravam cijepiti po redu nego s odgodom, i ne volim da mi antibiotike udjeljuju šakom i kapom.

Mi smo u zaselku kraj Velike Gorice, ali bilo što u krugu od 20-ak kilometara je OK.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

argenta,
    neznam kako gleda na alternativce ali znam da je krasna žena koja radi pretraga možda i više nego što treba tako da ne mora davati terapiju ukoliko nije potrebna.
    i mi smo se preselili, ali u zg iz vg tako da nažalost moram mijenjati pedijatricu. ona se zove , odn preziva MIKULČIĆ, a sestra je isto krasna i preziva se ŠVRAKA. naravno adresa je DZ VG. slobodno reci da te šalje mama od Morene i Bartola. već se rastajemo 5 mjeseci i nikako da odemo! a ko za inat moram 1x tjedno tamo jer je stalno netko bolestan
    pozdrav

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Hvala, ali morali smo se snaći prije.
    Otišla sam skroz na blef kod dr Vasari-Talange i čini mi se skroz ok. Za vegetarijanstvo nije pravila probleme, vidjet ćemo kako će ići sa cijepljenjem. Zvjezdicu je tako oduševila i ona i sestra da se tjedan dana hvalila njima unaokolo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •