Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Dječje cipelice u Trstu

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno Dječje cipelice u Trstu

Namjeravam ove dane skočiti do Trsta. Do sada nisam kupovala tamo cipelice za Niku pa nemam pojma ni gdje otići....

branka0112 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja dugo nisam bila baš u gradu, često odemo u Torri ili Giuliu, a tamo imaš Prenatal ili Pitarello :/ .
    Znam da su se u blizini Stande nekad prodavale Balocchi cipelice, ne znam da li su još tamo.
    Sorry, nisam ti baš puno pomogla.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

trudnice, ma ne kompliciraj previse s cipelicama za niku. pogotovo ako njega neces voditi s vama. uzivaj u setnji i trudnickom shopingu. a onda malog povedi u ciciban, dobili su ljetnu robu i svi sretni i zadovoljni (smajlic namigus)

JaMajka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno Re: Dječje cipelice u Trstu

Citiraj Nani prvotno napisa
    Namjeravam ove dane skočiti do Trsta. Do sada nisam kupovala tamo cipelice za Niku pa nemam pojma ni gdje otići....
    Chicco, Prenatal (manje), Donda (pokraj gornjeg Upima, po glavnoj ulici samo ravno), Castiglioni (nasuprot ex Lavoratorea, danas Universaltecnica), Baby house - Naturino i ostale kvalitetne cipelice (kada uđeš u ulicu "od Stande/Oviessea" 1. ul. desno, kraj Lotta, u zgradi u kojoj se nalazi Chicco samo pobočna strana.
    Nadam se da si nešto shvatila. Ne znam kako se inače snalaziš po Trstu, ali ja sam dječje dućane svladala gotovo do savršenstva. Znam ih dvadesetak, pa ako ti još što treba pitaj. Pittarello i dućan cipela u Oviesseu su zatvoreni već duže vrijeme.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Evo ja jučer bila u Tori. Imaš patika i otvorenih sandala po jako dobrim cijenama. Samo pripazi jer ti večina nije ortopedska. Budu super kvalitete, kožne, lagane, ali nemaju ortopedski uložak. Ima neka nova marka kod nas, KLIN koja je relativno ok, ortopedske su i nisu skupe. Puno manje koštaju nego Ciciban.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Curke, thanks. Ovo ću iskoritititi za slijedeći put. U srijedu smo kupili sandalice u Rijeci pa onda Trst otpada. Inače Nikić uvijek ide s nama pa za veličinu nema problema....nama to bude lijep izlet!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •