Stranica 3 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 156

Tema: Uništava li spavanje s djetetom brak?

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Kanga prvotno napisa
    Citiraj cvijeta73 prvotno napisa
    Citiraj Anci prvotno napisa
    Citiraj maria71 prvotno napisa
    plus toga pri upisu u školu pitaju gdje dijete spava i onda se izvlače " zaključci "

valjda će za 2 godine otići..............
    Šta stvarno to pitaju?
    mi smo lagali
    ajme, i ja bih, samo da su me pitali ! J je poceo spavati u svom krevetu jedno par mjeseci prije upisa u skolu - kao bih s gustom prikrila tih par mjesci
    ovdje na srecu nitko ne pita takva pitanja

am uzbudljiv ti je zivot

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kad mi je dijete imalo 16 mjeseci bili smo kod neuropedijatrice u Klaićevoj,i žena me pitala gdje mala spava. Rekoh, sa mnom. Na to mi je rekla da je što prije stavim spavati samu, i rekla nešto da je to i "stvar dobrog ukusa". Nisam sebi mogla doć i uopće se ne sjećam što sam joj na to rekla i jesam li išta.

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Sozila bih se s njom da je to stvar ukusa. A stvar je dobrog ukusa da se o ukusima ne raspravlja. Tocka 8)

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

e da, ja sam zaboravila dodat da mi to što j. spava s nama nikako ne utječe na sex, jer ako me mm uspije probudit kad klinci zaspu, može bilo di, ionako treba krstit novi stan.
    Da nije ovako hladno, ja bi najrađe na balkonu :D

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

super su mi svi komentari
    mi se uglavnom izležavamo (čitaj:krepavamo po podu) nakon što uspijemo rastjerati mladunčad na spaavnje...i da niš' od sexa...toddler ima lagan san, znači na krevetu niš, a teenager nikako da ide spavati, a onda postoji rizik od naglog uletavanja u dnevnu koja mu je prolazna točak na putu prema zahodu (u noćnim pohodima na šekret)..pa nam se ne da riskirati....a kad se i pogodi prigoda da nas ostave na miru onda smo oboje tak krepani da mi nije do ničeg a najmanje do seksa....a kak dugo ćemo to još moći durati...to ćemo vidjeti....više se ni ne sjećam kaj je to

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

I s nama spava bebač od 5 i po mjeseci
    Zasad nemamo problema sa sexom, no ipak razmišljam da ga počnem sa 6 mjeseci u krevetić

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ja mislim da spavanje s djetetom može narušiti samo san ali ne i brak, naravno ako je odnos dobar.
    Ako nije, naći će se hiljadu i jedna stvar i mimo djeteta u krevetu koja će dovesti do "pucanja".

Nema ljepše muzike za moje uši od ravnomjernog disanja usnulog djeteta i njegovog mirisa.
    I činjenice da ga grijem i da ga štitim i kad spava, i kad spavam...

A pod narušavanje sna, mislila sam na sudaranje tipa lakat u prsa, peta u oko, djeca spavaju u nemogućim pozama

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ja ne mogu spavat ako mi je vruce.
    Malisa se lijepi uz mene cim me osjeti.
    Dakle, odgovara mi co-sleeping zimi, ne podnosim ga ljeti. Svaku vecer starta u svom kreveticu, a tijekom noci najcesce doseli k nama. Ljeti ja idem u dnevni ili se mucim par sati.
    Ali ja sam oduvijek voljela spavati na miru, sama i uz rub kreveta. I MM isto, mi ustvari spavamo svak uz svoj rub, sredina prazna. Ali malisa ne voli sredinu

Sex? Okolo naokolo, sretni smo ko mali prascici ako uhvatimo popodne nesto vremena i krevet

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Naisla na stari topic, ali uvijek aktualan.
    Zanimljivo mi je bilo procitati vasa razmisljanja.
    M ima 16 mj i spava s nama.
    Ona se naspava vise nego mi, ali za sad funkcioniramo. Ne mogu je prebacit u njen krevetic, jer ga nema

A na ovo:
    Citiraj Nataša,Sarajevo prvotno napisa
    Ja mislim da spavanje s djetetom može narušiti samo san ali ne i brak, naravno ako je odnos dobar.
    Ako nije, naći će se hiljadu i jedna stvar i mimo djeteta u krevetu koja će dovesti do "pucanja".

Nema ljepše muzike za moje uši od ravnomjernog disanja usnulog djeteta i njegovog mirisa.
    I činjenice da ga grijem i da ga štitim i kad spava, i kad spavam...

A pod narušavanje sna, mislila sam na sudaranje tipa lakat u prsa, peta u oko, djeca spavaju u nemogućim pozama
    potpis ko kuća

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Znači, sad nam je krevetsko brojno stanje 3 (malac se ne da van ) i sex trpi, ali najmanje zbog brojnog stanja u krevetu Brak još ne trpi, a umorni smo ko psi i nadamo se boljim vremenima, a ne žalimo ni za ćim.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I meni je zanimljivo pročitati što sam napisala. Jer A je u svom krevetu spavao cca 20 dana i onda se vratio u naš krevet jer je plakao u svom i bilo mi ga je žao.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

A nikada nije spavala s nama,prve 3 je kindač bio do našeg kreveta.S prvih godinu nije spavao s nama a sad,ajoj,poklopilo se svašta,upala uha,upala grla,teški bronhitis,pred upala pluća i izlazak četvrtog kutnjaka....uglavnom,recimo da spava s nama,tj zaspi u kindaču u njihovoj sobi i onda ga oko 1h moram donijet k nama jer toliko urliče da je to strašno.smiri se čim dođe u krevet.
    Mlada jesam al mi ne fali seks (netko je napisao da il smo preumorni,il nam se neda,a kad nam se potrefi obavimo to u krevetu jer mi se neda izvodit egzibicije po stanu-prije njegovog buđenja).
    Nemogu reći da mi direktno šteti braku ali samim time kaj ne spavam više od 2h po noći i kaj sam ujutro kao da me traktor pregazio,pa sam nervozna cijeli dan,pa je i mm nervozan...E,u tom indirektnom smislu nam šteti,jer di ćeš boljeg okidača za svađe od neispavanosti.
    Nisam čitala tekst,al se ne slažem s navedenim da brak puca zbog pomanjkanja seksa jer dijete spava s vama u krevetu,mada vjerujem da ima i takvih.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj donna prvotno napisa
    moja spava s nama dan danas i znate što? brak funkcionira itekako
    još uvijek je s nama u krevetu malo postaje tjesno ali šta da radiš...
    brak funkcionira super,vremena za sex ima a najneuzbudljivije je bračni krevet tako da ona definitivno nam ne smeta jer ima sto drugih mjesta

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

D je spavo s nama do treće godine onda se premjestio u svoj krevet, ali, eto, u istu sobu. Živili smo sa svojtim.
    L sad ima dvije i pol godine i evo ga spava s nama i mislim da mu odvajanje nije ni na kraj pameti. Sad živimo sami.
    Bez obzira na okolnosti ondašnje i sadašnje uvik smo imali vrimena za sebe, za nježnosti, za razgovor. Ma za sve

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj donna prvotno napisa
    još uvijek je s nama u krevetu malo postaje tjesno ali šta da radiš...
    brak funkcionira super,vremena za sex ima a najneuzbudljivije je bračni krevet tako da ona definitivno nam ne smeta jer ima sto drugih mjesta
    naša spava u našoj sobi, a tu i tamo se prebaci u naš krevet

za sex je presudniji premor ili svađa, nego da li je krevet slobodan

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Muž i ja smo neki dan skontali da jos nikad nismo "ovjerili" bracni krevet. Naime, kupljen je kad sam ja bila pred porod sa Viktorom. Pa smo dugo spavali utroje....pa je on presao u krevetić tik uz nas krevet...pa nas je sad cetvero, opet troje u krevetu....

A eto još smo u braku...čak i dijete napravili van kreveta...

Imamo mi dječju sobu, po danu igraona, po noći leglo razvrata...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Malac zaspi u kindacu koji je spojen s nasim krevetom, oko 1 u noci dode k nama tj. k meni jer je muz ionako na terenu, Tako da, i kad je doma, stignemo, ako bas hocemo u krevetu. Ali ipak mi je zanimljivija dnevna soba, kupaona i tak...
    A na kraju krajeva, kad muza nema, malac i ja imamo 200x200 samo za sebe i iako nam je i to ponekad premalo, ljepse mi je kad imam bar nekog kraj sebe za zagrlit.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Nisam se sexala u krevetu ni dok malog nije bilo. Jako škripi i to mi ide na živce. Ali zato nema mjesta u kući di nas nije bilo (osim u svekinoj sobi)

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

hm, dok smo hodali maštali smo o krevetu i neograničenom vremenu,onda smo počeli živjet sami pa nam je krevet postao jakoo dosadan i nemaštovit i štatijaznam, sada opet maštam o krevetu i o tome kako bi mogla možda zaspat gola poslje sexa . Da, neuništava mi se na taj način brak.

Cookie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Zar vi svi hoćete reći da se nikad niste poseksali u krevetu dok je dijete spavalo pokraj vas u krevetiću ili u predmetnom krevetu pokraj vas?

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

mi jesmo. ali nije mi to-to, kad stalno pogledavam prema njemu u strahu da se ne probudi.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa
    mi jesmo. ali nije mi to-to, kad stalno pogledavam prema njemu u strahu da se ne probudi.
    tak nekak

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa
    Citiraj babyboys prvotno napisa
    tak nekak
    i još k tome uopće se nemogu opustiti a ni previše uzbuditi onda

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Cookie prvotno napisa
    Zar vi svi hoćete reći da se nikad niste poseksali u krevetu dok je dijete spavalo pokraj vas u krevetiću ili u predmetnom krevetu pokraj vas?
    da.. ali nije zgodno kad se dite probudi i kaže ti da ne skačeš po njegovom tati
    ili slučajno ispriča babi i didi šta rade mama i tata dok se on pravi da spava (nakon ovog smo bili krajnje oprezni )

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ne bih rekla da uništava brak, no naš seksualni život se srozao otkad L spava nasred našeg bračnog kreveta. Mislim, malo je nemoguće gola se stisnuti uz isto tako golog muža ako je bebač s nama.
    I volim da je L s nama, no rijetko se pošteno i udobno naspavam - uglavnom se pred jutro i MM i ja držimo zubima za zrak dok L leži poprijeko i gura nas nogama. A da ne spominjem da se zimi smrznem jer je sva posteljina ispod L.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Cookie prvotno napisa
    Pa jesmo. Ali to je sve bezveze, nemaš slobode ni prostora za manevre, moraš biti tih, nema kreatvnosti...Meni to nije sex nego brzinsko ispunjavanje bračmih dužnosti, daleko od nekakvog užitka

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Sjećam se da sam prije dosta godina razgovarala sa jednom priznatom dječjom psihijatricom na temu produženog dojenja i zajedničkog spavanja, pa mi je rekla da su i jedno i drugo od velike dobrobiti za dječje psihičko zdravlje, ali da nikada, baš nikada roditelji ne bi smjeli voditi ljubav u istoj prostoriji sa djetetom, koliko god ono bilo malo. :/

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj piplica prvotno napisa
    Sjećam se da sam prije dosta godina razgovarala sa jednom priznatom dječjom psihijatricom na temu produženog dojenja i zajedničkog spavanja, pa mi je rekla da su i jedno i drugo od velike dobrobiti za dječje psihičko zdravlje, ali da nikada, baš nikada roditelji ne bi smjeli voditi ljubav u istoj prostoriji sa djetetom, koliko god ono bilo malo. :/
    Ja i ovako i onako imam taj strah da nas netko od njih ne uhvati na djelu. Pa nam ne odgovara dnevni jer je dječja soba odmah do a djeca se znaju dizati piti ili u wc, u krevetu zbog malog..i eto ti bogatog seksualnog života, nema nam druge nego čekati da se požene i udaju da ostanemo sami

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi smo konačno lani uspijeli iseliti djecu u svoju sobu.
    Rezultat je u potpisu...

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ali da nikada, baš nikada roditelji ne bi smjeli voditi ljubav u istoj prostoriji sa djetetom, koliko god ono bilo malo. :/
    Zakaj ovo?
    Ak je maličko recimo do 6 mjeseci i čori.

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Od moje mame prijatelj je spavao sa svojim roditeljima do svoje 12. godine. I kako su imali jaaaako mali stan od jedne sobice, nisu imali izbora nego raditi "ono" u krevetu. I kaže mama od tog prijatelja kako tata prelazi na njenu stranu kreveta u neko doba noći, a on ni ne otvara oči nego samo kaže: "Hajde, hajde, vraćaj se na svoju stranu!" I zamislite čuda- nisu se nikad rastali

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj domy prvotno napisa
    ali da nikada, baš nikada roditelji ne bi smjeli voditi ljubav u istoj prostoriji sa djetetom, koliko god ono bilo malo. :/
    Zakaj ovo?
    Ak je maličko recimo do 6 mjeseci i čori.
    Ne znam.

Možda ona pretpostavlja da i malo dijete razlikuje zvukove, možda zbog nečega na podsvjesnoj razini, ne znam, nije dalje elaborirala.

Ja sam isto mislila kao i ti, ali nakon što mi je to rekla, nisam se više usudila...

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

jok kod nas krevet i brak nisu usko vezani

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj ninet prvotno napisa
    Imamo mi dječju sobu, po danu igraona, po noći leglo razvrata...

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj icyoh prvotno napisa
    ne bih rekla da uništava brak, no naš seksualni život se srozao otkad L spava nasred našeg bračnog kreveta. Mislim, malo je nemoguće gola se stisnuti uz isto tako golog muža ako je bebač s nama.
    I volim da je L s nama, no rijetko se pošteno i udobno naspavam - uglavnom se pred jutro i MM i ja držimo zubima za zrak dok L leži poprijeko i gura nas nogama. A da ne spominjem da se zimi smrznem jer je sva posteljina ispod L.
    potpisujem sve, osim ovog zadnjeg za posetljinu. mi svaki imamo svoj poplon, a dorian ne podnosi bit pokriven, eventualno ga u zadnje vrijeme uspijemo pokrit kad vec spava s jednim od nasa 2 dupla poplona s kojima spavamo

jedno vrijeme je spavao u kinderbetu, al kad smo se preselili nismo uzeli kinderbet, a krevet kupujemo vec pola godine...plan je kupiti mu krevet koji ce biti u nasoj spavacoj sobi, pa barem da pola noci provede u njemu, dok se ja i mm malo odmorimo i podruzimo

nemam ga namjeru seliti iz sobe, al u drugi krevet vrlo rado.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Ninči prvotno napisa
    Od moje mame prijatelj je spavao sa svojim roditeljima do svoje 12. godine. I kako su imali jaaaako mali stan od jedne sobice, nisu imali izbora nego raditi "ono" u krevetu. I kaže mama od tog prijatelja kako tata prelazi na njenu stranu kreveta u neko doba noći, a on ni ne otvara oči nego samo kaže: "Hajde, hajde, vraćaj se na svoju stranu!" I zamislite čuda- nisu se nikad rastali

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Nikada nisam djetetu zabranila dolazak u naš krevet, ali nisam ni poticala njegovo spavanje s nama. Pravilo je da ode spavati u svoj krevet, a po noći može doći k nama kad poželi. I sada, kada ima 8, još uvijek dolazi usred noći i širi se između nas. Ponekad, kada je MM na putu, dozvolim sinu da spava na njegovoj strani. To su praznici!!! Nema veće sreće.

Sex je moguć uvijek i svugdje, ali ja sam preporod u braku osjetila kada smo se preselili u novi, veći stan gdje je sin imao svoju sobu. Od prvog dana je (s 2,5 godine) spavao u svom krevetu u svojoj sobi. Nije se tu radilo o seksu. Više je to bilo onako, naša soba i mi sami u njoj. Hihotali smo se, škakljali, naravno sexsali, ja sam uzdisala (jupi!). Drugačije je kada ne slušam djetetovo disanje iz kinderbeta.

Sada čekam drugo i priznajem da sam se već požalila mužu kako opet barem 2 godine nećemo imati svoju sobu za sebe.

MM je komentirao da je dobro da smo prije godine dana dali napraviti hrastov krevet 180x200 pa ćemo svi imati mjesta na njemu. Radujem se tome. I moja sjećanja iz djetinjstva imaju slike - svi četvero na bračnom krevetu nedjeljom ujutro.

mamaShe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mi smo konačno lani uspijeli iseliti djecu u svoju sobu.
    Rezultat je u potpisu...
    Evo, kratko i jasno. Žao mi je što se ja nisam sjetila toga
    Dok je K spavala s nama u sobi često je završala u našem krevetu. Onda je s 2,5 dobila svoj, u svojoj sobi, ali je često dolazila nama. Bilo je prilično kaotično i neurotično kad se M rodila, jer je K bila jako ljubomorna. Stvari su se smirile tek kad smo i M preselili u njihovu sobu, i... rezultat je u potpisu . Ona je tad imala cca 8 mjeseci i prihvatila je to bez problema.

Ipak, K je još do nedavno spavala s nama, u nekim razdoboljima i češće (bolest i pijenje antibiotika po noći), i bili smo jako nezadovoljni. Svi. Ona je bila nenaspavana, stalno se naguravala s nama, a mi umorni i isfrustrirani zbog pomanjkanja slobode. A M je, nosajući se po noći, skužila gdje je K, da nije u svom krevetu, nego kod nas, i samo je bilo pitanje dana kad će i ona početi inzistirati. E, kad smo to skužili, decidirano smo odlučili da K ne spava kod nas. Sad je 4,5 i bez problema je to prihvatila.

U svom krevetu spava super, puno bolje nego kod nas, a M nismo nikad ni donjeli nama, da se ne navikne. A onda bi i K došla, ljubomora je i dalje in, pa se možemo slikati.

Ovako, kad se M plače po noći, uspavamo je nekako, obično na rukama, i vratimo u kb.

Za meni i MM ovo je najbolje. Imam mir, za večer, za MMa, za sx (kad imam snage), za pročitat nešto... Osjećam se puno bolje.
    I mislim da ćemo bebača također zlifrati u dječju sobu, samo kad počne spavati noć bez dojenja.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

meni jedino smeta kad mala spava između nas, što više ne mogu MM-a podbosti u rebra da prestane hrkati

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

J ni jedan dan nije spavao s nama u sobi, a kamoli još u krevetu. Jedva sam se navikla i na mm-a. Trebalo mi je dobrih 6 mj braka da se pošteno nespavam..... nemirno spava pa mi je to koma.
    J je u prostoriji do. Krevetić udaljen cca 4 m od moje glave tako da čujem kad se okreće i kad mu trebam i bez bebifona. Tako će i druga beba. Sve je stvar navike.
    Probala sam jednom staviti J u krevet dok je mm bio na terenu i već s 5 mj je pao s kreveta pa više nikad nisam pokušavala.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Naša N (3 i pol g) spava od rođenja u kb do našeg kreveta, s time da se u neko doba preseli k nama u krevet i tako ostanemo do ujutro. Iako sam bila protivnik co-sleepinga, kad sam postala roditelj shvatila sam da se nikada ne bih željela odreći tog osjećaja malog toplog uspavanog djeteta pored sebe, svih onih zagrljaja i pusa danih u polusnu. Ali da ima i loših strana, ima - otkrivanje, noga N. u trbuhu (mom ili MM), vrti se na sve strane i spava u svim smjerovima i sl. Nedostaje mi također ona mogućnost da nakon što umorni legnemo u krevet i privijemo se jedan uz drugog, pa se naglo javi želja za seksom, da zaista to i nastavimo i dovršimo u krevetu - ne, nismo se nikada seksali u sobi u kojoj je bilo dijete. Dapače, mene muči još nešto što čini mi se nije nigdje spomenuto ovdje, a to je pitanje posteljine. Mene osobno smeta da mi dijete spava na istoj posteljini nakon seksa, ne znam, nije mi to baš higijenski...if you know what I mean :D . Jesam li ja jedina ovdje s takvim razmišljanjima? Iz tog razloga, mi se seksamo u našem krevetu samo recimo vikendom dok dijete spava u svojoj sobi popodne, a posteljina se mijenja ionako nakon toga, a inače dnevna soba, kupaona, mada nije mi to to kad sve moram prije pripremiti u dnevnoj sobi (plahta, pokrivač) jer se opet ne mogu seksati npr. na "golom" trosjedu.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj hrčkić prvotno napisa
    Mene osobno smeta da mi dijete spava na istoj posteljini nakon seksa, ne znam, nije mi to baš higijenski...
    ne vidim sex kao nešto "nečisto"
    na kraju krajeva, odakle je to djete izašlo?

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj MGrubi prvotno napisa
    Citiraj hrčkić prvotno napisa
    Mene osobno smeta da mi dijete spava na istoj posteljini nakon seksa, ne znam, nije mi to baš higijenski...
    ne vidim sex kao nešto "nečisto"
    na kraju krajeva, odakle je to djete izašlo?
    Ma logika ti je strašna i gotovo.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

meni jedino smeta kad mala spava između nas, što više ne mogu MM-a podbosti u rebra da prestane hrkati
    Amaterko! Nogom ga!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Čija je logika strašna? :?
    Niti ja ne gledam na seks kao nešto nečisto, dapače, ali samo kad se radi o MM i meni međusobno, ali mi jednostavno nije ok da mi dijete ide (s licem i sl.) po plahtama po kojima se dešavalo svašta, a dozvolit ćete da seks može biti manje i više "razuzdan", da ne ulazim u detalje.
    Osim toga, kad bi logika bila "nema veze pa od tuda je dijete izašlo", kaj onda ne bi trebali prati niti ruke nakon wc, seksa i sl? Također, ne znam kako ostali, ali ja ne perem zajedno veš i ručnike moje kćeri s našim vešom i ručnicima, jednostavno me uvijek strah neke bakterijice, a nije da ih baš nikad nisam imala...

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

a možda samo ja i MM ne sjedamo golim dupetom na jastuke i gornji dio kreveta?!

obavezno mjenjanje posteljine nakon svakog sexa .... pa bankrotirali bi od računa struje
    ajde da je to 1x tjedno, kad ionako mjenjamo posteljino, ali iza svakog sexa? ako je dobar dan, to je i 2x na dan, mjenjati posteljinu 2x na dan?
    meni je to prečistunski

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ma nek svako radi kako misli da treba...

Sta si sad treba dokazivati?

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ne perem ni ja posteljinu uvijek nakon seksa niti seks gledam kao nešto nečisto..a bome mi ni mali ne spava u očevoj spremni jer su mi takve stvari perverzne .A ova rečenica "odakle je dite izašlo" mi je glupa. Da ja mom osmogodišnjem sinu pokažem otkud je on izašao? Pa nebi mu trebalo biti strašno, ionako je to prva stvar kroz koju se provukao u životu

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Amaterko! Nogom ga!
    pruži ruku i začepi mu nos...

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa
    Amaterko! Nogom ga!
    pruži ruku i začepi mu nos...
    na nogu ne reagira, a nos mu je na drugoj strani

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •