Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 156

Tema: Uništava li spavanje s djetetom brak?

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Uništava li spavanje s djetetom brak?

Naravno da to ne mislim, ali me iživcirao članak. Pošto mi se spava i ne komentira na njihovom portalu, dajem link:
    http://zadovoljna.dnevnik.hr/clanak/...etom-brak.html

i kopiram najzanimljiviji dio:
    reagirajte na vrijeme, odvajajte dijete od prvih dana života u njegov vlastiti krevetić. Imate pravo na igru s njim, na uživanje, to vam nitko ne brani, ali red mora postojati.
    Poslušajte savjete iskusnijih i naravno stručnijih osoba. Jedino na takav način očuvat ćete vaš brak, a vaša djeca bit će sretnija i zadovoljnija.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

nisam još pročitala ali iz tvog posta zaključujem da zapravo DJECA UNIŠTAVAJU BRAK
    kako nam je samo bilo lijepo dok ih nije bilo...cijeli veliki krevet samo za nas dvoje, milina!

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

zar netko nema u potpisu nešto kao: co-sleepers do it in the living room? 8)

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa
    zar netko nema u potpisu nešto kao: co-sleepers do it in the living room? 8)
    A kupaonica, wc, kuhinja

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Kaže:
    Kada vaše dijete navrši godinu dana, a vi se poželite intime

Do godinu dana- ništa

A barem su im komentari dobri...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa
    A barem su im komentari dobri...
    A šta misliš tko ih je pisao

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

kako će se autor neugodno iznenaditi ako ovako nastavimo sa komentarima

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Da, sto mislite tko ih je pisao???
    Da nisu muzda Co-Sleeperi????

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Nismo ni prije djeteta bili ograničeni na bračni krevet. A poslije je bilo još bolje . A ja sam prelazila u roditeljski krevet do škole (pa i iza polaska u školu) , a u međuvremenu mi se pridružila i sestra. Roditelji su mi još u braku

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Strobery, i ti si trudna

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ah, gledajte... nije mi dijete razorilo brak, ali bilo je više seksa dok mi je prvo dijete spavalo u svom krevetiću.
    Mala ima 5,2 godine i još uvijek, kada se unezvjerena probudi u noći i shvati da nije u mom već u svom krevetu, kao lav se baca iz jednog u drugi. To kada je uopće uspijem uspavanu staviti u njen krevet, a ako zaspe u mom i hoću je lifrati - lavlja rika.
    Lijepo je to povezujuće roditeljstvo, ali ja bih za seks koristila svoj bračni krevet. I ne samo za seks, ispruženi spavanac nakon 5 godina bi mi isto dobro došao.
    Prestara sam za podrume i krovove, a imam i starijeg sina koji zna zbrojiti dva i dva.

Emso, kako si se ti svoje riješila?

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Adio Mare, ok, ali jedno mi je za poželiti se ispružiti i u krevetu, a drugo ovo što oni pišu...
    Barem zasad

Moje su obje s nama u krevetu i totalno nas ignoriraju kad spomenemo kupovinu kreveta za njihovu sobu

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Strobery, i ti si trudna
    Radna soba, ispod samog kompa, isključenog

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Strobery Shortcake prvotno napisa
    Strobery, i ti si trudna
    Radna soba, ispod samog kompa, isključenog

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Preletjela sam tekst, ne da mi se baš sve čitati, ali ova rečenica je jedino s čim se uopće ne slažem:
    Jedino na takav način očuvat ćete vaš brak, a vaša djeca bit će sretnija i zadovoljnija.
    Niti je to jedini način za očuvati brak, niti su djeca sretnija i zadovoljnija. Međutim, s ostalim se, ugrubo slažem. I nisam tako razmišljala dok je mala imala godinu, dvije, tri, četiri ...
    Ne kažem da bih drugačije kad bih mogla vratiti film, ali sada je već lagano dosta. Samo što se ne slažemo svi oko toga.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja se slažem s tobom AdioMare, jer moja E. uredno odspava dio noči u svom krevetu, i mi imamo priliku (ako nismo preumorni ili nešto drugo ) da koristimo bračni krevet u svrhu ispunjavanja bračnih dužnosti . Kako će bit kad nas se natrpa četvero, vidjet ćemo. Sex će sigurno trpjeti. Brak, nisam baš sigurna, ali nikad se ne zna.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Njihova nam soba jos sluzi kao odlagaliste svega sto se trenutno ne koristi. Kreveta nemaju, kimbici su u nasoj sobi i ne koriste se bas nesto.,,

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

U tim prvim mjesecima vi i vaš suprug u potpunosti ignorirate potrebu za seksom i intimom, uvjereni ste kako vam ništa ne nedostaje. Kada o tome pričate s prijateljima i rodbinom nailazite na nerazumijevanje, oni vas upozoravaju na posljedice, no vi se nasmijete tim njihovim ' budalaštinama'.
    Da, da ali kako se kaže’ tko se zadnji smije najslađe se smije’! Kada vaše dijete navrši godinu dana, a vi se poželite intime, vođenja ljubavi u privatnosti, SHVATITE KAKO JE TO NEMOGUĆE !!!!

.

Meni ovo zvuči kao da se netko zahebava ili kao da je to pisala neka bakica usidjelica...

Dakle, koje nebulozee, i ne smao citirano, cijeli je članak katastrofa i nebuloza.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

a sta ako nisi u braku, onda nema sta da se spasava

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Meni ovo zvuči kao da se netko zahebava ili kao da je to pisala neka bakica usidjelica...
    možda je pisala zuzi jelinek

Citiraj AdioMare prvotno napisa
    Emso, kako si se ti svoje riješila?
    ooo.... ovo više nije "šta juul na to veli" nego se pita emsu.

prvo, nisam stigla pročitati članak, a sam potpuno suglasna s ovim što piše AM. il smo mi stare babe, a ne ovdje mlade i nadobudne mame... elem, mm i ja odavno više nismo više imali živaca za taj famozni co-sleeping (koji nikad nismo sprovodili kao dio ideologije, nego što smo se propisno zeznuli). nama je bilo do spavanja. sami. ne do seksanja, nego do spavanja. vađenka aka zxuja je postala previše velika klipanica, spavajući je znala izvoditi piruete, vječno joj je bilo vruće. čim bi me predjutro osjetila pored sebe, nabacivala bi mi se i grlila u polusnu. sve to možda mladim mama bude divno i krasno, al ja sam imala podočnjake do poda.

nudili smo joj dječiji krevetac (bez pregrada), pored našeg, da tu spava, s nama u sobi. htjela/ne htjela... više neće nego što hoće... :/

i evo, prije ljeta, smo spremale njenu dječju sobu (nakon neke posjete soba joj je izgledala kao da je pala osrednja bomba). i ja joj odjednom u trenutku predloži da sredinom njen (veliki) krevet (koji je već 3 godine stajao tu) i blago se njoj za taj krevet, njena desetogodisnja nećakinja nema svoj krevet (jos ne)... i tako, ja navukla posteljinu, ona rekla da će spavati. (čim mi je jednom rekla da želi, nisam je više ispitivala, nego samo radila po svom) ja je uspavala u njenom krevetu... i tako... odjednom. ostala. :?

i više ne spava u nasem krevetu, ne dolazi u nas krevet. ako nas po noći zatreba, sad jedno od nas ide u njen krevet

no, mi smo zadovoljni i ovom situacijom. a najljepše je što je isto veće naša mala kujica legla ispod njenog kreveta i od tada tamo provede većinu noći.

i da se vratimo na zxuju kao bebu - do godinu dana je to dijete samo spavalo u svom krevetu, bez uspavljivanja. i onda smo MI, roditelji, učinili fatalnu grešku i takvu malu i slatku je dovelu u naš bračni krevet. i obrali bostan. tako da ću i ja uvijek dati savjet - nemoj dijete učiti tome. ako ti je do sna... (i do seksanja).

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa
    elem, mm i ja odavno više nismo više imali živaca za taj famozni co-sleeping (koji nikad nismo sprovodili kao dio ideologije, nego što smo se propisno zeznuli). nama je bilo do spavanja. sami.
    MC, jest da sam mlada ali i ja bih nazad svoj krevet za spavanje. Tu se slažemo.
    Četvero nas je i samo se premještamo i namještamo.

Ali, meni je članak totalno glup.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

anci, uopće ne želim čitati članak na portalu gdje se piše još o pamelinom push-up-u i janetovom oralnom seksu.

mislim, zgražajmo se kolektivno nad nečim malo intelektualnijim.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

edit: intelektualnijem.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja prvi put vidim ovaj portal
    Stvarno.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Inače, da se vratim na dj. krevet: i mi smo njoj stavili krevet, kao da ona tu sad spava, kupili rozu posteljinu na Little Pony i Pepeljugu i ona ga nije ni pogledala.
    Kaže: Pa nek tata tamo spava
    Misliš da ne spava
    Spojen je s "našim" bračnim do daljnjega.

Gedala sam one krevete, 2u1 za njih dvije, ali ništa oda akcije još. Seljenja mislim

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ah, ionako...... sex je precijenjen

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi kupujemo veci krevet... guzva nam je u ovom starom.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

meni je isto dosta koslipanja.

kod nas je to pocelo najvise iz prakticnih razloga, zbog dojenja po noci

al mi spavamo ko da je svako u svom krevetu. dorian se odmah rita ako mu se neko nade na putu.

tako da namjeravam nabaviti malo siri djecji krevet i tu uspavati dijete, pred jutro ako pozeli u nas nema problema. al bar da imamo onaj prvi dio noci da se naspavamo ko ljudi il radimo stog god nam padne na pamet

al nacelno nisam protiv, niti smatram da je to neka losa navika, kao ni obavezno dobra. nego se samo ne volim seksat na kaucu

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo spavali (i jos uvijek spavamo) stvarno svakako i svukuda

ne utjece na brak, utjece ponekad (pocesto ) na umor, al ne i na brak. na brak nam utjecu drugi neki parametri. jer nam parametar "bracne intime" nije uopce poremecen time sto spavamo kako spavamo...

a da bih ja sad pomalo, nakon dobrih sedam godina dijeljenja kreveta s jednim, dvoje, troje pa i cetvero djece rado ponovno naucila spavat sama i kakobogzapovijeda - bih... al eto, sama sebi mantram da necu jos zadugo tako i da ce i taj dio roditeljstva u skoroj buducnosti postati proslost...

imat cu krevet za sebe taman na vrijeme kad cu pocet patit od nesanice

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja se slažem s tim da dijete u krevetu dosta udalji partnere.Jer nema tu više onog lijepog zajedničkog spavanja,zagrljeni i spremni za spontani seks .Mi smo imali sina skoro 5 god.u krevetu i, koliko god seks na neobičnim mjestima u početku bio zanimljiv,kasnije ga uglavnom nije ni bilo jer to više nije to.Kad smo ih odvojili u svoju sobu razlika je bila ogromna,ne samo u gore spomenutom nego u puno drugih stvari.Napokon sam se mogla naspavati ko čovjek,između ostalog.Prije mjesec dana i najmlađeg smo stavili u sobu kod brata i sestre (iz našeg kreveta) i preporodila sam se.Koliko god da mi fali i da mi je predivno spavati uz njega,meni treba moj krevet za sebe

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

5,5 godina zajedno s M u krevetu, spavali smo ko topovi, nije bilo buđenja i lošeg spavanja.
    u to doba uspjeli smo i drugo dijete napraviti
    ko da je za brak važan bračni krevet
    i sad junior spava s nama, i još smo u braku.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mi smo svoje dijete "izbacili" u iz našeg kreveta Skinuli smo stranicu na kinderbetu, spojili ga sa bračnim i sada nam dijete umjesto između nas spava možda kojih desetaka centimetara dalje koji puno znače. Mogu se ispružiti, udobnije mi je, mogu normalno grijati hladna stopala na mužu bez da mi Patrikova guza ili noga završi u ustima Pošto se jako i nevjerovatno vrti dok spava, vidim da mu je taj krevetić premali pa ćemo mu kupiti neki veći i također ga spojiti s našim, a kinderbet ide novoj bebi. Jedino ne znam gdje ćemo ga staviti i hoće li sada ta beba spavati s nama, no to će pokazati praksa.
    Lijepo mi je bilo spavati s njim u krevetu no osjetim da je polako vrijeme da se on prebaci u svoj, ne zbog seksa (jer mi to radimo u dnevnoj ) nego zbog komocije. A opet smo spojeni i mogu ga dodirnuti cijelu noć kada god želim.
    Članak nisam čitala niti mi se da.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ma glupo je sad pretjerivati,pa nitko se neće razvesti zato što mu dijete spava pored njega.Ali moje mišljenje je da nekako razvodnjava onu bliskost koju imaš kad spavaš pored muža/žene.I bome ja se nisam previše naspavala dok je moj 5-godišnjak spavao s nama,to je veliko dijete koje se vrti na sve strane i treba svoj prostor,isto ko i ja.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Moj post je bio za Matildu.

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne znam, :/
    kad je M bila prvi put na spavanju kod bake i mi sami u krevetu, nismo mogli zaspati. I umjesto, jelda, da iskoristimo sve čari bračnog kreveta kad dijete nije s nama, mi smo zurili u strop i pričali o tome kako nam naše dijete fali.

A bliskost,
    nama je dovoljno da se tijekom noći dotaknemo stopalima.

Nice avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

a nama je tak super kaj Ivo spava sa nama da se svako jutro probudimo sa osmijehom na licu ..prije nego se rodio bili smo jako protiv toga i mislili smo da se nama to neće dogoditi ..tek sad zanm što bi propustili
    a sex nam je samo još bolji i nikada ne bih mijenjala na staro 8)
    ja bih samo preporučila da ako se ne možete ispružiti kupite veći krevet (ili date napraviti)

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Dok god Marko traži i bitno mu je, ajde, ali mi je dojadilo

plus toga pri upisu u školu pitaju gdje dijete spava i onda se izvlače " zaključci "

valjda će za 2 godine otići..............

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

MM radi po noći pa je krevet uglavnom samo Karlov i moj tako da nije gužva . Stvarno ne bih mogla spavati sama u krevetu dok mi je dijete na drugom. Barem ne još. Kontam dok dojimo je puuuno praktičnije. I mi smo provali sa kinderbetom bez stranice uz bračni, ali opet sam se morala dizati po noći, a ovako samo izvadim sisu (ili je K.sam nađe!)

Onaj prvi dio noći dok mu je tvrd san i ne traži sisu ni nježnost nego spava ko klada (od 20h,21h-01h,02h) znam ga staviti u kinderbet i ispružena gledati tv!

I slažem se, onaj prvi jutarnji osmjeh kad se pogledamo nitko ne može platiti!

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Nice prvotno napisa
    a nama je tak super kaj Ivo spava sa nama da se svako jutro probudimo sa osmijehom na licu ..prije nego se rodio bili smo jako protiv toga i mislili smo da se nama to neće dogoditi ..tek sad zanm što bi propustili
    a sex nam je samo još bolji i nikada ne bih mijenjala na staro 8)
    ja bih samo preporučila da ako se ne možete ispružiti kupite veći krevet (ili date napraviti)
    Ma da,tako sam i ja razmišljala dok je frajer bio mali.A kad je on npr imao 5, seka mu u krevetiću bez ogradice do našeg kreveta a treća beba samo što se ne rodi..
    Više mi uopće nije bilo simpatično.I falilo mi je mira.Pa se onda rodio ciconja kojeg sam evo tek sad makla od sebe preko noći.Pa kad malo izračunam,ja i muž smo u 7,5 godina spavali sami u krevetu nekih pola godine( to razdoblje kad su veći pošla u svoju sobu a mali se još nije rodio).Sad se opet budim noću nad se mali probudi i zove me ali bar se vratim u svoj ooogromni topli krevet

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa

plus toga pri upisu u školu pitaju gdje dijete spava i onda se izvlače " zaključci "

Šta stvarno to pitaju?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pitaju svašta...samo što ja na ta pitanja neću odgovoriti

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

imat cu krevet za sebe taman na vrijeme kad cu pocet patit od nesanice

lollipop avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ma, na kakav se to brak misli??? :?
    mora da je to neki stabilan i skladan brak, ako ga beba u bračnom može upropastit!!!
    mi smo mali, brojimo tek šest mjeseci i od prvog dana spavamo skupa. ne mogu zamislit da je drugačije. a na turbo hipoalergijski madrac u krevetiću pada prašina, do daljnjeg...

Ivany avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj dorotea24 prvotno napisa
    Mi smo svoje dijete "izbacili" u iz našeg kreveta Skinuli smo stranicu na kinderbetu, spojili ga sa bračnim i sada nam dijete umjesto između nas spava možda kojih desetaka centimetara dalje koji puno znače. Mogu se ispružiti, udobnije mi je, mogu normalno grijati hladna stopala na mužu bez da mi Patrikova guza ili noga završi u ustima .............................
    Lijepo mi je bilo spavati s njim u krevetu no osjetim da je polako vrijeme da se on prebaci u svoj, ne zbog seksa (jer mi to radimo u dnevnoj ) nego zbog komocije. A opet smo spojeni i mogu ga dodirnuti cijelu noć kada god želim.
    Članak nisam čitala niti mi se da.
    Isto i kod nas. Blizu je ali ipak svi imamo mjesta.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa

Šta stvarno to pitaju?
    mi smo lagali

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

eno je, u svojoj sobi od nedavno.....i uredno "nanjus" i pocne vikat "mama, mama dodji"
    netko je gore napisao da ne unistava dijete u krevetu vec dijete. eto ga

i evo, prije ljeta, smo spremale njenu dječju sobu (nakon neke posjete soba joj je izgledala kao da je pala osrednja bomba). i ja joj odjednom u trenutku predloži da sredinom njen (veliki) krevet (koji je već 3 godine stajao tu) i blago se njoj za taj krevet, njena desetogodisnja nećakinja nema svoj krevet (jos ne)... i tako, ja navukla posteljinu, ona rekla da će spavati. (čim mi je jednom rekla da želi, nisam je više ispitivala, nego samo radila po svom) ja je uspavala u njenom krevetu... i tako... odjednom. ostala. Confused

i više ne spava u nasem krevetu, ne dolazi u nas krevet. ako nas po noći zatreba, sad jedno od nas ide u njen krevet Laughing
    MC ovako je bilo kod nas.
    samo je madrac tamo stajao 1 dan
    i ja sam vise nenaspavana sada, jer ako se sad probudi, moram se ustati i tamo otici, pa ustati i vratit se. kod nas nije "netko" kod nas sam ja.
    prije dok je spavala s nama, ne bi ni skuzila da se probudla. sve se to radilo u snu. sisa ili zagrljaj ili ššššššš.

da se mene ptalo, jos uvjek bi bila s nama, sad mi je krevet prevelik. ali eto, moram i kompromse radti 8)

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj M.a.r.t.a prvotno napisa
    I slažem se, onaj prvi jutarnji osmjeh kad se pogledamo nitko ne može platiti!
    Pitat ću te, kad ti se s 5,5 i dalje bude smijao u bračnom krevetu.

Cure moje, boli mene briga za tamo neki članak 'ko god da ga je pis'o, ali ja vam odgovorno tvrdim da nema ni smijeha ni seksa u bračnom krevetu s velikim djetetom. Možda ima u podrumu ili na krovu, ali moje su kosti prestare za takve egzibicije.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

evo, nocas je prvi put spavala kod bake i dide a ja se ne sjecam kad sam bila ovako nenaspavana- budila sam se svakih pola sata

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa
    evo, nocas je prvi put spavala kod bake i dide a ja se ne sjecam kad sam bila ovako nenaspavana- budila sam se svakih pola sata
    , kužim ja tebe, Leonisa.

Da ne ispadnem ja sam nemajka, problem zajedničkog spavanja je nastao prije mjesec, dva. Dok je bila godinu, pa dvije, tri, i četiri, MENI je zajedničko spavanje predstavljalo gušt i nisam o njemu razmišljala ovako (iako se MM žalio cijelo vrijeme). Kako produženom dojenju, tako i zajedničkom spavanju dođe kraj kada jedna od strana više to ne želi, a ja sam sad oko toga.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

AM uletio je tvoj post izmedju ova moja dva
    naravno, nije ni priblizno isto imati koslipera od 6mj. ili 3 god. ili 5 god.

Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •