Molim vas samo bez napada i insisnuacija na današnji egoizam i sebičnost nas mladih (33 su mi tek)
Zanima me ukratko, kako ste se vi mame koje radite između 9 -10h dnevno, u propulzivnoj i prilično okrutnoj branši gdje je razumijevanje za malu djecu jednako razumijevanju dobivanja one super čestice iz akceleratora..sa suprugom koji radi još više od vas, i bez ikakvih baka servisa odlučile se na drugo dijete?
Unatoč tim silnim logističkim ograničenjima (plaćamo sada tetu mjesečno 800kn da mi samo pokupi dijete iz vrtića), a mogu mislit koje bi komplikacije bile sa drugim djetetom, ja želim imati još jedno dijete.
Moja curica će napuniti u veljači četiri godine, ni ja više nisam rosni pupoljak glede reprodukcije, i stalno me razdire pitanje, da li ću zbilja pokleknuti ovom tempu i odvratnom kapitalizmu, i uskratiti sebi drugo dijete i radost imanja puno unučadi pod stare dane.
Jako sam neodlučna, pa molim savjete svih onih koji su bile u istoj situaciji.
nemojte me krivo shvatiti ni napasti, ali mame kojima se bake trgaju za unučadi, male koje rade od 7-15:00h ili od 8-16:00h i ipet imaju baka servis, te mame ne tražim savjet. Već samo mame kojima radni dan zavrsi oko cca 19:00h i koje su sa djecom išle ginekologu, zubaru ili na pramenove.
I savjeti tipa promijeni posao, me neće oduševiti.Nisam ja nezadovoljna poslom, samo njegovim dnevnim trajanjem, a krediti ne pitaju danas jeli nam se nešto dopada ili ne.