I ja ne kuzim, pa ako je firma prijatelj djece, onda...ne bi trebalo biti problema. A ako su ti vec drugi put produzili ugovor, znaci zadovoljni su s tobom
I ja ne kuzim, pa ako je firma prijatelj djece, onda...ne bi trebalo biti problema. A ako su ti vec drugi put produzili ugovor, znaci zadovoljni su s tobom
Pticica83Kad se uhvatim u sličnim razmišljanjima o crnim danima, besparici, skupoći, sjetim se onog što moja mama uvijek kaže: samo da je zdravlja...
I mi smo u kreditima, MM je slobodnjak - danas ima posla, sutra nema i tko zna kada opet, moja plaća je mala... ali ne bojim se. Volimo se, sretni smo u našem malom gnijezdu, rada nas isto nije strah ni sram, makar s VSSom drugima čistila dom ako zagusti... samo da smo svi zdravi i veseli.
Penso positivo! Što nam drugo preostaje?![]()
nisam razočarana, ali nekako ne mogu da vjerujem koliko ljudi ima da razmišlja o drugom djetet (da li roditi ili ne).
što je ovo društvo napravilo od nas? :?
p.s ja razmišlajm o trećem
Napravilo je to da o svemu trebamo sto puta razmisliti, nema vise spontanosti i tesko se odluciti grlom u jagode.ikana prvotno napisa
No ja se ne dam, pozitivac sam i uvijek mislim nekako cemo![]()
malo je ovo pregrubo.ikana prvotno napisa
razmišljaš?!! zašto uopće razmišljaš? što je ovo društvo napravilo od nas??? - reče mama petero djece koja ide na šesto. recimo.p.s ja razmišlajm o trećem
ovo društvo je napravilo to da svatko ima pravo na izbor, netko s dvoje, netko s pet, a netko bogami i s jednim djetetom - a to je da se ja tebi ne moram opravdavati zašto je moj izbor jedno dijete, a ti meni zašto bi ti recimo troje
Mi smo se odlučili na drugo tako što nismo previše razmišljali nego smo pokušali i iz prve uspjeli. No, priznajem, ne znam da li bi se odlučili na drugo dijete da smo išli sve staviti na papir, da smo dugo pokušavali, da nam se zvijezde nisu posložile.
NISAM NITI TRAŽILA DA MI SE OPRAVDAVAŠ I NARAVNO DA SVATKO IMA PRAVO NA IZBOR.sofke prvotno napisa
ZAPRAVO SAM HTJELA REČI DA SMO POSTALI ROBOVI VREMENA I UTRKE S VREMENOM, A SLOBODNO MOGU REĆI I ROBOVI NOVCA.
P.S NIKOGA NISAM HTJELA UVRIJEDITI, SAMO SAM KONSTATIRALA.![]()
điz, nemoj mi se toliko izvinjavat, zbilja mi je neugodno![]()
netko jednostavno ne želi imati dvoje ili više djece, a nije rob novca ni vremena..ima neke svoje razloge
eh da, isključi velika slova![]()
eee. bila je super epizoda u prijateljima na sličnu temu,četveronožac prvotno napisa
kad su joey i monica kao planirali kad će imati bebu,
pa sve neće zbog njenog posla, pa zbog njegovog,
pa čekaju veći stan, pa čekaju ovo, ono,
na kraju su skontali da ako budu čekali da im se sve posloži
imat će dijete u 70oj, ako i tada![]()
neka se sve što se treba posložiti, posloži oko bebe![]()
Ja ne dvojim oko drugog dijeteta...cak bi htijela imati i treće...naprosto obozavam biti trudna...unatoč zdravstvenim problemima...
Nego me jednostavno strah zbog posla...
![]()