-
ja sam ostavila dijete od dva mjeseca doma zbog posla... često žalim zbog toga, ali tu gdje ja živim takva prilika mi se ne bi više niakda ukazala... radi toga nisam isključivo dojila 6 mjeseci, nisam bila tu za njega... i jako mi je žao zbog toga...
ali ja imam baku servis...
samo ti želim reći da ako razmišljaš (objektivno) o svim razlozima zašto ne imati dijete - nećeš ga ni imati... jer rijetko se nađu ljudi koji kažu -evo baš sad mi je najidealnije vrijeme... uvijek je tu neki kredit, faza u razvoju starijeg klinca, neka obiteljska ili poslovna situacija koja ti govori ne sada... zapravo, nekako ispadne da nikada nije pravo virjeme za imati djecu :shock:
moja mama je tako čekala neko bolje vrijeme i na kraju rodila brata taman pred rat... ona nakon godinu dana otišla radit a nas dvoje ostali sami pod uzbunama...
ali ono što srce kaže je da je svako vrijeme baš idealno za djecu...
mi ti sada možemo davati izvedbene savjete vezane uz tvoj slučaj ali ti si jedina koja zaista može o svemu promisliti...
meni se treće dijete nikako ne uklapa u životni put sljedećih najmanje 10 godina... (posao, nova kuća, čuda i krediti) - ali znaš što... ja osjećam da nisam potpuna i da mi nešto fali... i imat ću to dijete i sigurna sam da je upravo ono to što mi fali.... i da će sve biti dobro bez obzira na sve ovo što mi smeta na tom putu...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma