Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Crveni pišonja

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno Crveni pišonja

Nisam mogla naći ništa slično, unatoč upisivanju raznoraznih naziva muškog spolnog organa u pretražnik. Malenom (4,5 mjeseci) je na vrhu pišonje crveno i kao malo ispucano s tragovima krvi. Pedijatrica je na godišnjem pa bi mi dobro došao neki savjet što napraviti i čime mazati?

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ništa na svoju ruku mazati!

Pedijatrica sigurno ima neku zamjenu pa odvedi bebača na pregled

~~~~~~~~~~~ za malog pišu!

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nemoj mazati. I Ivan je tako iamo nedavno, ali on je stariji od tvog. Uglavnom, dva dana smo se fakat dugo namakali i kupali u kadi pa sam mu uspjela ponovo prevući kožicu i nestalo je crvenilo.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

možda mu se zalijepili kožica, pa se razvila upala zbog nakupljene nečistoće?

mi smo to imali s 14 mjeseci; dr. Sabol mu je to sredio ambulatno, pišonja je sad super

odi pedijatru svakako

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Lorka prvotno napisa
    možda mu se zalijepili kožica, pa se razvila upala zbog nakupljene nečistoće?

mi smo to imali s 14 mjeseci; dr. Sabol mu je to sredio ambulatno, pišonja je sad super

odi pedijatru svakako
    Ja mislim da smo i mi to imali zbog nakupljene nečistoće, tim više što je to bilo nakon povratka s ljetovanja gdje nemamo kadu, već samo tuš kadu tako da smo se 2 mjeseca samo tuširali. I ja sam za pedijatra, ali nažalost oni najčešće ne reagiraju jer kao još nemaju spolne odnose pa im nije važno (omiljena pošalica našeg pedića), a nama mamama to izgleda prestrašno.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj lucij@ prvotno napisa
    nama mamama to izgleda prestrašno.
    e baš tako

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Drage mame,

molim vas za savjet. Bebi ima sad već 2,7 godina. Povlačimo pišonju malo po malo jednom tjedno. Ali još uvijek ne možemo prevući kožicu preko glavića (glavić se vidi do pola). Zanima me jeli to ok za njegovu dob. Nismo imali nikakvih upala ni crvenila do sad.

Iskreno, bojim ga se vodit u dr. jer sam čula u par slučajeva da oni to samo naglo povuku a ja se grozim i same pomislli.

Hvala.

pipi1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj ka prvotno napisa
    Drage mame,

molim vas za savjet. Bebi ima sad već 2,7 godina. Povlačimo pišonju malo po malo jednom tjedno. Ali još uvijek ne možemo prevući kožicu preko glavića (glavić se vidi do pola). Zanima me jeli to ok za njegovu dob. Nismo imali nikakvih upala ni crvenila do sad.

Iskreno, bojim ga se vodit u dr. jer sam čula u par slučajeva da oni to samo naglo povuku a ja se grozim i same pomislli.

Hvala.
    Nemaš razloga voditi ga doktoru

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •