Stranica 9 od 16 PrviPrvi ... 7891011 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 401 do 450 od 778

Tema: koristimo platnene (tetra) pelene

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

vizavi ovih snimaka sa youtube što je mašnica postavila - ove pelene koje cure koriste su tako velike!!! mislim da su moje neuporedivo manje formatom, ne znam kakve pelene vi imate/koristite???? nije baš da sam mjerila koliko je duga stranica ali većinu ovih načina motanja ja ne bih mogla s ovim svojim pelenama ove naše su neke mini size

i kakva je ono kopča koju koriste??? nisam tako nešto nikad prije vidjela, gdje bi se moglo kupiti???

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Moje su dimenzija 80x80, nisam još probala motati na ove načine, ali budem uskoro pa javim.

Ta kopča se zove snappy (ugooglaj snappy diaper), ja sam preko jedne prijateljice naručila iz Amerike.

crnkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

lasada poslal sam ti pp

lasada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Bok!
    Ako imaš pravo ići na burzu pogledaj, vidjela sam upravo da ima sandra23 pa ju pitaj na PP.
    Ja sam poklonila još u 4 mjesecu sorry i sretno

Citiraj crnkica prvotno napisa Vidi poruku
    lasada poslal sam ti pp

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Našla sam u postovima podatak da koristite ME covere. Mogu li i Rodini na tetre?

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Na tetru može bilo koji cover, s tim da za njih možeš koristiti i one koji su ti premali za fitted, jer ipak je ovo manje materijala.

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hvala!

Pokušala sam na zamotanu tetru staviti mali bambinomio cover - inače za prefolds i nije išlo. Dakle, idu coveri za fitted pelene.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako na tetru staviš švedsku, mislim da može bilo koji cover

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Kćeri je pupak ostao na mjestu preko 3 tjedna,a doma sam imala bambinomio pelene koje su joj dosta "strugale" po batrljku. Pokušala sam joj namjestiti tetru sa i bez švedske, ali bambinomio cover to nije moga prekriti, tj pelena je virila na sve strane. Cover je predviđen da pokrije umetnutu prefolds pelenu, ne pokriva tetru omoranu preko bokova.

Imam i par fitted rodinih pelena, ali samo xl cover pa bih sad za treće dijete nabavila manje covere da mi se ovaj problem opet ne javi jer mi je to bila bespotrebna komplikacija.
    Čini mi se da je za novorođenče najbolja opcija tetra jer ostavlja najveću mogućnost manevra oko pupka, prilagodbe malom tijelu i sl.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj MarijaP prvotno napisa Vidi poruku
    Kćeri je pupak ostao na mjestu preko 3 tjedna,a doma sam imala bambinomio pelene koje su joj dosta "strugale" po batrljku. Pokušala sam joj namjestiti tetru sa i bez švedske, ali bambinomio cover to nije moga prekriti, tj pelena je virila na sve strane. Cover je predviđen da pokrije umetnutu prefolds pelenu, ne pokriva tetru omoranu preko bokova.

Imam i par fitted rodinih pelena, ali samo xl cover pa bih sad za treće dijete nabavila manje covere da mi se ovaj problem opet ne javi jer mi je to bila bespotrebna komplikacija.
    Čini mi se da je za novorođenče najbolja opcija tetra jer ostavlja najveću mogućnost manevra oko pupka, prilagodbe malom tijelu i sl.
    čini mi se da su bambinomio coveri manji nego drugi. ja sam koristila ME i za tetre (bez švedskih) i za ostale platnene.

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ja koristim thirsties covere i mislim da su manji, a koristim i booroi.
    jeste vidjele te?
    odlične su za tetre jer se tetra i booster mogu samo sfrkati unutra i stave se ko AIO.
    slučajno sam ih otkrila.
    dođu oko 75 kn, free s(kršitelj koda)ing
    http://www.booroi.com.au/_product_57...er_-_Version_2

edit: imam 2.222 postova
    Posljednje uređivanje od thalia : 04.11.2010. at 15:20

crnkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

thalia pa ove zaštitne su odlične,nisam ih prije vidjela

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

thalia pa ove zaštitne su odlične,nisam ih prije vidjela
    izvrsne su, ja sam oduševljena.
    i cijena im je odlična.
    i žena koja to vodi je super, uvijek će pomoći.

a ja sam ih slučajno našla guglajući najbolje covere za tetre

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Pozdrav forumašicama.

Draga Thalia ,
    imaš li volje objasniti mi kako da naručim ove tvoje covere za tetre, bila bih ti jako zahvalna!

crnkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

thalia poslala sam ti pp

crnkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

pozdrav klara 6 odi na ovu stranicu http://www.booroi.com.au/_product_57...er_-_Version_2

i to je to

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Hvala crnkica!

cvijetak avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Jel bi to pasalo i na normalne pp (imam ih 14 mjeseci i još nisam naučila te skraćenice), mislim na ne-tetra platnene (kako sam se fino izrazila) ... imam neke Kamaris ?

crnkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj cvijetak prvotno napisa Vidi poruku
    Jel bi to pasalo i na normalne pp (imam ih 14 mjeseci i još nisam naučila te skraćenice), mislim na ne-tetra platnene (kako sam se fino izrazila) ... imam neke Kamaris ?
    ove booroi su baš za tetre jer imaju unutar sebe đebić u koji staviš tetru tako da ti je bolje neke od "običnih " zaštitinih tipa tih tvojih kamaris, roda ili nešto drugo

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja imam običnu rodu i još par sa strane, i s tetrom mi je ok

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tetre koristim s vunenim coverom na čičak. Snappy još uopće ne upotrebljavam. Pelenu motam u origami i ništa se ne izvuče.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mi smo isto na origamiju, a bembo je prešal 10 mjeseci, po novi ima nekaj tipa roda i slično ( a to je zadnjih 2 mjeseca)

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

koje su prednosti/nedostaci koristenja tetri u odnosu na prefolds tipa bambino mio? meni se to cini tako slicno!
    trudnica sam i tek se informiram o pp pa se nadam da pitanje nije preglupo.
    cini mi se da je prednost tetri sto se brze suse i u startu bi trebale ispast jeftinije (ulaganje manje) nego npr vec navedeni bambino mio?

alef avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ja sam kupila jedan paket bambino mio i jedan paket tetri, te 4 svedske (ukupno 26 pelena) i nadam se da ce biti dovoljno za pocetak, a ulaganje nije ipak preveliko... Otprillike kao pet paketa pampersa... ( ne znam tacno kojeg, samo sam usput bacila pogled na cijenu u mercatoru)

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ove booroi su baš za tetre jer imaju unutar sebe đebić u koji staviš tetru
    znaci u ovo je dovoljno ugurati tetru (jel idu dvije?? ili tetra + ulozak) i to bi bila sva mudrost???
    ovo izgleda jako jako prakticno. da li zaista u praksi dobro funkcionira?

da li tetre zaista toliko losije upijaju od modernih platnenih?
    imate li preporuku za neke bas odredjene tetre? neke superupijajuce?

nadam se da cu dobiti odgovore na svoja pitanja; nije nekako bas ziv ovaj podforum

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

visibaba, prvo da ti cestitam na trudnoci , presretna sam zbog tebe, ti si moja "stara" frendica sa PZ ! bas mi je drago

ne znam kakav je ovaj cover booroi, malo me zbunjuje dio koji nije pokriven pelenom- da li onda taj dio PUL-a dolazi direktno na bebinu kozu? zar se onda ne znoji itd?

ja imam pelene od sivalice, jako sam zadovoljna, i njene covere- 2, ali sad sam narucila jos i sa OVAJ , 4 eur je sad na akciji, a podsjeca na thirsties kroj, i jos jedan funky, sa printom (ali taj nije na snizenju ) javicu vam kakvi su ,danas mi stizu. Imaju i pelene 5 kom , 35 eur,bambus80% -pamuk20%...
    ali nisam pelene uzela, imam 20, i uskacu tetre i to nam je ok...

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj a72 prvotno napisa Vidi poruku
    visibaba, prvo da ti cestitam na trudnoci , presretna sam zbog tebe, ti si moja "stara" frendica sa PZ ! bas mi je drago

ne znam kakav je ovaj cover booroi, malo me zbunjuje dio koji nije pokriven pelenom- da li onda taj dio PUL-a dolazi direktno na bebinu kozu? zar se onda ne znoji itd?
    a72 suborko moja stara

a sto se tice booroi covera, upravo to sto ti pitas i mene zbunjuje! iako na onom linku pise "soft fabric covering wing snaps". e sad sto je taj soft fabric, bilo bi najbolje da nam napisu cure koje koriste bas ove covere.

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

pa sigurno je PUL, tj ona njegova soft strana, ali cekamo da nam se jave cure...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Evo ja ko s Marsa, nemam pojma ali uopce o nicemu. Imam 30-tak tetri i razmisljam da ih iskoristim, kriza je, nema se za jednokratne

Treba mi sve, tocno, kao pravoj plavusi objasnit ako ne i nacrtat...
    Kakve zastitne? One gumene? Imam 6-7 komada posudenih platnenih zastitnih, jesu to coveri? I jel moze to na tetru il bi procurilo?
    Kako da slazem tetru? Onako jednu na trokut pa drugu onako po sredini kao za siroko povijanje? Hoce li to biti previse za vruce ljetne dane?
    Molim vas detaljno i zurno posto beba samo sto nije stigla

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Baš sam malo prije o tome pisala. Ja sam imala tetre i švedske pelene, ovako:

http://www.google.hr/imgres?imgurl=h...ed=0CEQQ9QEwBQ

Jednostavno i sigurno. Peru se na 95 ako želiš, ili na manje. Suše se začas, složene na duplo, jer ih je onda lakše upotrijebiti. Peglala sam prve mjesece, ali kad se suše na suncu i nije potrebno. Bez omekšivača, a duplo ispiranje ako želiš. Treba oko 30-tak tetri i 10-tak švedskih. Ljeti i manje, ali moraš prati i sušiti svaki dan

Bebica je lijepo umotana i lakše ju je nositi nego u jednokratnim. Lijepe su i one šivane, ali meni se čini jednostavnije u početku, dok se dijete ne diže, koristiti tetre.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Zaboravila sam ti napisati za zaštitne. Bilo koje, svake su OK. Ako i procuri malo, nije važno, zar ne?

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ma Svena sam siroko povijala do 3 mjeseca pa znam proceduru stavljanja, imala sam tad svedske al sve sam vratila jer je bilo posudeno i sad nemam ni jednu. Pa me zato zanimalo jel mogu te dvije tetre plus te zastitne, iako mi se te zastitne koje imam cine dosta debele...

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

koksy, novorodencetu je dosta jedna tetra (ok, ima iznimaka). mislim da smo mi slagali na origami, imas linkove na filmice tu negdje. i imam ti ja jedan mini cover za tetre za te prve dane ak treba
    kakve su to zastitne?

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ma nemam pojma, mislim da to nisu zastitne nego bas coveri, platneno je, u sredini malo deblje i ima cicke sastrane za kopcanje. Izgleda kao platnena jednokratna. Jel moze to na tetre? Imam jedne zastitne one gumene ali ako mogu ove platnene rade bi to i nebi kupovala vise gumenih.
    Origami? To je onaj origami diaper filmic koji sam vidjela na you tube? Kad se jedna pelena slozi tako da izgleda kao i kad se dvije tetre sloze onako klasicno, znaci da je u sredini deblja a da ima i krajeve za zamotat? Jel to stvarno dovoljno za novorodence s obzirom koliko kakaju tako mali?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Ma nemam pojma, mislim da to nisu zastitne nego bas coveri, platneno je, u sredini malo deblje i ima cicke sastrane za kopcanje. Izgleda kao platnena jednokratna. Jel moze to na tetre? Imam jedne zastitne one gumene ali ako mogu ove platnene rade bi to i nebi kupovala vise gumenih.
    Origami? To je onaj origami diaper filmic koji sam vidjela na you tube? Kad se jedna pelena slozi tako da izgleda kao i kad se dvije tetre sloze onako klasicno, znaci da je u sredini deblja a da ima i krajeve za zamotat? Jel to stvarno dovoljno za novorodence s obzirom koliko kakaju tako mali?
    to je dost i za godišnjake, a kamoli ne za male guzice

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zastitne gace jesu cover. Ovo sto ti imas je vjerojatno obicna platnena pelena. Trebaju ti zastitne gace iliti cover. Prouci u Rodinom web shopu u cemu je razlika. Skuzit ces iz slika. Cover sluzi da sprijeci curenje tako sto se stavi preko pelene.

Klasicni trokut plus tetra nije najbolji nacin. Stovise, los je, al ne da mi se sad objasnjavati zasto su origami i zmaj bolji. AKo te muci kakanje onda dodas još jednu tetru. One iz Turbolimaca su manje od nromalnih, pa taman stanu u origami.

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Mozda ti imas one platnene za siroko?
    zastitne si nabavi od pula, nemoj te gumene.
    origami si dobro skuzila.
    i sve ovo sto je marta rekla

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj tua prvotno napisa Vidi poruku
    Mozda ti imas one platnene za siroko?
    Uff...kakve su sad pak te? Ja sad jos manje znam

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Je, imas pravo marta, onda su to sto imam platnene...Al nemam ih dosta, rade bi onda tetre koristila posto njih imam dosta, imam jedne zastitne, ovakve ko Rodine, kolko mi ih onda jos treba?
    Joooj osjecam se ko mutava kokos neka, imam ustvari toliko informacija koje sam skupila ovdje svih ovih godina i sad vise nista ne znam!

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Prodaju se po ducanima nekakve pelene za siroko povijanje. Njacesce su na čičak, ali se od platnenih razlikuju po punjenju, unutra imaju nekakav spuzvasti materijal, uglavnom nekako su pufaste. Njih ne mozes koristiti.
    Trebaju ti jos bar jedne zastitne za pocetak. Gle, na forumskoj burzi stavrno ima povoljnih pelena i zastitnih gaca, mozes se dobro opskrbiti za sitnu lovu.

pčelica_maja_23 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

dobar dan, javljam se kao zainteresirana za temu.
    Može li mi tko ukratko navesti kako se kopčaju sa snapi kopčama, gdje ih nabaviti, je li moguće u našim robnim kućama???
    što je bitno znati za početak, koji su dobri linkovi za kombinaciju tetra, švedskih i covera??
    Je li moguće bez naručivanja preko neta nabaviti par kopčica od cura koje imaju viška?
    Gdje su najjeftinije tetre?? Dm ima dosta skupe tetre. U Hrvatskoj mislim, ne i BIH. Ev. Kopar ili Italija.

pčelica_maja_23 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

još me interesira, da li se za tetre isto koriti krema na bazi lanolina svaki put ili ne??? jer se to ne koristi sa modernim platnenim pelenama npr. važan podatak koji sam kasno saznala

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj pčelica_maja_23 prvotno napisa Vidi poruku
    još me interesira, da li se za tetre isto koriti krema na bazi lanolina svaki put ili ne??? jer se to ne koristi sa modernim platnenim pelenama npr. važan podatak koji sam kasno saznala
    guzicu mažeš kad treba, neki ne mažu ni u papirnatim,nitko trenutno ne prodaje snapi

pčelica_maja_23 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ok fala jelena. javi ako što čuješ i vidiš.

pčelica_maja_23 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

osim toga može li mi koja oda vas pogledati na burzi da li netko prodaje kopčice za terte (snapi kopče)

crnkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

samo pozdrav sviima...velikima i malima u tetrama....
    nekako je je tih ovaj podforum u zadnje vrijeme

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

samo pozdrav sviima...velikima i malima u tetrama....
    nekako je je tih ovaj podforum u zadnje vrijeme
    i meni je bas zao da se slabo pise ovdje , a tako bi mi dobro dosla sva moguca iskustva.

ugl, ja sam pripremila tetre , sad se jos samo malo dvoumim koje covere i u kojoj tocno velicini naruciti (ME rikki, imse vimse soft wrap, thirsties, bummies super brite, booroi... ???), al dobro, odlucit cu i to uskoro pa cekamo da se bebolinac rodi i nadam se da smo uskoro i mi platneni tetrapelenasi .

pcelica maja jesi ti nabavila snappi kopcu?
    ja mislim da mi to u pocetku nece ni trebati dok je beba jako i mala i dok ne mrda previse; a poslije bi ionako presli na fitted pelene.

koliko covera mi uopce treba za novorodjence? mislila sam uzeti 3.

i origami sam svladala

pčelica_maja_23 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

pa i nije baš. ja stalno zapitkujem.

crnkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ja kopču nisam nikada koristila uvijek uz cover i to od pul-a i s tim sam najzadovoljnija. e, sad ja sam jako malo koristila cover onaj za novorođenče, odnosno nisam uopće jer moji su bili preko 4 kg odmah kad su se rodili, a s prvim djetetom sam imala bambino mio i 2 kom. i bilo mi je skroz dosta za te prve mjesece, kasnije sam imala cover od jedne šivalice koji mi je bio super i u njega stavljala po dvije tetre, kasnije sam od jedne jako drage forumašice dobila platnene pelene-moderne i prešla u drugu dimenziju. eto pitajte sve što vas zanima...

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

e, sad ja sam jako malo koristila cover onaj za novorođenče, odnosno nisam uopće jer moji su bili preko 4 kg odmah kad su se rodili
    mda, ja sam malo na mukama oko velicine covera, jer ocekujem manju bebu, vjerojatno oko 3 kg.

crnkica, jel kod novorodjencadi dovoljna jedna tetra ili u pravilu idu dvije? ni to ne znam.
    jer ako u pravilu ide jedna, onda mi treba i manji cover. ako stavim dvije tetre i svedsku pelenu, treba mi vjerojatno i veci cover?

ma, morat cemo probati pa cemo se snalaziti i kupovati naknadno ako ce trebati

Stranica 9 od 16 PrviPrvi ... 7891011 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •