crnkica
Dobro došla!
Drago mi je da i ti premataš bebu tetrama. Ja sam se na tetre odlučila isključivo zbog financija. Od onog posta je prošlo neko vrijeme pa povremeno upitam mame kako se snalaze i kako stavljaju tetru i ja stavljam po sredini i na nju zaštitne gaće i ne curi jedino što ju češće prematam jer pije / traži više tekućine pa češće piški. Možda je to i razlog zašto pojedine mame koriste jednokratne a ne tetre ili platnene.

Naime, kako smo kroz prošlih mjesec dana putovali svaki vikend od četvrtka do nedjelje potez- plitvice-kc i nazad, pa plitvice-banja luka i nazad, uzela sam u veliku torbu punu tetri za prematanje. Deterdžent kojim perem inače veš i prala tetre na ruke na putu i stavljala ih ocijeđene u vrećicu najlonsku takve mokre da ne smrde dok nismo došli do odredišta kroz nekih 4-5 sati uz stajanja (pauze za odmor po putu) pa sam ih tada stavila prati u mašinu.
Mogu vem reći da nije problem sa tetrama po putu tako ću i kad odemo na more uopće mi ne treba mašina kad se popiški premotam i operem odmah pelenu i stavim sušiti na uže/štrik i ako puše i bude sunce začas je suha.
Eto vam ideje.
Da još napišem jednoj mami ako čita postove znat će koja da nisam naišla na snappy kopču bar ne u Hrvatskoj po netu,a kako i pomikaki napisala da je bilo na smibovom web shopu al izgleda na ne posluju više jer se njihova stranica ne otvara pa toplo preporučam zaštitne gaće majkama koje premataju bebe tetrama i ne trebaju vam švedske pelene.
Ako premamate bebu koje trebaju se prematati u široko povijanje probajte jednu tetru u trokut i preko nje drugu u sredinu i gore zaštitne tako sam i ja Laru prematala i sve bilo za 5.
Sretno i javljajte se sa tetrama i dalje ja vas čitam mada se često ne javljam jer je Lara u fazi brzinskog puzanja pa stalno za njom letim.
Do čitanja mame drage!