Evo se i ja konačno javljam jer sam trenutno u 8. - om mjesecu druge trudnoće i ne mogu a da nešto ne napišem. S obzirom da sam autor teme jer sam koristila sa prvom bebom tetra pelene zbog financija, moram si naći neke covere ( zaštitne gačice) za drugu bebu jer sam prethodne kupljene, rabljene poklonila a neke iznošene i bacila pa trebam druge. Stavila sam na forumsku burzu topic da tražim ili kupujem zaštitne gačice od 3-6 kila pa vidim da imaju i druge veličine, npr. roda ima veličinu S (3-6) kila i M (5 - 9) kila po 65 kuna i te su mi najjeftinije na netu od sviju ali to mi je zadnja opcija ako ne nađem 2 komada rabljenih jer ne mislim više imati djece od tih dvoje.
Čitam vaše postove i ne znam zašto se pojedine mame zamaraju sa tzv. snappy kopčama itd. Ja sam normalna mama, kompjutorizirana i obrazovana i ipak sam za najjednostavniju i najjeftiniju varijantu a ti su obične tetra pelene 40 x 40 cm + na to zaštitne gačice, nekad mi ja mama stavljala tzv. najlonske koje je kupila u ljekarni. Tih gača danas nema nego se šivaju od PUL-a ( poliuretan laminat ) se čita i meni su te super bile sa prvom ženskom bebom.
Sada čekamo dečkića i opet ću tako koristiti samo ću morati pojačati pelenom, tj. presavinuti malo deblje naprijed jer dečkići naprijed više pišaju.
Eto nemojte misliti da pilim u mozak ali čemu mučenje, i ja nisam imala pojma i moja mama i svekrva se nisu mogle sjetiti od prve pa smo ovdje na forumu izmjenili iskustva i prisjetili se a sada imamo i praksu.
Ima na početku ove teme što sam pisala kako sam motala Lari tetru a ima i filmić pa si pogledajte kako ti ide.
Drago mi je da nas još ima i meni je osobno i tetra i draža i ne mučim se baš nešto, ne oduzima mi nešto puno vremena ali preskupo mi je 2 paketa mjesečno pampersa ovako mi je puino jeftinije makar je struja ošla gore a ja perem na 90 stupnjeva svaki drugi dan pelene i peglam ih.
Pozz svima koji čitaju
Mama Sanja