-
Poliklinika IVF-amniocinteza
Pozdrav svima!
Evo me frisko sam se ulogirala, mama sam dvoje djece od 4 i 6 godina i sada sam trudna treci puta. S obzirom na svoje godine (38) zelim ici na amniocintezu. Inace obje trudnoce do sada mi je vodio prof. Simunic u njegovoj poliklinici IVF pa tako i ovu.
Zanima me da li netko od cura ovdje ima iskustva sa radenjem amniocinteze tamo, kakva je procedura, koliko kosta, da li oni salju uzorak plodne vode u Postoju (naime iz Postojne rezultati stizu onutar 10 dana) i opcenito kakvi su dojmovi.
Jako bi mi puno znacila vasa iskustva prije nego sto se u samoj poliklinici o svemu raspitam.
Puno hvala unaprijed!
-
Pouzdano znam da amnio rade u Viliju i da je nalaz gotov za 10 dana. Za IVF nisam čula.
-
re
Hvala!
za Vili znam i ja ali mi se kod njih ne svidja da ja moram nositi svoju amnio na autobusni kolodvor i to predati nekom vozacu busa koji vozi za Postoju. Moram priznati da mi to zvuci neozbiljno i pomalo neprofesionalno (to da ta poliklinika nema osobno dogovoren neki sustav dostave nego ovako!) pa sam iz tog razloga odustala od Vilija i trazim druge opcije.
-
Zar stvarno nitko nema iskustva sa IVF poliklinikom? Cure, pliz, puno bi mi pomogla svaka info!!
-
-
Zbilja, hvala na savjetu! Kako se samo toga ranije nisam sjetila!
Zanima me iskustvo zena sa tom poliklinikom a ne to kaj ce mi oni tamo reci!
Mislim stvarno.....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma