Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Poliklinika IVF-amniocinteza

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno Poliklinika IVF-amniocinteza

Pozdrav svima!

Evo me frisko sam se ulogirala, mama sam dvoje djece od 4 i 6 godina i sada sam trudna treci puta. S obzirom na svoje godine (38) zelim ici na amniocintezu. Inace obje trudnoce do sada mi je vodio prof. Simunic u njegovoj poliklinici IVF pa tako i ovu.
    Zanima me da li netko od cura ovdje ima iskustva sa radenjem amniocinteze tamo, kakva je procedura, koliko kosta, da li oni salju uzorak plodne vode u Postoju (naime iz Postojne rezultati stizu onutar 10 dana) i opcenito kakvi su dojmovi.

Jako bi mi puno znacila vasa iskustva prije nego sto se u samoj poliklinici o svemu raspitam.

Puno hvala unaprijed!

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Pouzdano znam da amnio rade u Viliju i da je nalaz gotov za 10 dana. Za IVF nisam čula.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno re

Hvala!

za Vili znam i ja ali mi se kod njih ne svidja da ja moram nositi svoju amnio na autobusni kolodvor i to predati nekom vozacu busa koji vozi za Postoju. Moram priznati da mi to zvuci neozbiljno i pomalo neprofesionalno (to da ta poliklinika nema osobno dogovoren neki sustav dostave nego ovako!) pa sam iz tog razloga odustala od Vilija i trazim druge opcije.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Zar stvarno nitko nema iskustva sa IVF poliklinikom? Cure, pliz, puno bi mi pomogla svaka info!!

misliteljica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

pa nazovi ih

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

pa nazovi ih
    Zbilja, hvala na savjetu! Kako se samo toga ranije nisam sjetila!

Zanima me iskustvo zena sa tom poliklinikom a ne to kaj ce mi oni tamo reci!

Mislim stvarno.....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •