Ma grozno. Ja sam otišla privatniku jer mi je prošla-prva trudnoća završila spontanim. Bila sam na običnom pregledu, (kod soc.gin.) pa se sve činilo ok, pa su me za nekih tjedan dana naručili na ultrazvuk i onda mi je ginićka rekla da ne čuje srce. Naravno da je meni to bila katastrofa, a ona je mene otpravila van iz ordinacije kao: Pa nemojte se sad tu plakati, to je danas normalno... itd itd... evo uputnica javite se u bolnicu." Bez ikakvog objašnjenja kaj meni za tu bolnicu treba, kaj se događa, ništa. Poslala me ko malog Muju. Onda smo zvali privatnika, ponovili pregled, on je napravil čišćenje, razgovaral sa mnom ko s ljudskim bićem, a ne ono, daj mi se skini.... Pa sam kod njega i ostala. Pregledi nježniji, na svako pitanje odgovara bez podsmjeha.... A sad opet moram socijalnoj. Al ovaj put selim karton drugoj. Dr C-J za mene više ne postoji. Meni je grozno da te sad u trudnoći još tak maltretira.... Kaos. Bolnice i liječnici su nam prijatelji djece, al na moju veliku žalost još nema bolnice prijatelja mamama, pacijentima i na kraju običnim ljudima.
držim ti fige da sve prođe OK.