Pokazuje rezultate 1 do 44 od 44

Tema: Što si obući za izlazak iz rodilišta?

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno Što si obući za izlazak iz rodilišta?

Razmišljam u čemu ću izaći iz rodilišta, ustvari što bi mi bilo najpraktičnije. Traperice, trenirka, haljina...? Nemam pojma.

Stalno sam u trapericama. U slučaju epiziotomije kako ću u njima sjesti u auto, možga će me žuljati. Hm... ako dođe do carskog kako ću obući bilo kakve hlače, šta sa rezom?

Kakva su vaša iskustva, u čemu ste izašle iz rodilišta?

Palagruža avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Hm, ja sam isla iz rodilista u suknji i majici, ali bio je kolovoz. Po ovom vremenu bih se mozda radije odlucila za trenirku. Sto se epiziotomije i sjedenja u autu tice, meni je muz donio slauf, onaj na napuhavanje, pa sam sjedila na tome. Osjecala sam se malo blesavo, ali dosla sam do doma bez problema.

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

izašla sam u trenirci... imala sam carski i to mi je bilo nekak najudobnije.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

hehe... meni je mm zaboravio donijeti robu za izlazak, pa sam izašla u čemu sam i došla (štošta je još zaboravio ). Srećom je odjeća u kojoj sam došla bila prilično prilagodljiva.
    Svakako nemojte naručivati da vam za izlazak donesu traperice u koje ste bez problema ulazile prije trudnoće. Vidjela sam cure (cimerice) koje su se s teškom mukom uvlačile u takvu robu. A ako imate šavova nije vam svejedno.
    Ukratko, nešto vrlo udobno, mekano i široko... lako moguće da će vam najbolje pasati trudnička roba.

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja izašla u trudničkoj suklnji i širokoj rolci, nakon carskog.

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

rodila carskim, u januaru
    izašla u trudničkim pantalonama i džemperu (netrudničkom, al' širokom) i jakni

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Prvi puta rodila u studenom, izašla u predtrudničkim trapkama, drugi puta u srpnju, izašla u lanenim hlačama.
    Epiziotomiju nisam imala pa neznam dali te kombinacije smetaju kod šavova.

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Izašla sam u trudničkim traper tregericama. Imala sam epi, ali se ne sjećam da me žuljalo u autu. Ili sam bila toliko sretna kaj idemo doma da nisam primjetila?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Prvi put sam nakon epi išla u trenirci i nije me ništza žuljalo, ali me epi ionako bolila pa nisam mgola sjedititi bez obzira na odjeću.
    Drugi put na carski, MM mi donio trudničke hlače, jedva sam ih navukla na sebe, užasno su me stiskale na mjestu reza. Valjda je sve još bilo prenapuhano, a rez boliiiii.
    Tako da ti preporučam nešto lagano i široko. Lagano u smislu na gumu, da ti pleše oko trbuha.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja sam došla u noći u rodilište u trudničkim hlačama i majici, i to je mm skupa s cipelama u vrećici odnio doma. Kad je došao po mene tu istu vrećicu mi je donio Išla sam doma sva zgužvana i ne baš mirišljava jer su majica i hlače bile tri dana u vrećici zatvorene s cipelama

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

iskreno, ne sjećam se

sweetmint avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Izasla u trudnickoj haljini, pa ti preporucam ili nju ili siroku suknju.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

MM je birao robu oba puta

Prvi put- majica jedva do struka koju nisam obukla od pamtivijeka i neke lanene hlače koje nisam moga skopčati zbog tufera (CR)

Drugi put mi je donio trudničke hlače, spadale su mi, ali barem sam se skopčala

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Sirius Black prvotno napisa
    Ja sam došla u noći u rodilište u trudničkim hlačama i majici, i to je mm skupa s cipelama u vrećici odnio doma. Kad je došao po mene tu istu vrećicu mi je donio Išla sam doma sva zgužvana i ne baš mirišljava jer su majica i hlače bile tri dana u vrećici zatvorene s cipelama
    isto tako!!!

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Najudobnije je neka ternirka.
    Meni je prvi puta muž donio dvije majice i gornji dio trenirke, a zaboravio je donji dio trenirke. Na sreću, mama mi je bila blizu pa smo nju čekalli da donese svoj donji dio trenirke. Inače bih išla kući u spavaćici, a bio je kraj studenog.
    Ovaj puta ću prirediti cijelu trenirku da slučajno ne zaboravi.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

u trenirci i majci - i nakon poroda sam i dalje imala 20kg viška tako da nisam stala u predtrudničke stvari

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

tada još nisam nosila ženske stvari

prvi put traper kombinezon (trudnički)
    drugi put traperice i duga majica za slučaj da traperice ne budem mogla zakopčat... ali mogla sam...
    ne sjećam se da me je bolila epi niti da mi je smetalo jer mi je mama oba puta donijela kolo za plivanje...

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

meni je mama zaboravila poslat robu tako da sam izašla u kućnom ogrtaču

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj mali karlo prvotno napisa

Kaj se te robe tiče, aj sam ju sama mužu prirpemila prije odlaska u rodilište.
    I tu robu za sebe i onu za bebu.

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa

Kaj se te robe tiče, aj sam ju sama mužu prirpemila prije odlaska u rodilište.
    I tu robu za sebe i onu za bebu.
    ja nisam ništa pripremila jer nisam planirala još roditi (imala sam mjesec dana do poroda) al sam mami 100 puta rekla šta da meni pošpalje a šta karlu, naravno svom unuku nije zaboravila poslat al kćeri je

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

I MM je zaboravio donijeti jaknu, tako da sam izašla u njegovoj

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Sirius Black prvotno napisa
    Da nemamo istog muža? Tako nešto bi i moj napravio da mu ne ponovim 325 puta.
    Prvi porod mi je završio carskim, a doma sam išla u tregericama. Možda da si uzmeš neku ugodnu trenirku, da te ništa ne steže. Ako obučeš haljinu moraš se zezati s najlonkama.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

joj baš ste me nasmijale

ja trebam roditi sredinom 11.mjeseca i planiram izaći u trudničkoj skunji i nekoj vestici, tako da mi ništa ne smeta ni u slučaju rane od epi, ni od carskog

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ja nisam ništa pripremila jer nisam planirala još roditi (imala sam mjesec dana do poroda) .....

Do sada sam baš bila ležerna, ono- čemu žurba? Iz ovih stopa odem pakirati torbu

Leni avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

u trenirci i majici.. imala sam carski i to mi je bilo najbolje..
    htjela sam izaći i u haljini u kojoj sam došla u rodilište, MM ju je i oprao ali je bila toliko izgužvana da mi je bio bed takva hodati..
    uglavnom, najbolje da te ne steže..

a traperice ni pod razno..

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja sam izašla u trapericama,majici kratkih rukava i sandalama-bio je onaj rujanski toplotni udar

baš sam s guštom stavila traperice,ipak ih 6 mjeseci nisam obukla,a inače se ne vadim iz njih.trudničke su mi bile OK ali ipak nemaju tako lijepi kroj

rebeca avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja ću se srediti ko prava mačka, samo ako ne budem buci-buci A bit ću kako je počelo, inače sam mršavica 50 kg maxi, zamislite kakva ću biti. Ali šta me briga. Šalim se najvjerojatnije da bi obukla neku udobnu trenirku ili pamučnu haljinu kakve sad nosim u trudnoći. One su mi super u njima se fudobno osjećam a i fino izgledam.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

u trapericama! i to mi je bio neopisivi trenutak sreće i veselja kad sam konačno ušla u neke normalne hlaće nakon svih onih baćvica trudnićkih!

(jest da je za tjedan dana puko gumb al nemaveze)

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Bilo je vruće, obukla sam dugu lepršavu suknju sa gumicom u struku i normalnu majicu, niti trudničku, niti usku.

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ma da vas pitam, koliko ste kila izgubile na porodu?
    Mene isto muči šta obući za izlazak.
    Dobila sam 21 kg (za sad, još su mi dva tjedna ostala) tako da u svoju robu ne mogu stati. Mogu u neke trenirke ali me stežu preko stomaka, pretpostavljam da ću ih moći obući kad rodim. :?
    Koliki stomak ostane poslije poroda?
    Nemam neku posebnu trudničku odjeću samo jedne hlače koje nosim tek od nedavno, posudila mi ih je prija. Bilo je lito pa sam većinom nosila haljinice.
    MIslila sam trenirku i majicu, pa valjda ću bit malo tanja ( i u guzi i nogama)

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Koliki stomak ostane poslije poroda?
    To je jako jako individualno. Meni poslije prvog poroda uopće nije ostao izbočen stomak, odmah je bio ravan, mljičkav doduše ali sasvim ravan. Poslije drugog poroda ostao mi je vidljiv stomak i splašnjavao je dobrih desetak dana nakon poroda.

Ja sam oba puta rodila ljeti pa sam za izlazak iz rodilišta obukla mekani pamučni (netrudnički) kombinezon bez rukava. Za zimski izlazak sigurno bih pamučnu trenirku - to mi je nekako najsigurnija kombinacija.

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Barbi, tnx, ja se nadam da ću stati u trenirku jer nemam baš plan sada u shoping a još mi ja malo ostalo.

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa ako trenirku sada možeš navući preko guze sigurno ćeš u nju stati i kad malo splasneš.

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

haljina na bretele i moje omiljene štiklice , šalim se... (to mi nikad nije jasno kad vidim ove naše "selebritije" kad izlaze iz rodilišta , al ajd... da ne skrećem s teme...

ja izašla u trudničkim pamučnim hlačama i gore pamučna tunika, bio je carski i ništa me nigdje nije žuljalo

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Barbi prvotno napisa
    Pa ako trenirku sada možeš navući preko guze sigurno ćeš u nju stati i kad malo splasneš.
    Pa,jedva mogu..

kikic avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Donji dio trenerke, crni, izgleda kao hlače i gore majica kratkih rukava, to sam nosila u trudnoći. Inače, u porodu i u bolnici mi otišlo 8 kila a još ih puuuuuuuno ostalo.
    Sa sjetom gledam svoje predtrudničke traperice

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Priredila MM-u vrecicu za izlazak iz rodilista prije poroda, hvala Bogu, s tom vrecicom je i dosao. :klanj:

Spakirala sam si trenerku, i bilo mi je super - sve mekano, nigdje ne zulja.

I ono sto mi je bilo bitno - gornji dio trenerke je bio na rajsferslus, tako da sam bez skidanja mogla dojiti - moji su kasnili po mene, pa smo, iako smo dojile u rodilistu dok smo ih cekale, stale i dojile i na pola puta do kuce.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Hehehe,uvijek mi padnu na pamet sve fancy smensi manekenke i misice i zvijezdice s tv-a...kako one idu kuci dotjerane i sredjene.
    Prvi put isla u trenirci i trudnickoj majici koje mi je bilo veeelikooo,a sad cu si spremit ipak neke malo ljepse stvarcice, 8) i nasminkat se of kors.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Christy prvotno napisa
    a sad cu si spremit ipak neke malo ljepse stvarcice, 8) i nasminkat se of kors.
    a ja ću naručiti paparazze da te dođu slikati

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ja sam izašla u čemu sam i došla
    trudničke traperice i nekakvi široki džemper
    radili su mi epiziotomiju i ne žulja ak sjedneš na bok u autu

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Hihihihi dorotea,

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Pa ja mislim da veličina treba da bude otprilike kao u 5 mjesecu trudnoće.

Sa prvom kćerkom sam izašla u ljetnoj haljini, a sa ovo dvoje 10-i i 11-i mjesec u pantalonama pamučnim na gumu i džemperu. Oba puta sam spremila MM sve u vrećicu čak i za njega .

Što se tiče šminkanja sa prvom mi to nije ni na um palo. Moj brat (paparazzo) je malo snimao i stvarno izgledam kao duh, pa sam se slijedeća 2 puta malo našminkala (malo ruža, maskare)

I dan danas MM imitira porodilje koje izlaze iz bolnice bijele kao zid, a još jadne drže uložak da im ne ispadne (kod nas nisu dozvoljene gaće u rodilištima )

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj dorotea24 prvotno napisa
    Citiraj Christy prvotno napisa
    a sad cu si spremit ipak neke malo ljepse stvarcice, 8) i nasminkat se of kors.
    a ja ću naručiti paparazze da te dođu slikati

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Oba puta izasla u trudnickoj robi... Drugi put sam se ipak nasminkala...
    Prvi put sam stvarno kao duh izgledala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •