Da, ali tesko je tako kuhati svaki dan. Ovako i ja radim, jedan dan se razmasem a onda skuham nesto tipa jecam, leca ili manistra na pome, ali slaba vajda od toga kad su mi svi gladni nakon sat vremena pa na kraju dodje da je bolje napraviti zasitni rucak.
Evo sta smo nas 5 jeli jucer i danas, s tim da je "podloga" bila ista, a prilozi su varirali:
- Jucer:
75 dkg svinjeceg buta: oko 25 kn
1 balancana: 1,5 kn?
tikvice i krumpir - domace
salata od poma - domace
4 jaja za pohanje - 6 kn
prezla - 1 kn?
brasno - 0,5 kn
sol, maslinovo ulje, struja, voda
za pohanje je otislo dosta ulja - 5 kn
Danas:
ostalo mesa od jucer +
juha do tikvica - domace
krumpir - domaci
salata od poma i krastavaca (domace), 1 paprike (1 kn) i malo kapule
I ja super zadovoljna. Na kraju ispada da su skuplji dorucak, vecera i medjuobroci nego rucak. Sutra cemo punjene paprike najvjerovatnije.