Citiraj zhang prvotno napisa
Citiraj ana.m prvotno napisa
Ja nemam ekspres lonac, ali imam "ekspres" poklopac koji ide na više lonaca. Najveći ima 4 litre, pa jedan od čini mi se 2,5 litre i još jedan manji. Pa kombiniram, koliko mi čega treba, tu veličinu lonca uzmem.
sad ja malo off: jel zepter? ja imam njihvov suđe i super mi je i sada bih kupila taj express poklopac, ali mi se ne daju pare ako nije baš super-ultra koristan.
Super je koristan ako ćeš ga koristiti. To je klasičan poklopac za express lonac. Ja tkđ. imam dva lonca na koji ide samo što meni kuha svekrva pa ga rijetko koristim.
I kod nas je svaki dan juha (ukoliko nije lonac ručak) samo nije uvijek mesna i često stavljamo kosti. Tkđ. kupujem u selu cijele piliće pa tu bude vratova, nožica...
Mi isto puno kuhamo i puno jedemo, ipak nas je troje odraslih. Ne mora biti mesa svaki dan, ali ga imamo češće nego što bi ga bilo da ja kuham. Nekada je ručak iz bašte za (uvjetno rečeno) nula kuna, a kada hoćemo meso, npr kremenadla na hajdučki (razrezana i špinana lukom i slaninom) moram kupiti 1 kg. To je za jedan dan.