Pokazuje rezultate 1 do 34 od 34

Tema: peg perego uno

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno peg perego uno

HITNO!!
    Molim pomoć! Termin mi je za dva tjedna a još nemam kolica. Trebali smo dobiti nekakva polovna, ali je ispalo da su kolica plava (nosim curicu) i da nisu baš u najboljem stanju. Tako da smo MM i ja odlučili kupiti nova (šta smo trebali odmah napraviti).
    Za dva dana idem u Split u kupnju i nemam puno vremena za razgledavanje pa molim nekoga ko ima Peg perego Uno (ta su mi najljepša) da mi kaže kakva su za voziti i da li su kvalitetna i ostale "cake" , i cijena kolica 3u1.
    Unaprijed hvala!

iirraarraa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

meni se osobno ne sviđaju zbog kotača, mala naprijed, iza velika nije mi to baš.....
    ljepša su mi onda piko3.....mi imamo veneziu
    meni su ona jako lijepa i praktiča, sve možeš s njima, ručka se može preokretati, to mi je super
    cijena, ja sam svoje platila oko 5000
    kolica, as i torba i nije mi žao
    doduše, nismo ih vozili, čekamo drugu bebicu.prva nam je umrla, ali po izgledu i funkcionalnosti su mi odlična
    sad za uno ne znam, znam samo da su oni nasljednik venezie, imaju kočnicu, ali meni se zbog tih kotača ne sviđaju

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

sorry zbog bebice...

Venezia je i meni ljepša i bolja ali je nažalost u splitu više nemaju, preuzeo je uno. A uno bi najviše zbog te ručke koja se može okrenuti jer zivim u mjestu u kojem su bura, jugo i tarmuntana poprilično jake pa bi mi to bilo jako praktično u šetnjama.
    A pliko mi je ok, ali nema ručku a i prijateljica koja će rodit malo poslije mene ih je kupila pa nebi da je kopiram.
    I mene muče ta kola ali neznam dali bi riskirala. :?
    Sva sam zbunjena! Ipak hvala na pomoći!

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ima i ovdje nešto o tome
    http://roda.hr/forum/viewtopic.php?t...&highlight=uno
    jesi možda razmislila o peg perego pliko switch? tu se ne okreće ručka nego sjedalica...
    ili chicco 4 me...

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ma jesam sve sam prolistala i nekako mi je Uno najljepši. Nebi da mi se okreće košara nego baš ručka (ja sam sitna tako da mi je to praktičnije) jer ću je dosta pomicati radi vjetra.
    Ma u četvrtak idem u split pa ću vidit šta se bude nudilo. Nažalost ograničena sam na Joker centar, jer idem busom a trbuh mi je već do zuba, tako da nemam puno izbora. A valjda će se naći i nešto za mene, tj. moju bebicu.
    Strašno me muče ti kotači, tj. koliko je teško voziti kada okreneš ručku i oni postanu prednji... pa sam mislila da će me netko ko ih već ima i vozi znati savjetovati...

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ne znam dal si čitala topic koji sam ti linkala? imaš, između ostalog i ovo
    Citiraj lukava puščica prvotno napisa
    mi smo nedavno kupili peg perego uno - isto se okrece rucka kao kod venezie, mislim da je razlika samo u tome sto uno ima vece straznje kotace koji su fixni. jako sam zadovoljna kolicima, al upravo kad okrenem rucku da cu u drugom smjeru i kad su u tom slucaju ovi veliki fiksni kotaci prednji i ne daju se zaokretati, malo je teze rukovati (nije kao kod venezie da je potpuno isto), al uspije se. lakse mi je tako rukovati nego da djetetu pici sunce u oci pa ja u 1000 pokusaja pokusavam nesto izvesti da ga zastitim...
    mislim da sam ovim odgovorila anizg koja pita jel problem ako se prednji ne okrecu 360° - dakle ana bolje da se okrecu, namucit ces se ako se ne okrecu, mnoge mame su se zeznul s tim kad im se na nekakvim jeftinim trokolicima nisu zakretali kotaci pa one moraju bildati pri svakom skretanju.
    ponavljam kod mojih PPUno je problem malo samo kad se prebaci rucka pa gledam u njega i kad ti fixni kotaci postanu prednji, cisto stvar navike a i teziste kolica se pomakne pa je drugaciji filing, teze se popesti na rizol i sl...

Iva M. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ja sam se isto dvoumila između Uno i Switch i dosta sam ih razgledavala u dućanu. Moram priznati da je bilo dosta nespretno rukovati njima dok su veliki fiksni kotači postali prednji.
    Zbog toga sam se ipak odlučila za ova druga. Mislim, nisam ih još kupila jer čekam da stigne nova kolekcija. Imaju ih sada u puno više boja. Meni se one tri koje su imali u ovoj sezoni isto nisu baš dopadale. Samo ne vjerujem da će tako brzo stići k nama, a vidim da se tebi žuri. Ako naiđeš na Uno svakako ih malo više isprobaj voziti po dućanu.

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Puntice, nisam ovaj dio pročitala, vjerovatno sam ga preskočila

Cure, hvala na pomoći. Sutra idem u kupnju i valjda ću naći nešto šta mi paše. Ipak ne mogu više čekati i moram uzeti ono šta se nudi.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj astral prvotno napisa
    Puntice, nisam ovaj dio pročitala, vjerovatno sam ga preskočila

Cure, hvala na pomoći. Sutra idem u kupnju i valjda ću naći nešto šta mi paše. Ipak ne mogu više čekati i moram uzeti ono šta se nudi.
    sretno
    bit će sve super. ja sam jako dugo birala kolica i sad sam duboko razočarana, tako da mislim da i kupnja nabrzinu ima svoje prednosti

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Bila sam se totalno zaapalila za Peg Perego Uno ali mi je jutros jedna cura rekla da je i ona mislila njih al da su ta kola stvarno nezgoda.
    Ma stvarno više nisam pametna!!
    Idem još malo tražit po netu a sutra će bit šta bude, kupit ćemo nešto!
    Javit ću kako je prošlo.
    tnx

Smokvica. avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Imam ih ja i mogu ti reči da sma se navikla na ta velika kola. Veći mi je bed što nekad zapnem sa njima Al isto mi je veći gušt vozit ih kad su velika kola stražnja: u tom ih položaju puno lakše dižem na stepenice.

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Evo da prijavim! Danas bila u shopingu i kupili Inglesina Zippy 3u1 u sivo-smeđe-narančastoj kombinaciji. Oduševljena sam! :D :D :D
    Predivna su i praktična. Iako mi je Uno bio broj jedan ipak mi se ta stražnja kola nisu svidila uživo, a i nije bilo boje koja mi se sviđala.
    Ipak, sve u svemu, zadovoljna sam izborom, a i MM također (već je dva sata oko njih, sklapa i proučava ko malo dijete )
    Mi sretni!
    Hvala svima na pomoći!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

:D
    mi smo imali zippy i isto smo bili :D
    jednostavna za skalpat, lagana, ne zauzimaju skoro ništa mjesta...milina. jedina mana: ne okreće se ručka. to im je JEDINI nedostatak, ostalo je SAVRŠENO

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Da, to im je mana ali sve ostalo mi izgleda super. Vidit ćemo. A i tako su laka za upravljanje!!
    U svakom slučaju mi :D :D

rebeca avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam jučer slučajno išla pogledati kolica i stvarno Uno kolica mrak. Imam mogućnost da ih naručim iz vana, pa sam malo uranila sa razgledanjem. Evo moje pozitivne karakteristike kolica, pa dajte komentare i vaša iskustva:
    1. Ručka se okreće u oba smijera
    2. Imaju sva tri položaja i 0 ti položaj za tek novorođenu bebu
    3. Zimska navlaka je toliko duboka da nigdje ne puše sa strane
    4. Velikaaa košara, sva spiza stane
    5. Podesiva ručka
    6.Jedni kotači fiksni, a drugi se mogu okrećati i također biti fiksni kad se zakoče
    7. Ručna kočnica, koja je jako praktična
    8. Sve se skida i pere na 30 stupnjeva
    9. Ja sam ih vozikala okolo i napunila u njih svašta, a još sam i ostale modele sve isprobala, ali ova doslovno lagano klize
    E sada naravno ovo je sve bila proba, ali bi ja svejedno volila čuti iskustva onih žena koji ih imaju i njihova iskustva

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam se gotovo odlučila za Uno ali sam odustala. Na Sajmu za bebe sam ih dobro proučila i skužila da kada je ručka okrenuta tako da gledaš prema bebi, oni zadnji veliki kotači postanu prednji a kako se ne okreću za 360 stupnjeva već su fiksni, kolica su i prazna teško upravljiva a kamo li kad dođe beba+ još neki teret.

luni avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Mi razmišljamo između Peg Pereg swich i P3.

Koliko ja znam totalno su ista samo se swich košara može okretati i na jednu i na drugu stranu, e sad, koliko sam ja skužila, a i potvrdila mi je jedna trgovkinja češće se kupuju P3 nego swich. Zbog čega? Jel postoji neka mana kod swich? Mislim, logičnije bi bilo da su prodavanija ova koja imaju funkciju više.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj luni prvotno napisa
    Mi razmišljamo između Peg Pereg swich i P3.

Koliko ja znam totalno su ista samo se swich košara može okretati i na jednu i na drugu stranu, e sad, koliko sam ja skužila, a i potvrdila mi je jedna trgovkinja češće se kupuju P3 nego swich. Zbog čega? Jel postoji neka mana kod swich? Mislim, logičnije bi bilo da su prodavanija ova koja imaju funkciju više.
    switch su skuplja
    mislim da je i razlika u tome što su switch malo šira nego p3 (sjedalica). ja bih kupila switch jer mi je bitno da se može okrenuti sjedalica prema meni.
    još jedan razlog zašto se više prodaju p3 (pretpostavljam): imaju puno veći izbor boja i dezena. switch imaju puno manji izbor (mislim da ima samo 3 boje), kad sam ja gledala sve su mi boje bile bez veze... a p3 ima stvarno za svako oko ponešto

rebeca avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ne znam možda se meni učinilo, ja sam napunila kolica i doslovno ih probala sat vremena i imala sam osjećaj da ih jednim prstom možeš voziti. A možda mi se i učinilo :?
    Ali zanima me jedna druga stvar. Ja imam AS, i košaru koje se ne mogu montitati na Uno kolica, ali itekako mogu poslužiti. I stoga sam mislila da ćemi za moju bebu sasvim dovoljno biti Uno kolica koja imaju nulti položaj i zimsku zaštitu. Moja beba je proljetna i to bi mi po meni bilo sasvim dovoljno. No, međutim cure kooje ja znam me pitaju kako ću ja voziti bebu bez AS, i košare, da kako ćemi beba biti samo u kolicima. :? :? :? Sad sam ja jako zbunjena. Uno kolica su kvalitetna i podebljana dobro, ja mislim staviti dodatni još jastuk za bebu nešto kupiti ili sašiti da je bebi udobno. I kad stavim zimski nastvak, ne znam u čemu je razlika između toga i košare? Ili ta AS koja ja planiram staviti u auto i ne dizati je, ali sad je izgleda furka nositi bebu u njoj dr. i u kolicima. Znam ja da kao beba se osjeća zaštićeno u njoj, ima prirodniji oblik. Ali također mislim ako se lijepo i sigurno namjesti u kolicima na 0 ti položaj da je ok. Pa svi smo mi se vozili prije na 0 tom. položaju prije i bilo je ok., prva ja. Ali eto volim čuti više mišljenja, ispada da sam nekada škreta, pa da ne želim bacati novce na 3 u 1, ali nije točno ja bi svojoj bebi kupila sve najkvalitetnije, ali mislim da nema smisla gomilati duple stvari, ako nije nephodno :?

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

a kakva su ona peg perego completo ili tako nekako?čine se super spoj svega toga?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

rebeca
    ako imaju nulti položaj onda možeš proći i bez košare. pogotovo za proljetnu bebu. lijepo umotap i to je to.
    AS sam koristila i dalje koristim samo u autu, jednom sam stavila na kolica kad je beba zaspala u autu pa mi je se nije dalo buditi.
    tako da ti je moj savjet da ne moraš kupovati 3 u 1 ako već imaš AS, a kolica imaju nulti, i beba je proljetna...
    ono što su cure rekla za uno da je teže upravljiv odnosi se samo na slučaj da je ručka okrenuta naopako, tj kad beba gleda prema tebi (koristiš pogotovo kad je beba mala i kasnije kad ideš prema suncu...) jer su onda prednji kotači fiksni, a to nije baš najbolje rješenje. šteta što uno nije ko venezia
    krumpiric
    completo se odnosi na 'dodatnu opremu'. imaš p3 completo, switch completo, uno completo, skate completo...a to ti znači kolica (p3, switch, skate, uno...), plus AS, plus košara, plus navlaka za kišu, plus zimska navlaka plus šta ti ja znam šta ne. uglavnom sve što ti treba...Uglavnom ti je to jeftinije nego kad kupuješ svaki dio posebno

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

onda sam zezla
    kako se zovu pramette??????ona koja se mogu spustit u sva 4 položaja, lagana su ko P3 i mogu se okretat od/prema vozaču?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

nebi completto onda nikad, jer nebi PP sjedalicu.

rebeca avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Da imaju nulti položaj, a dok dođe zima beba će biti već velika i za košaru i AS. Mislim da će sasvim dovoljno biti zimski dio, koji stvarno kad se pričvrsti dako visoko dođe u kolica, i dobro je sastavljeno sa strana, da uopće ne puše

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

vidim da ti je termin u proljeće, šta bi ti onda trebala košara?Dovoljno da imaju nulti položaj.Ne zamaraj se.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa
    onda sam zezla
    kako se zovu pramette??????ona koja se mogu spustit u sva 4 položaja, lagana su ko P3 i mogu se okretat od/prema vozaču?
    da, pramette. ona su u svemu ista ko p3 samo što se mogu spustiti u nulti položaj, ali naopako, ako kužiš na šta mislim. ne mogu se okretat od/prema vozaču Tj. dijete voziš prema sebi samo kad je u nultom položaju, poslije ga voziš od sebe.
    Da imaju nulti položaj, a dok dođe zima beba će biti već velika i za košaru i AS. Mislim da će sasvim dovoljno biti zimski dio, koji stvarno kad se pričvrsti dako visoko dođe u kolica, i dobro je sastavljeno sa strana, da uopće ne puše
    slažem se s tobom. bit će ti jeftinije i jednostavnije. eh, to ti je tako kad imaš proljetnu bebu

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Malo kasnim Rebecca, samo da ti kazem da mi imamo Uno, kupili smo ih zato sto smo vec dobili AS na dar, a htjeli smo izbjec kosaru jer je B proljetna beba i nekako smo izracunali da ce je prerast do jeseni/zime (i dobro smo racunali...). Ja sam jako zadovoljna - teska jesu i nije ih lako ubaciti u gepek Peugeota 106 i treba malo navikavanja na voznju s velikim kolima prema naprijed, ali da sad kupujem vjerojatno bih uzela ista... Nekako obecavaju trajnost i izdrzljivost... Doduse vidjela sam nekidan u Tintilinicu model Venezia koji ima ama bas sve isto kao i Uno, ali bez tih velikih kola, a i jeftinija su nekih 800 kuna, mozda bih njih....
    U svakom slucaju od nas pozitivna recenzija....

rebeca avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Gdje mogu kupiti najpovoljnije UNO kolica, Zagreb, Austria, Slovenia... :?

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Frendica ih je u Zagrebu kupila u Prenatalu, prosle godine,
    kostala su 2500 kn...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

nakon dugo amo tamo lijevo desno natezanja oko pramette, uno i inih, ja sam odlučila za switch.
    Meni su limun zelena switch predivna, ispunjavaju sve šta nama treba(ne želim PP sjedalicu niti košaru), idu u ležeći i okreću se, imaju mala kola i lako su upravljiva...
    ali zanimaju me vaša iskustva?upomoć

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

i di su najjeftinija, u KIKI su 2999kn.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Datum pristupanja
    Apr 2005