Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: Quinny BUZZ - prekratki pojasevi?

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno Quinny BUZZ - prekratki pojasevi?

Jučer sam rastavila kolica ne bi li negdje u poleđini našla da se pojasevi mogu nekako otpustiti ali na moju veliku žalost - to je to!

Dakle moj maleni ima 9 mj. i manje od 9 kg ali ga jedva mogu zavezati pojasevima... Kad ima deblju jaknicu onda ga UOPĆE ne mogu vezati :shock: :?

Ima li netko takva iskustva sa buzzom ili sam ja the lucky one? :/

Što da radim?

Do sada sam bila prezadovoljna ovim kolicima ali me ovo malo zbediralo

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

U onim jastučićima koji idu na ramena imaš na remenčićima onu plastičnu osmicu za produživanje (kao na grudnjacima ili u tregericama).

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

znam... produženo mi je maximalno :/

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Hm... :/
    Kad na našim kolicima maksimalno razvučem pojaseve i zakopčam, mogu kopču dovući gotovo do poprečne "letve" (šanka ), fali možda centimetar. To mi izgleda dosta čak i za zimsku jaknu. Možeš li i ti to napraviti (pa vam to nije dovoljno jer imaš jakog momka ) ili ti je pojas stvarno kraći nego naš (pa bi to bila tvornička greška, valjda...)?

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

do toliko ide i moj pojas :/

ali kad je u jakni ne mogu ga zakopčat a tek ima 8.5 kg i ni 9 mjeseci :/

kaj bu bilo za godinu dana?

najviše me gnjavi što bi se on rado kao sva druga djeca naslonio na prečkicu i malo je žvaknuo i liznuo a sa ovim remenjem to nema šanse... Jadan sjedi prikopčan kao u AS :/

Kaj to fakat tak treba biti :?

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Nitko?

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

a da dijete prebaciš u veću sjedalicu? možda je ovu preraslo... nisu sva djeca isto građena, ne sjede isto...možda je tvoje fakat zrelo za većusjedalicu? :?

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ali ne može biti.. To su normalna kolica u kojima se voze puno starija i veća djeca od mog M.
    Pa nisam valjda pljunula novce za ta kolica da bi sad kupovala druga...

Morat ću ih otfurat šnajderu da mi nadoštuka pojaseve, nema mi druge

Btw, jučer sam pregledala Muru od frendice; ima iste pojaseve ali su njeni duuuuuuuuugi dakle kod mojih je definitvno tvornička greška

Hvala svima na pomoći

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

nisam mislila na druga kolica nego na drugo sjedalo za buzza! pretpostavljam da imaš buzz 2007 jer bi inače znala na šta mislim. naime od 2008 buzz dolazi sa dva sjedala, normalno i dodatno veliko sjedalo za veću djecu. za buzz 2007 se to sjedalo može kupiti posebno, košta nekih 40eura...
    možeš pogledat tu
    ako uspiješ srediti s remenima, još bolje, ali možda ti ovo dobro dođe kad dijete još malo naraste

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

e da, ako misliš da je tvornička greška, odi lijepo reklamirati pa nek ti daju druge pojaseve ili druga kolica. ne znam koliko traje garancija, pretpostavljam godinu dana... Probaj, nemaš šta igubiti

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Hvala puntice, ali XL sjedalo samo dođe na isti "obruč" (skine se "pjenast" dio i stavi ovo od tanjeg materjala) tako da koristi iste pojaseve:

- All functions of the seat remain intact. (adjustable tilt, adjustable footrest, safety harness)

Ne mogu reklamirat jer je prošlo godinu dana :/

A snaći ću se nekako...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Evo, i mene isto muči i drži budnom do u kasno i ne mogu vjerovat da je zez s pojasevima. Cura 8 mjeseci, sad će skoro 9 kg, i katastrofa - stavila sam pojaseve na maksimum (nisam dirala onu visinu pojaseva jer mi se čini da to ne bi pomoglo) i jedva stanemo, ne znam kako ću je zavezat u zimskoj jakni koju sam dosad izbjegavala jer sam mislila da postoji još neki dodatni način produljavanja pojaseva, ali sam večeras skužila da je to to i da se mogu samo gore to kao grudnjak produljit. U čemu je tu štos? Pa taj tip kolica je predviđen za do 20 kg i 4 godine :? Majuška, jesi se ti kako snašla? Ovaj dodatak koji je linkala puntica to je samo tanja spužva, ako sam dobro shvatila, s kojom se ova debela zamijeni, ne rješava problem pojaseva. I mi valjda imamo Buzza 3 2007, kupljen u Baby Media Shopu u King's Crossu.... Pliz pomagajte, super je meni za vožnju, ali ovo je mučenje - stavljat dijete u taj pojas-kavez, vježbamo, distoničari smo i sad se svaki put počela opet izvijat, i ja bi, jer to je nenormalno kako je sapeta, čini mi se - mislim - ruke joj u jaknici jedva mogu progurat ispod tih pojaseva .

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Evo, ako koga još bude zanimalo - ja riješila izgleda u Baby Media Shopu u Kings Crossu :D! Čim smo im počeli pričat o čemu se radi izvadili su nekakve nastavke, duljine otp. do 10 cm, namontirali njih i puno je bolje :D! Koliko sam shvatila, taj proizvod nije nešto što ima cijenu i šrifru, tj. oni su očito dobili nekoliko, sad ili ovome nešto fali ili nemam pojma, nisu nam ga prodali nego dali.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Koga još zanimaju novosti o Quinny Buzzu - sad se kao dodatak može naručiti prednji kotač na zračnici, mislim da se zove "all terrain" - ja napravila tako preko Baby Media Shopa u King's Crossu .

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ina, super, hvala na obavijesti!

Koliko nofaca?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Majuška prvotno napisa

Koliko nofaca?
    360kn. Meni je razlika u odnosu na ovaj bez zračnica - manje drmusa po makadamima i travi, inače bi je digli na dva stražnja. Naručila tako što sam došla u Baby Media Shop u King's Crossu i rekla da sam to vidjela kao accessory i oni su faksirali u nizozemsku centralu, pitali može li se naručit, i tako je to došlo kao uvoz nominalno na moje ime, ali preko B.M. Shopa u Kings Crossu. Vjerojatno će im to bit sad standard, jer ne vidim koji je value added ovoga bez zračnica, tj. ta kombinacija zračnice na stražnjem-nezračnice na prednjem je vjerojatno malo čudna jer ljudi ili misle vozit po neravnome, ili po ravnome.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Evo, ima nas još s pretkratkim pojasevima, izgleda da je to tvornička greška za model 2007.-me, iako je tako ne zovu, i način na koji je proizvođač odlučio to riješiti je da su izradili te nastavke i ne nude ih svima (jer tko bi onda kupio kolica u kojem su kratki pojasevi), nego ih valjda dostavljaju prodavateljima u manjem broju za one koji dođu reklamirat (pretpostavljam). I ovaj XL seat izgleda da ide u istom smjeru.

http://www.bambinogoodies.co.uk/news...s-not-a-fault/

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Koliko nofaca?
    Pretpostavljam da pitaš za kotač, za to sam ti napisala cijenu. Nastavke su mi dali bez cijene i bez komentiranja da je to tvornička greška i sl., a ja sam ih presretna sa zahvalnošću primila jer čim su mi ih dali ispod tezge skužila sam u čemu je stvar i da je to očiti zez od strane proizvođača, ali su se u PR strategiji odlučili da to ispod žita popravljaju. OK, fine by me, to kužim, ali ono što ne razumijem je kako su to uopće mogli isproizvest.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ako nisam bila skroz jasna - nastavke dobiješ zapakirano u najlon, nema artikal cijene, besplatno je.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

A evo i linka na sličicu tog prednjeg kotača na zračnicama, slika se pokazuje baš kad se uđe na link accessories, taj dodatak se zove "all terrain tyres", nema je inače na prvoj stranici s dodacima:

http://www.quinny.com/quinny/accessories.aspx

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ina, hvala ti puno na svim informacijama

I ja sam u baby media shopu dobila nastavke za pojaseve

Sad sam pročitala što se pisalo na ovom linku i fakat sam zaprepašćena bezobraznošću proizvođača

Koliko vidim u UK se besplatno može naknadno dobiti i XL seat a kod nas šipak! Pitala sam da li mogu nadoplatiti na XL seat i rekli su mi da naravno da ne!

Ok, moje dijete baš i nije ludo za kolicima pa ćemo ih se uskoro valjda i okaniti ali ipak, koja prevara

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ina, hvala ti puno na svim informacijama

I ja sam u baby media shopu dobila nastavke za pojaseve

Sad sam pročitala što se pisalo na ovom linku i fakat sam zaprepašćena bezobraznošću proizvođača

Koliko vidim u UK se besplatno može naknadno dobiti i XL seat a kod nas šipak! Pitala sam da li mogu nadoplatiti na XL seat i rekli su mi da naravno da ne!

Ok, moje dijete baš i nije ludo za kolicima pa ćemo ih se uskoro valjda i okaniti ali ipak, koja prevara
    Ajme, super da jesi!!!

A propos XL seata, ja sam ga dobila besplatno. I zezla se, naručila zabunom još jedan - preko Baby Media Shopa u King's Crossu, kako to ti nisi uspila - bio je isto direktan uvoz iz Nizozemske na moje ime. BTW, ja taj drugi XL seat viška PRODAJEM (moj je quinny crvene boje). Detalji preko PP-a .

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

xl seat se dobije serijski sa buzzom 2008 i 2009. taj seat se može kupiti posebno za buzz 2007.

zašto ti nisu htjeli naručiti, ne znam, znam da su prijateljici naručili :?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •