Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Jaslice koje primaju bebe od 6. mj

daria avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno Jaslice koje primaju bebe od 6. mj

Drage moje Rode!
    Ja nisam još rodila, termin mi je 25.11. ali vrijeme mi je da se polako raspitujem o jaslicama u Zagrebu. Naime, znam da nije dobro i preporučljivo tako malu bebu dati u jaslice i svjesna sam svih loših aspekata, ali situacija je nažalost takva da ću najvjerovatnije morati nazad na posao kad beba navrši 6 mj.
    Molila bi sve koji imaju iskustva sa tim da mi se jave, odnosno za početak da me se uopće uputi gdje se nalaze takve jaslice i gdje da se raspitam. Hvala vam puno unaprijed.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

DV Medveščak ima jaslice od 6 mjeseci

http://www.d-v-medvescak.hr/kontakt.php

daria avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Hvala, zvati ću ih sutra

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

I ja ću vjerovatno morati malog u jaslice kada navrši 7 mjeseci (obzirom nismo našli tetu od povjerenja) . Mali bi bio 4, 5 sati u jaslicama jer se ja vraćam na pola radnog vremena što i nije tako strašno. Mene zanima ako ima netko ko ima iskustva sa jaslicama takvog tipa...kako to izgleda? Vode li tete djecu u šetnju u kolicima ili kako? Koliko teta ide na broj djece? Preporuke za Zagreb?!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja sam e. sa šest mjeseci bila upisala u jaslice u sopotu. na kraju nije išla pa ne znam praktično ništa o tome kako to funkcionira, dakle ovo je samoinfo da u sopotu imate tu opciju.

TRUDI

Početno

Ima li u Zg igraonica za djecu od 1-3 godine da mogu dijete ostaviti na sat, dva da vidim kako bi to funkcionirali kad krene u jaslice i da se malo privikava na djecu i nove osobe . ?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

čini mi se da se u igraonicama djeca mogu ostaviti tek s navrsene 3 godine, inace mora roditelj biti s njima

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj peso prvotno napisa
    Vode li tete djecu u šetnju u kolicima ili kako? Koliko teta ide na broj djece? Preporuke za Zagreb?!
    mislim da je to neizvedivo u hrvatskim uvjetima.
    tek najstarija jaslička grupa ide van i to ne u šetnje nego u jasličko dvorište. a to su djeca koja se većim dijelom mogu sama obući.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kod nas sve grupe idu na dvorište, pa i najmlađa jaslička (jednogodišnjaci).
    ono kratko vrijeme što je provela u jaslicama, marge je svaki dan bila vani u pjescaniku i na ljuljackama

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

jednogodišnjaci samostalno na ljuljačkama?
    ili su imali teta onoliko koliko i djece?

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa mi smo u istom vrtiću. Najmlađi jasličari su odvojeni malom ogradom i u vrijeme moje djece tamo nije bilo ljuljačke. U međuvremenu je dvorište preuređeno i sada stvarno ne znam jesu li u taj "jaslički" dio stavili ljuljačke. Meni se čini da nisu.

a zakaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    kod nas sve grupe idu na dvorište, pa i najmlađa jaslička (jednogodišnjaci).
    ono kratko vrijeme što je provela u jaslicama, marge je svaki dan bila vani u pjescaniku i na ljuljackama
    i kod nas je ovako.
    jaslicarci imaju svoje posebno malo dvoriste.
    u njemu nema obicnih ljuljacki, nego ona klupa, na kojoj uvijek s klincima vidim i jednu tetu.
    neke tete su i te skroz male, nehodace, znale izvesti u kolicima.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

u našem vrtiću toga nema
    ni u jednom objektu.
    iskreno, uopće se ne čudim jer se ja preznojim dok obučem jedno malo i nagovorim ovo veće, a kamoli da ih imam gomilu koje treba zakopčavati, obuvati, stavljati kapice, mazati kremama protiv sunca...

ali, sreća da ima i takvih vrtića u kojima je to riješeno.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ljuljačke su one plastične i drvene, s ogradicom, koje se objese na gredu (imaju ih ljudi po dvorištima)
    i onda teta stavi dijete unutra i vadi ga van kad hoce van

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Mi smo se prijavili u DV medvescak, al nismo dobili mjesto (ove godine su bili potpuno bukirani). Imaju prednost oni koji zive u tom kvartu (mi smo srednjaci)....Al mi se čini da oni cak nemaju u tom objektu ni dvoriste...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Trudi, i ja sam tako nesto trazila prosle godine za curku i nisam nasla apsolutno nista!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •