-
AS 15-36 koja je NAJsigurnija
Moram reći da unatoč tome što poprilično znam o AS sada kad trebam izabrati još jedne as za mm-ov auto nisam načisto koju.
Naime klinci imaju 17 kg i voze se u Recaru 9-36 na koji nemam baš nikakvu primjedbu i jako sam zadovoljna.
Pokušavam nabaviti iz USA as 9-36 s pojasevima u 5 točaka skroz do 36 kg ali to će potrajati (ako uopče uspije) a do tada bi uzela neke as 15-36.
Dvoumim se između
Romer kidifix-a ili običnog Romera Kidplus
MC Rodi XR
Cybex solutionX
Muči me koja od tih je NAJsigurnija, cijena nije bitna, ni mjesto nabave. Na testovima od 2007 Romer i MC su podjednaki, na ovima od 2008 nisu ih ni stavili a solution x je dobio visoke ocjene, dali je on bolji od prethodne 2 ili ne. solution S se meno osobno sviđa više nego X ali je za nijansu sigurniji X.
Ne sviđa mi se kad se naslon za glavu podiže što rameni dio ostaje nezaštićen dok kod cybexa taj dio je super zaštićen ali ostaje bubrežnii dio slobodna. (kod solution S ne ostaje)
Ja bi oklop
Voljela bi da ima isofix ali me muči što na listi romera nema Ford Fiusion-a a ima Opel Zafira ali ove bi išle za sada u Forda
Koja od ovih bi najbolje ležala u Fordu. Sve ću ja to još isprobati ali zanima me iskustvo vas koji već probali.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma