http://www.facebook.com/album.php?ai...a&id=654954678
http://www.facebook.com/album.php?ai...1&id=654954678
http://www.facebook.com/album.php?ai...2&id=654954678
Meni radi, ali evo i ovako za slučaj da sam nešto zeznula![]()
joj misica mala slatka, predivna je!
kako joj je kosica narasla!!!!! a guzovi smisni![]()
prava je mjesavina tebe i tm, ima mi dosta slicnosti sa oboma.
bas je bomboncica.![]()
Prekrasne slike , a mali modelčić je![]()
meni svi troje sličite jedni na druge....malena ko medenjak!
prekrasna je![]()
Prekrasna je..![]()
Vec sam videla malecnu guzicicu na fb... joooj, javi mi adresu, dolazim da je istipam i izljubim!
A tek kosica, zubici, ma sva je kao bombonica!
I dalje tvrdim - ista mama!
![]()
preeeeslatka je![]()
Hvala devojke, naročito za ovo da liči na mene![]()
Linda čestitam na leptiriću![]()
nego, ja sve cekam da nam se pohvalis kako je dite gustalo na morukako je spavala, super izdrzala put i sve je bilo savrseno
![]()
Ma meni sva ženska djeca liče na tatuOriginally Posted by Vishnja
![]()
I moja, naravno![]()
Joj, joj, htela sam da napišem pričicu, ali mi je ponestalo inspiracije a i mala mi ne da da sedim za kompom duže od minuteOriginally Posted by zhabica
![]()
Elem, bilo je to jedno savršeno nesavršeno letovanje. Još u vozu joj se zapušio nos pa je deo noći spavala meni na rukama jer nije mogla da diše. Onda sam se u nekom trenutku setila da sam ponela sve za čišćenje nosa, pa je MM iskopao iz prtljaga fiziološki, pumpicu, kapi. Uspeli smo da se naspavamo i odmorimo do dole.
Prvih 7 dana vreme je bilo super, ona malo šmrcava, ali OK. Trčala je u more, uživala, dnevno spavanje produžila sa 45 minuta na dva sata!!! A onda, petak 12. MM i ja slavimo 9 godina kako smo zajedno. Ujutru se pokvarilo vreme, onda sam ja mnogo ranije i potpuno neočekivano dobila M, zatim sam razbila oba kolena na stepenicama, a kao vrhunac dana Nađa je uveče dobila temperaturu. Par dana, koliko je trajalo ružno vreme, trebalo nam je da zalečimo sve rane, onda je dunula bura, oduvala oblake i loše raspoloženje. Zadnjih par dana je bilo OK, kupali smo se opet, povratak je bio super - spavala je kao beba![]()
Sve u svemu, uprkos pehovima, bilo je lepo. Nađa je stekla svoju prvu drugaricu, uživala u moru, čudila se, učila i brbljala, ojačala i sazrela. Potpuno nas je oduševila neustrašivošću pred velikom vodom, trčala je u talase bez trunke straha, klopala super, uživala u isprobavanju novih ukusa, tako slatko i neodoljivo otkrivala taj, za nju novi svet, a mi uživali gledajući je. Prilazili su nam potpuno nepoznati ljudi na plaži i govorili kako je lepa, slatka, šarmantna, kako ih oduševljava to što se ne plaši, što po najjačoj buri trči u more (njoj nikad nije hladno), a ona je sve šarmirala osmesima, glupirala se i ludirala da je svi gledaju i potpuno nas iznenadila komunikativnošću. MM i ja smo rasli od ponosa svaki dan, upoznali nove prijatelje i, iako nismo uspeli ljudski da zaplivamo ni da se poseksamo od nje, ipak smo uživali (seksanje ćemo nadoknaditi - ide zima, a plivanje - iduće godine).
Joooj, kako mi je sve ovo poznato! A tako brzo prodje...Originally Posted by vissnja
![]()
Drago mi je da ste uzivali. Htedoh jos da pitam - da li je to Sutomore u pozadini?
Jeste Sutomore, prijatno me iznenadilo, čisto, uredno, more toplo, čisto!!!
kad će opet ljetooo![]()
vissnja, nadja je pravi slatki bombončić![]()
jel ko i moja mara - u svaku ovu reklamu se zavuče i radi ku-ku![]()
OOo, treba da ga iskusis u julu, odmah bi promenila misljenje! Mi smo isto isli par godina zaredom na kraju sezone (tetka ima divan stancic tamo), ali otkako smo omedjeni skolskom godinom, ne vredi, jer je Sutomore u srcu sezone pravo vasariste...Originally Posted by vissnja
![]()
Kak je slatka! A trepavice ko metlice![]()
I reci dragom da mu super stoji bebač u marami![]()