Zamislite što nam se danas dogodilo. Išli smo kupiti sušilicu rublja i već smo se ranije odlučili za jedan određen model. Kad smo došli u dućan dobili smo informaciju da se ti modeli perilica ne proizvode više i da je izašao zamjenski model koji je, naravno, skuplji. No, prodavačica nam je rekla da postoji izložbeni model i ako hoćemo baš tu perilicu možemo je dobiti sa 5% popusta. Mi pristali, oni nam je zapakirali, ovjerili garanciju (5 godina), mi perilicu u auto i doma. I onda- ŠOK!!! :shock: MM otvorio onaj pretinac gdje se nalazi glavni filter i kondenzacijska posuda, kad ono; 1.
filter pun dlaka, prljavštine, prašine i sl.
2.U kondenzacijskoj posudi ustajala voda
3. filter na ulazu također pun prljavštine
i da sada ne ulazim u forenziku... mislim da je ovo dovoljno dokaza da su nam podvalili sušilicu u kojoj se netko dobro nasušio rublja ( od par sušenja se nije moglo nakupiti toliko prljavštine) pod novu.
Moje logično objašnjenje jest da je netko reklamirao mašinu, dao ju na servis, oni popravili i stavili u prodaju!!! :shock:
I što sada?? Najmanje što mogu učiniti jest da nam daju novu sušilicu i ispričaju se. No, jesu li zaslužili da tako dobro prođu?? Jer se radi o evidentnoj prevari, podvali i bezobrazluku...