-
AM, na tvoje pitanje ne postoji odgovor koji je lagan kao tvoj recept za mokri kolač
ja se samo sjećam za sebe da sam znala mojima govoriti (u ono vrijeme kad sam bila mlada buaaaa): vi nemate pojma koliko mi možete vjerovati. time sam htjela reći da sam bila dovoljno jaka da ne budem povodljiva, da ne budem zblesirana (ako nisam dio društva) i da bi i u najproblematičnijim trenucima znala razmišljati svojom glavom. jedan primjer (koji možda u današnje vrijeme zvuči bezveze, al eto)... u ono vrijeme mi je jako bilo bitno da ako se već napijam, da to ne bude u nepoznatom društvu. možda u biti nisam trebala uopće okusit alkohol
al, ajd ti to sad reci mladom tinejdzeru. meni je ogroman uspjeh bio što se (iako sam znala popiti tu i tamo) nikad nisam dovela u situaciju da pravim ekscese, posebice u nepoznatom drustvu, nikad za nikad nisam sjela s nekim nepoznatim u auto, koji bi također još bio pod gasom, sto sam kad sam počela prakticirati seks se pobrinula i za kontracepciju. sad sve ovo zvuči možda bezvezno, al kad se sjetim tog vremena i poznanica tj. prijateljica koje su sebi svašta dozvoljavale, smatrala sam se veoma razumnom i jakom osobom.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma