cekamo emsu da kaze sluzbeni broj![]()
![]()
taman se cudo pristekalo kak se spada kad je pocela kisa :/ iza toga totalna zbunjola - kao, sta me sad odstekavas a taman je krenulo? pa ti objasni dvomjesecnom klincu sta se zbiva 8)AnneMary prvotno napisa
nije ona bila s nama, majke mizhabica prvotno napisa
super joj je bila majica
zar ona nije bila neovisni promatrac?anjica prvotno napisa
popisivačzhabica prvotno napisa
![]()
super majica![]()
čekamo slike i brojke
meni rekli da je to emsa s tom majicomzhabica prvotno napisa
javit ce se ona sigurno i rijesit nas dileme
inace, meni je bilo bas lijepo
natpis je zakon![]()
nisam znala tko je to, ali me odusevilo kak usred gomile majki i djece (i oceva i baka) hoda zrihtana u suknji i s tim natpisom![]()
dobri stari tin nije znao da osim lica - postoji i pobratimstvo cica u svemiru!
![]()
hej, jel netko bio danas u zagrebu? zanima me kakav je bio odaziv i kako je sve prošlo?
ja nisam skužila majicu i natpis...bila je nekako gužva. možda ju je netko slikao pa na kraju vidimo i sliku...
ista stvarsaska7 prvotno napisa
p.s. ispričavam se mami s moje lijeve strane u prvom redu što sam joj dijete lupila po glavi (dok sam namještala miniMe na sisu). sori, fakat nije bilo namjerno![]()
sve 5, nema brige, šefika je tako revno vukla da nije ni skužila, malo se trznula i to je bilo to.puntica prvotno napisa
kitty susjedici
imam samo dvije s moba, ali dok netko ne stavi bolje fotke evo naših
http://www.pticica.com/album.aspx?ko...&albumid=23506
mi smo kasnili![]()
miš zaspao u kolicima i probudio se 20 do 1, požurili smo brzo do teta na štandu, dobili jastučić ( hvala![]()
) i došli do šengi, a ono pljus kiša
i mame s bebama se razišle. jel se mi onda brojimo ili ne :?
baš je bilo lijepo![]()
Muca prvotno napisa
![]()
bila mu je čast!
sad mi frendica javila da je bio prilog u vijestima nove tv!
nadam se da ce to ponovit....
ak ne ponove, na stranicama novetv mozete pogledat vijesti i prilog...
to su bile vijesti u 17 h
???morena24 prvotno napisa
nemrem uopće naći link na njihovim stranicama, strava je nepregledno :/
mial, ti se nazalost ne brojis
zbog takvih situacija cemo tocan broj majki znati tek kad ih prebrojimo na fotkama, mislimo da je to najbolji dokaz
na popisima imamo 59 imena s potpisom, od cega je jedno duplo, znaci 58.
ali bez tebe koja nisi sudjelovala u dojenju je to 57
kad sve prebrojimo i slozimo izvjestaj, ovjeri ga takvog emsa i fotograf, saljemo ga wabi, cini nam se da imamo bronzu :D :D
hvala emsi i svima svima vama
meni su suze bile u ocima, bas je bilo posebno danas
shteta zbog kishe. ja sam nastavila dojiti hodajuchi i stojechi - gita je taman bila tempirana![]()
hvala za "mjesta za dojenje" taman che posluzhit na hladnim jesenskim klupama![]()
bilo je super! Hvala za poklon, predivan je!
ivarica prvotno napisa
![]()
cestitam od srca na bronci!![]()
svim mamama i bebacima![]()
![]()
tog sam se i bojala, baš mi je žaoivarica prvotno napisa
![]()
ali bilo je prekrasno za vidjeti![]()
Veliko hvala svima koji su došli, stvarno je bilo, što kaže ivka, posebno.
Nekako smo i fizički i simbolički zauzele prostor, bilo je stvarno "stanite i pogledajte, ovdje se nešto važno zbiva".
xMuca prvotno napisa
ako nijedan drugi, osjecaj pobratimstvo cica u svemiru je bio prisutan
ja sam jos uzbudjena zbog svega, i jako sam ponosna sto sam bilo dio ovoga
bilo je zbilja prekrasno!
:D
evo nekoliko fotki s mog aparat
http://images42.fotki.com/v1313/phot...MK_2137-vi.jpg
stavit cu emsu samo ako da dozvolu
ostali su se potpisali da im je ok prikazivanje fotki
samo je jedna.
i odlična je.
ja klikam i nis se ne dogadja
Mi danas nismo uspjeli doći a već smo bili obučeni, našminkani () i spremni ali zbog nekih vanjskih okolnosti nismo uspjeli doći na "grupnjak"
Suze mi je u kutku oka dok vas čitam, vidla sam fotke - predivne ste![]()
![]()
![]()
Reći ću još samo da s MD ne razgovaram cijeli dan, tek tolko da se zna ko je kriv kaj nismo došli![]()
![]()
prelijepo.
moćno i nježno istovremeno.
Ja sam se totalno rastopila![]()
![]()
Cestitam na medalji,stvarno mi je drago zbog vas:D
A emsa definitivno ima duha![]()
daj mi je prvo pošalji na pp, da vidim na šta izgledam, sva izbezumljena između toliko sisaivarica prvotno napisa
![]()
meni je užasno krivo što je baš u tih pet minuta kiša morala početi padati, a poslijepodne sunce granulo. eh, no ideja da se slika na stubama je fantastična, kao i inače pokloni. bilo je baš divno vidjeti toliko dojilja na jednom mjestu (resistance is futile, jelte). najbitnije je da nas murija nije privela zbog ometanja javnog reda i mira.![]()
moja majica - da ne bude zabune - nije mojih ruku djelo, nego rodina ideja.![]()
a natpis je tako super da ću majicu moći koristiti svakom prilikom kad se rode odluče skupiti i prosvjedovati (pitaj boga šta će njima još pasti na pamet!
). za majicu veliko hvala!
![]()
![]()
Danice, Danice...
danica krade godine, prije par sati je imala 25![]()
saljem ti ih nekoliko na izbor
krasne su sličke![]()
ako treba pokrenut peticiju za emsin portert, nema beda
emsa, smiluj se, tako ti tramvaja![]()
a ne, to nam je bio primjer za vježbu s mliječne konferencije (dziz, i na tom sam sudjelovala!Majuška prvotno napisa
). nasa grupa je imala zadatak da raspravlja o pravima rodilje, vozačice zet tramvaja. pa smo - da ugođaj bude potpuniji, da se potpuno možemo uživjeti u lik te žene o čijim pravima raspravljamo - mi našoj dali ime i stvorile profil.
cura se zove danica, stanuje u gornjoj kustošiji s svekrvom (koja stanuje kat iznad), muz radi u mesnoj industriji "sljeme" (prvo smo razmisljale da joj muz bude luka rajić
)... naravno danica se porodila u bolnici
i počela je dijete dohranjivati s 4. mj. pa se postavljalo pitanje jel se toj ženi isplati vratiti na posao i naravno kad se vrati koja su njena prava, posebice kao dojilje... s jedne strane, sto se tiče porodiljnog se i ne isplati do 6. mj. , s druge strane, zivot sa svekrvom je dovoljna motivacija za povratak na posao. barem većini žena
![]()
ivarica ima pravo, danica nam ima 25. godina.
mislim da je ovo najbolja reklama našoj konferenciji![]()