I MC 8)
Vidila sam te, ali nisam uspjela pročitati.
Super je majica.
I MC 8)
Vidila sam te, ali nisam uspjela pročitati.
Super je majica.
ni ja nisam tebe skuzila. :/ de, sutra mi priđi... da vidim oka tvoja dva...ms. ivy prvotno napisa
![]()
a propos cjepiva... eh, da vi znate s kim sam prije konferencije kafendisala...jel cjepivo bilo spremno u dzepu, a?eh, eh...
A ja čestitam od srca!
Hvala na svom ovom trudu oko "normalizacije dojenja", drage žene!
Jako, jako mi je žao što nisam mogla doći na MK!
Vjerujem da je to pravo slavlje dojenja!
Naravno. I za mame i za bebe, ali su se prebrzo razbježale. Stvarno šteta što je kiša padala.zrinka prvotno napisa
Morat ćete to ponoviti!
ma kakvo plašenje, mislim da si dobila pozitivne bodove jer sam kod nje prošle godine pronašla u školskoj torbi tri nepojedena sendviča iz raznih vremenskih razdoblja, drugačijih boja i intenziteta mirisa :shock:ivarica prvotno napisa
dobro neću više o tome,čekamo rasplet
bilo je super, jos sam ekstaticna makar opet propustam RMK :grrrrrrr:
morala sam uci bar na par minuta, da osjetima tu energiju, i vidim sve vas tamoko da sam dosla kuci nakon dugog putovanja (uostalom, dom je tamo gdje je srce, zar ne?)
mlijecna staza je bila ..neopisivo nesto, puna ljubavi i mira
sretna sam i jer je spletom okolnosti nas tandem skromno prezentiran u javnosti lol
stajos...
drago mi je da sam neke cure vidjela i uzivo (makar usput, trceci)
i zao mi je sto se nisam sa svima upoznala
zakon ste bile cure, zbilja
![]()
čestitam !![]()
![]()
Znate što mi je došlo u misli sad?
Jeste li svjesne da niti jedno dijete jučer nije plakalo?
Barem ja nisam čula![]()
Toliko o atmosferi i idili.
A i ona kišica mi danas malo lakše "pada".
Kao da je i ona htjela biti dio događanja![]()
Prekrasno!![]()
Žao mi je što mi nismo mogli doći.
Ana i mamino zlato prvotno napisa
![]()
..
Cure, super ste. baš mi je žao da nismo mogli doći...Glupi posel.![]()
E kak mi je krivo...A kaj da radim kad mišek mali još uvijek kuri. Samo sam se sva sad razniježila na sličice... I žao mi je da se nisam pozdravila s nekim dragim mamama, i upoznala još neke nove
![]()
![]()
hvala vam jos jednom za sve![]()
zaboravih napisati:
hvala do neba na magnetu za frižder!!! moje dijete se već 2 dana s njim zabavlja, to je jedini magnet koji se ne da odljepiti (bar njoj) pa si je našla posla a ja![]()
:D
Ma bilo je predivno!
I najviše žalim što je počela kiša, pa smo se svi razbježali....
![]()
ipak smo došli i bilo je posebno!
svim mamama i velikim i malim bebama!
možda se vidimo i iduće godine!
i ja se nadam da je to samo prva u nizu naših cicajućih fotki
![]()
živjelo pobratimstvo cica u svemiru!
cure, hvala![]()
Kako je bilo cure? Jeste oborile rekord? Mi smo čak i bili u Zg, ali put smo odgodili zbog temperature i kašlja, a to je i razlog zašto se nismo mogli pridružiti![]()
Tek sam sad vidjela ove puste postove
![]()
x.Maja prvotno napisa
Drago mi je da sam bila.
Jos smo poslije uspjeli naskocit na Rodin stand na Sajmu beba i odma sam u onom odusevljenju kupila majicu s odgovarajucim natpisom
Al koja je MC? :?
Ona sto je bila ful u crnom ili ona slatka plava na standu sto je popisivala?
mc je bila u crnom, a na standu slatka plava felix
Ahaaaa! (vidila slike do kraja)
kad cemo moc vidjet druge slike, od onog fotografa sta je fotkao?
ja bih te htjela bas vidjet :D :D
sad sam odgledala prilog nove tv i malo tu cituckam... ma krasno!svaka cast cure
![]()
moze pitanje: jesu li bebe morale actually dojiti u to vrijeme, mislim, sta ako im nije bilo do toga? jesu li se takvi brojali? sorry, ako je pitanje glupo![]()
ali ja ne mogu vjerovati da se nije naslo vise zena u tolikom gradu... :? da sam blizu, mi bismo bili dosli. ok, bilo je lose vrijeme, ali toliki grad, toliko zena i beba... :?
bila je to jedna minuta (ok, dvije, tri, cetiri) istovremenog dojenja, a ne sisanja dojke i gutanja mlijeka![]()
To je i MM rekao - u milijunskom gradu, da je dosla svaka 10.000 zena bilo bi nas 100![]()
Mislim, puno nas je bilo, al mi je zao sto nas nije bilo dosta za zlato...
Usput, cijelo jutro dok smo se pakirali sam slusala radio Sljeme koji su pozivali na druzenje kod HNK za promociju roze vrpce, pa na Bundek za zastitu zivotinja, pa na Jarun za... al nisu nijednom spomenuli Rode niti okupljanje na Trgu... Mozda bi jos tko dosao da je bilo poziva preko radije?
bojim se da ne bi...nažalostEvaP prvotno napisa
![]()
ispred hnk se isto okupio sramotno mali broj ljudi.![]()
Kako je lijepo ovo čitati...i meni je srce veliko ko kuća kad pomislim na tu dobru vibru koja je tada strujala centrom grada![]()
A, da se Miro bacio na posao pravljenja djeteta mjesec dana ranije i mi bi bili s vama, sad ću mu to sasut u facu![]()
jesam :DMukica prvotno napisa
evo ovdje nešto fotki: http://s71.photobucket.com/albums/i145/nbelavic/RMK2/
bilo je predivno, makar nam kiša nije dopustila da se duže zadržimo![]()
Slike su super. Hvala!
A radio sljeme sam i ja slušala i baš mi je bilo žao da i oni nisu popratili ovu akciju![]()
Oni su kao Zg radio a to im je promaklo![]()
pričali su o tome cijeli tjedan, sigurno, oni vole Rode!
koliko sam čula i na radio101 su spominjali taj event. ok, u njihovom poznatom stilubilbo7 prvotno napisa
![]()
Sve ste izgledale prekrasno!!!
Nažalost nisam dojila duže od mjesec i pol, ali imate apsolutnu moju potporu.
Mislim da treba više ovakvih javnih akcija!
![]()
Evo ja sam tek danas došla do neta pa se javljam sa zakašnjenjem![]()
Cure bilo je predivno i stvarno sam sretna šta sam bila dio događaja...štata samo radi kiše šta nas je rastjerala![]()
yorkice, nemas pojma kako je meni drago sto si bas ti, jos jedna splitska roda, bila s nama![]()
Čestitam sudionicima! :D
super, blago vama koje ste bile tamo i uživale u ovoj akciji
mi ćemo na prvu sljedeću, imamo ispričnicu
Dali se zna službeni broj koliko nas je bilo?
prebrojane 53 glave na mojim fotkama
ako cemo njih uzeti kao sluzbene
u svakom slucaju preko 50 je bilo
Bilo je prekrasno![]()
Pitam ja Anu hoćemo li i mi, a ona meni - ma daj, pa vidiš da su samo male bebe.
Prekrasno je vidjeti vas na svim ovim slikicama.
Žao mi je šta i mi nismo bili ali sam nažalost mail vidjela tek u ponedjeljak.
ja sad tek vidla mail
![]()
oćem i ja
nisam uopće čula za akciju, di ja živim :/