Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 118

Tema: stalno sam gladna :(

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno stalno sam gladna :(

Gladna sam konstantno. I jedem... stalno. Osim što se bojim za zdravlje, bogme mi je to i obaveza. Treba nakupit zalihe za cijeli dan na poslu, a i smoć vremena za potamaniti sve. Čim osjetim glad, a to je svakih pola sata- sat, oblije me znoj, ruke mi se počnu tresti i taj čas moram nešto pojesti.
    Bilo bi sve super kad bih se mogla zadovoljiti zdravom hranom, tipa voće ili malo badema, ali to mi nije dosta, nego mi baš najviše pašu konkretne stvari, tipa sendviči, namazi na pecivu i sl. Padaju u vodu svi moji napori oko zdrave prehrane, montijevski složenci i voće za doručak

Ovo mi je treća trudnoća, sad sam u 10. tjednu. U prve dvije mi nije bilo ni približno ovako.

Savjet, iskustvo, može i dostava pizze ili ćevapa ubogoj izgladnjeloj trudnici...

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

draga, samo da ti čestitam na trudnoći

a zakaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

pa ti si trudna

cestitam

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

čestitke na novoj trudnoći!!
    ja za sad nemam uopće apetita...a voljela bih da me i duže drži. U prvoj sam skupila 25 kg tako da se panično bojim kila!!
    ali najgore je kad uhvati glad, i da, obično to bude baš potreba za nezdravom hranom a gladne ne možemo ni ne smijemo biti..

Ivana B-G avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

nemam savjet, ali dijelimo isto "problem" - konstantno sam gladna i stalno nesto papam. ne jede mi se ni voce ni povrce ni kuhani rucak, nego sendvici, pizze, cokoladice.....znas na sta mislim.
    zasad se ne debljam previse - za to se brine moj sincic.
    nemoj se sekirati, pokusaj jesti normalno, a ako ne ide - no sikiriki!

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ajd pa nećeš cijeli život biti trudna! Ovo će vrlo brzo proći, prestani se opterećivati što jedeš nezdravo.

A što se tiče količine, tu ti ne znam što bih rekla. Probaj se odjednom najesti onak da ne možeš disati. Pa vidi nakon koliko će te opet uhvatiti glad.

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Jelka prvotno napisa
    Probaj se odjednom najesti onak da ne možeš disati. Pa vidi nakon koliko će te opet uhvatiti glad.
    Sat i pol uvrh glave, isprobano.

Pokušavam zbrojiti koliko puta sam danas jela i došla sam do brojke sedam, a budna sam od 6 sati And guess what, opet sam gladna!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

imamo isti problem ja vec 8kg u plusu,non stop sam gladna,non stop jedem

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ja te razumijem

i neću te utješiti ako kažem da je sad sa njenih skoro devet mjeseci ta glad napokon splasnula

ali je splasnula

a jela sam često i obilno, inače treskavicaaaaa

i išla roditi sa 62 kg

uživaj, ta vučja glad je nešto kao novo iskustvo. ono, koliko tijelo hoće i može

i čestitke

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

i ja isto stalno nešto žvačem, samo ne jede mi se sve jer mi je sad stalno muka i jedva čekam da prestane - a najviše mi je muka ako niš ne jedem, he he. Mučnine su mi užasne tako da jedva čekam da to prestane...
    Dobro je jedino to što mi se od svega najviše jede voće i jogurti, a onda povrće pa riba, meso mi se neko vrijeme gadilo i nisam ga mogla smislit, ali sad ga već polako mogu jesti. Iako stalno nešto jedem nisam se udebljala više od pola kile od početka trudnoće (danas bi bilo 10+4 tjedna) s time da uzmete u obzir da moram mirovati...
    Slatko mi se ne traži previše, tu i tamo si priuštim koji keksić ili hladni kakao...ali to svakih par dana
    Eto toliko o hrani,

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj a zakaj prvotno napisa
    pa ti si trudna

cestitam
    Malo da se pošlepam

Čestitke draga!

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Meni su sve prethodne trudnoće u odnosu na ovu ko guz*ca i oko. Totalno drugačije.
    Evo sad sam non-stop gladna. Dok mi je bilo muka, mislila sam da je zbog toga, pa sam stalno nešto muljala po ustima. Mučnine prošle, a ja ostala gladna
    Evo me na +5 (ako sad nije i više) i ne mogu si pomoći.
    Ranije sam toliko kila dobila tek u 7. možda čak i u 8. mesecu, a vidi me sad...
    Ali ja se tešim da će to sve sići dole kad počnemo da trčimo za našim malcima

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Isto tako, al prošlo oko trećeg mjeseca.
    Sad jedem puno, ali normalno.
    Čestitam na trudnoći

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cestitam na trudnoci!

Linda, opusti se i uzivaj.

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

kako si nam danas? jel grickaš već? nemoj se nervirati jer ćeš biti još više gladna. pa bar si ti iskusna mama..

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Upravo sam potamanila pločicu sa žitaricama i skoro slomila zub na nekoj koštici tvrdoj k'o kamen. :/

Skužila sam da zapravo najčešće jedem na poslu, dok sjedim za kompom. Kad sam doma ili negdje drugdje zaokupljena nečim, ne dolazi mi toliko taj osjećaj gladi. Bit će da je puno u psihi. U prve dvije trudnoće sam bila doma i stvarno uživala, a sad možda žalim samu sebe zbog silnih obaveza, pa su mi i tegobe izraženije.

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I ja sam u ovoj trudnoći na početku natukla za čas da su svi odmah skužili da sam trudna, a da to zapravo i nije bio stomak već debljina. Poslije je sve usporilo, na kraju je išlo sasvim polako. Savladavaj se koliko možeš grickaj zdravo koliko možeš, ma to si ti gladna umjesto da ti je muka. Prođe iza 12. sedmice ! Stalno to sebi ponavljaj, možda upali

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

od srca cestitam na trudnoci! :D

kod mene je isto bilo tako, neopisiva glad, svako malo, ako ne jedem slabost bi me hvatala ,i ja sam jela, svega cega bi se uzelila, na srecu to je vecinom bilo voce, ali u pocetku i cevapi i panceta, i cipi cips bi se zna dogodit, i svasta, onda me nakon nekog vremena malo proslo, i opet uhvatilo kad sam rodila i drzalo dosta dugo, pa cini mi se donedavno.

u trudnoci san se udebljala 15 kg. nakon poroda mi ostalo 5 kg viska, i polako opadal, evo me sad godinu posli na svojoj kilazi bez ikakvih dijeta, jela sam kad bi bila gladana i onoliko koliko mi je bilo potrebno.

mislim ko i ovca i janje da organizam trazi ono sto mu je potrebno zato - gustaj!

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

pločica sa žitaricama?! fuujjj, dođi k meni na pravi gablec... papaj šta ti paše poslje će kile lako otići dolje!

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

pločica sa žitaricama?!
    baš tako, k'o da nisam ništa pojela, žali bože. Koliko je prošlo, pet minuta, a ja spremna na novi zalogaj.

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

e zaboravila san rec da me dr. stavio na dijetu kad sam bila cini mi se u 5 mj. da sam se previse udebljala za svoju konstrukciju i da necu moc rodit veliko dite ako nastavim tako pa san malo pripazila i opet rodila veliko dite

isti taj dr. mojoj priji koja se udebljala oko 25 kg i presla stocku nije nista reka za dijetu :? i ona rodila veliko dite isto.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ajd, uzmi da je bolje da si gladna nego da rigaš.Ionako si mršava i sve će to otić

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Mene je dr. sa Sv. Duha poslao na neslanu dijetu dva dana prije poroda s Lindom. Dobila sam 21 kg, ali već sam s njezinih 6 mj. bila na staroj kilaži. To mi je jedina utjeha, da nakon poroda dosta lako gubim kile, a pogotovo sad s njih troje (od kojih dva sisavca).

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

sad ćeš imati tri sisavaca pa ko će s njima na kraj?! mislim da kad rodiš da ćeš se prepolovit a ne vratit na staru kilžu zato papaj šta ti volja!

Ivana B-G avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

necega sam se sjetila: mozda si zedna? ja zadnjih dana jako malo pijem, pa mi tijelo stalno nesto trazi. ja misla da je glad, kad ono zed!...eto probaj!

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

ja i žedna i gladna...

btw, čestitam linda

rebeca avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam isto stalno gladnaaaa , to mi je koma bit će u meni 100 kg. na kraju. Ostala sam trudna sa 49, i nikada u životui nisam imala više kg. Pa zamislite kako će meni ovi kg. stajati. Mogu ja nešto gricnuti, bademe, voće, ali ništa ne vrijedi ako nisam pojela pošteni obrok. Šta bi još mogla jesti a da malo duže zasiti?

Diami avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Rebeca, meni je pomoglo samo ograničenje nezdravih stvari, a zdrave nisam ograničavala. Sad sam 31+3 i na recimo +8kg. Obzirom da sam krenula s 10 do 15kg viška, pokušavam se paziti - ne toliko da ne jedem, koliko da ne jedem slatkog i nezdravog previše (čokolada, slane grickalice, masna hrana). Ponekad si priuštim i "zgriješim", ali ide, nisam si skroz ukinula jer znam da to ne bi izdržala.

Ali sada, prema kraju trudnoće, samo bi kolače jela. Non stop bi nešto pekla... Ali držim se još nekako.

Prva 4 mjeseca nisam ništa dobila jer sam imala dosta izražene mučnine, jela sam tek toliko da mi nije muka zbog gladi, ali nisam mogla pogledati slatko npr. Nekad si mislim da je bar tako ostalo...

Kažu da može pomoći ako pojedeš tvrdo kuhano jaje za doručak, da je onda tijelo tijekom dana nešto manje gladno. Pa ako ti to nije problem, možeš barem probati.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ko što kaže diami, proteine, ingliš brekfast

rebeca avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

, pokušavam se paziti - ne toliko da ne jedem, koliko da ne jedem slatkog i nezdravog previše (čokolada, slane grickalice, masna hrana). Ponekad si priuštim i "zgriješim", ali ide, nisam si skroz ukinula jer znam da to ne bi izdržala.
    Ja isto ovako kao i ti. Inače ne volim slatko, šećer mi je ispod granice. Stvarno nemam nikakve posebne želje, osim što sam stalno gladna, i8 svaka 3 sata moram jesti. I jedem uglavnom prave kuhane obroke, ili nekada malo sgriješim sa nečim suhim. Jela sam prije 2 sata, evo sad opet moram. :shock:

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mene je takva glad zgrabila sad zadnjih desetak dana. Staaaaaaaaaaaaaaalno nekaj jedem

Ali nastojim se puno kretati, stalno zmišljam neke obaveze zbog kojih "moram" izać iz kuće i pješačim što više mogu, pa na sreću vaga ne luduje

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

..ja sam totalno "pukla" zadnjih par tjedana..samo bi jela slatko ...i non stop sam gladna...katastrofa. Sad sam u 33tj , ak ovak nastavim natući ću opet 20kg

Diami avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Problem sa slatkim je što naglo digne šečer u krvi, pa onda isti naglo padne, pa postanemo naglo jako gladni. Zato se ja pokušavam što više mogu maknuti sa slatkog ili ga pojesti nakon nekog obroka, tako da ne utječe tako jako i naglo. Ne uspijem uvijek, ali koliko ide, bolje išta nego ništa.

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj rebeca prvotno napisa
    Jela sam prije 2 sata, evo sad opet moram.
    Opet??? :shock: Ja kad izdržim sat vremena, sva sam sretna

Citiraj kloklo prvotno napisa
    Ali nastojim se puno kretati, stalno zmišljam neke obaveze zbog kojih "moram" izać iz kuće i pješačim što više mogu
    Mislim da je u ovome moj najveći problem- nemogućnost kretanja, prikovana sam za komp osam sati i tad mi je najgore. Kad sam doma i normalno se krećem i obavljam dnevne aktivnosti, totalno druga stvar. Nije da ne jedem, ali definitivno se niti ne sjetim, niti toliko opterećujem.

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

I ja bez prekida jedem. U zadnjih tjedan dana sam dobila 3 kg!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

joj Linda pa ti si trudna

iskrene čestitke,treće dijete je zaista poseban dar.

što se tiče gladi,pa samo ti jedi.to više što si u prethodnoj trudnoći brzo izgubila kile...ko što reče marta,opusti se i uživaj!

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Linda: www.mama-si.com

Posljednji strip na stranici.

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ne šljaka mi link

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

www.mama-is.com

tipfeler

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

E, i nije zadnji neg predzadnji. Ne ide mi danas.

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

rikavam
    a bogme bi mi i prvi odgovarao

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Linda, pa čestitam!!!
    Tvoji postovi su me uvijek tješili kad sam se pitala kako ću s dvoje... Sad ćeš me moći savjetovati kako će biti s troje!!!

On topic: ja sam isto imala strašne navale gladi, ono, ako odmah nešto ne strpam u usta, umrijet ću bez sumnje. I jela sam kao sumanuta, na poslu najviše, svi su se dolazili k meni nahraniti jer su znali za moje zalihe u ladicama. I uopće nisam puno dobila (dobro, nekih 14 kg, al ne mislim da je to strašno).

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Joj, ja sam ti isto bila takva - smirilo se pod kraj trudnoće, ali opet nastavilo neka 2 mjeseca kasnije :/
    Rezultat: u minusu sam 5 kg otkako sam zatrudnjela s prvim! Zadnji put sam imala ovoliko prije 18 godina za maturu 8)

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ovaj vikend mi je najmanje desetero ljudi reklo da sam jaaako velika, da se ne sjećaju da sam takva bila u prve dvije trudnoće, a jedan striček me u najboljoj namjeri pitao jesam li 6. mjeseci trudna.
    Iako sam itekako svjesna toga, često i sama naglašavam, a i volim se zezati na taj račun, moram priznati da mi nije bilo svejedno i da sam imala potrebu opravdati se. Odlučila sam se zato od danas kontrolirati. Stvarno sam pretjerivala i mislim da mogu bez toliko hrane. I bez slatkiša. I tako puno kruha.
    Pijuckam vodicu i ide mi. Za sad.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Evo i ja sam u fazi odvikavanja. Kad ogladnim (a nije vreme za redovne obroke) ja maznem neku laganu voćku. Ovih dana su to mandarine. Videćemo kako će ići. Od pretposlednjeg pregleda (11+6) do prošlonedeljnog (16+3) sam dobila 2,5 kg :shock: pa se moram malo kontrolisati, iako mi moja doc ništa nije rekla na to. Rekla mi je samo da izbacim majoneze, kečape i druge masne namaze, pohovano, gazirano... Što ja inače nikad i ne jedem

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Lindić, eto vama brace
    Mene je naša pedica u 6. mjesecu trudnoće pitala jesam li pred porod

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Uf što bi volila da se mogu kontrolirati...al glad me opere i postanem neuračunljiva :shock: Ko Jackille i Hyde...
    Sad npr. mm mi napravio OGROMNU zdjelu kokica, kao ono da imamo za cijeli dan....ja sam pola potamanila u 10 minuta i na kraju sam ga panično zvala da mi otme zdjelu, a iz usta doslovce ispadaju kokice koliko sam ih nabila...on se prepao kad me vidio
    Sva sreća to je prvi baš Junk food koji sam jela u trudnoći, inaće pokušavam glad začepit vočem, jogurtom, šalicom juhe...

U prošloj sam trudnoči panično jela Curly smoki....i zaklela se sebi da u ovoj neču primirsat tom vražjem jelu...kad ovaj vikend došli nama frendovi i donjeli CURLY :shock: jedva sam se suzdržala...

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

upravo kuham gulaš i njoke sa salatom od cikle... i sve to ne bi bilo čudno da ja nisam NA POSLU, i da mi ovo nije već 3. obrok...
    dakle dva doručka obavezno, jedan odmah ujutro jedan oko 10. onda oko podne nešto prizalogajim pa kod kuće ručam ili kao danas dva puta ručam. al zato kao i Linda, kad dođem doma apetit nekako splasne... večera mi nije po volji pa jedem samo ako baš osjetim kiselinu.
    u prvoj sam dobila 15kg, iz bonice izašla već s 10 manje tako da se uopće ne sekiram za kilažu, koliko bude bude, bitno da mi nismo gladni!

već me šef špota a sam više u kuhinji nego u uredu

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

ja sam u 8 mj trudnoće imala napadaje za slatkim...mislim ono fakat napadaje. Bez imalo kontrole slistila 3KOLAČA u slastičarnici, i još bila gladna
    Sad su mi se u 35tj pojavile mučnine :? :?
    otkud sad to??!
    ajd bar nešto obzitom da sam u 35 tj na 14 kg+

r_i_t_a avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

..stalno bi nešto jela,slatko pogotovo.kada počmem neznam stati.čak mi se čini da sam dobila i dosta kila.u 5 mjeseci-9 kila.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •