Molim Vas za pomoć! Svi pričaju,pa čak i moja kolegica na poslu za to sredstvo da je super fantastično. Istina,ona ga je kupila u Splitu :/ ,a mene zanima gdje se sve može kupiti u Zagrebu (koji dućani ili veći centri ga drže)?
Hvala na odgovoru![]()
Molim Vas za pomoć! Svi pričaju,pa čak i moja kolegica na poslu za to sredstvo da je super fantastično. Istina,ona ga je kupila u Splitu :/ ,a mene zanima gdje se sve može kupiti u Zagrebu (koji dućani ili veći centri ga drže)?
Hvala na odgovoru![]()
probaj kerum.
u splitu ga on drzi, pa ga mozda ima i gore
nisam u toku![]()
na bazi cega je to sredstvo za ciscenje?![]()
ja ih koristim,al nama dostavlja jedan frend![]()
sredstva su mi zaista mrak
ja ih koristim,al nama dostavlja jedan frend![]()
sredstva su mi zaista mrak
pa toga ima svugdje. sredstvo je stvarno M R AK, neko španjolsko! najdraži mi je onaj plavi - odlično otklanaj masnoću, može se sve s njim pa i stakla! samo se pospreja i obriše papirnatim ručnikom, nema ispiranja, stvarno odlično. Onaj zeleni za WC je isto ok, ali on mi je malo nezgodan, ne znam kako ga vi koristite. Ima još jedan baš za teške masnoće, imam i njega, ali ga smao jedanput koristil i trebalo ga ispirat pa mi se nije svidio.
mislis zbog imena?! je, nije neko...fiorelo prvotno napisa
ime kao da je pobjeglo iz nekog laboratorija za masovna unistenja
znam da ima neka vrsta satelita KH7 a za sredstvo za ciscenje nikad cula
![]()
sad sam bas znatizeljna,jos kad bi mi netko rekao na bazi cega je to sredstvo(koji su mu sastojci)
Kod nas ga ima u manje-više svakoj trgovini. Obično stoji među kućnim potrepštinama. S njime čistim: napu, špaher, mrlje s odjeće...zakon mi je!
Može malo pobliže neko objasniti u detalje o čemuse radi?
http://www.ciao.es/Comentarios-sobre...rasante_323773
sredstvo za uklanjanje masnoca, nista spektakularno, dobro cisti.
Indi prvotno napisa
ok...kod nas...(gdje to kod nas?) može malo pobliže jer ga ja nemrem nigdje naći![]()
thanx
sve ostanite lijepe i drage![]()
A moram i ja to imat![]()
U Kerumu nemaju, gledale su me prodavacice ovak :?
Ima li u Konzumu?
ja ga kupujem u getrou! ima ga tamo! i dobro je sredtsvo, nije ekstra suupeeeer, ali je dobar prilicno! nije los ni ajax proffesional!
kako ga koristiš?miki2302 prvotno napisa
pa ja osobno uglavnom za mrlje,u kuhinji, masnoce i takve stvari....mrlje na odjeci isto tako i sve mi odlazi...fakat ne mogu reci....koristim ga za sve sto inace ide malo teze...ako si to mislila!nasprejas malo, pustis par min, isperes i to je to...ak se radi o odjeci, nakon toga bacim u pranje....meni funkcionira...meni preporucila frendica to i fakat mi je ok! i kazem ti, uvijek u getrou nadjem!
Ima u Kauflandu.