-
..sve ja to čitam ..i ni jedna nije napisala da je ikada "pukla"!!
Meni se nakon višemjesečnog kuliranja to desilo baš danas ujutro..
Ne mogu reći MM ima posao koji ipak donosi puno više novaca od mog, dođe doma nakon posla, nema popodnevne aktivnosti (osim 2 mjesečna večernja izlaska s dečkima) ...uspjela sam ih ntjerati da je subota ujuto moja (zasada imam samo jedno, uskoro stiže drugo)..no ja opet nisam zadovoljna.
MM je protiv "pomoći" u kući, a ne pomaže ništa, osim ako ga tjedan dana ne ganjam po kući da nešto pomogne. Uglavnom je sve na meni. Jednostavno nemam snage nekog tjerati da mi pomogne. Već me to žicira. Ujutro se dižem, ganjam dijete da pojede, oblačim ga, dok se ostali razvlače po krevetu obuku se i vode dijete u vrtić. kako će to biti kad dođe beba, sve se bojim :/ ..
Htjela bi da MM pokaže inicijativu oko pomoći, odnosno da se ujuto digne , napravi djetetu doručak, obuče ga , dok se ja bavim s bebom. mislim 6 mj. to ne bi trebao biti problem. ja još uvijek trudna navađam dijete po kazalištima, parkovima, itd. "njihovo je vrijeme" jednom tjedno posjet baki i dedi. Milsim nije da se kvalitetno bavi s djetetom.
Ja sam nekako htjela da se MM potrudi oko djeteta na jednak način kao i ja.
Čini mi se da sve nekako prelazite preko toga da je sve na vašim leđima (bar mi se tako čini kod većine) ....ono, ne frustrira vas što same razvažate djecu, što same kuhate, spremati itd. Mislim veća plaća nije opravdanje za čitanje novina nakon posla, bar se meni tako čini...mođda ja jednostavno previše očekujem od muškog roda.
Sad si sama plaćam pomoć po kući 2 puta mjesečno jer više ne mogu sama, a ak zamolim da se opere kada, to traje 2 tjedna
Mislite li da sam nezahvalna na tome šta muž ipak više zarađuje??! :?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma