Brunda,. Moj tempo je neusporediv sa samo jednim djetetom i plus što ona (zasad je tako) prespava cijelu noć, ali i mene je ubola ona rečenica koju si ti napisala, znala sam da će te ubost komentar i super mi drago mi je zbog tvoga objašnjenja (jer mislim da bih i ja kao apricot, iako nikad ne znaš dok se u situaciji ne nađeš, ja sam mislila svašta što je MM meni obećao (a vjerojatno je mislio i on) tipa da će dolazit oko 17 doma, da će maknut putovanja itd. Ali, opet, zasad nam tako ide, a imamo i super eager baku koja jedva čeka uskočit (samo nek' nam bude zdrava
)).

. Moj tempo je neusporediv sa samo jednim djetetom i plus što ona (zasad je tako) prespava cijelu noć, ali i mene je ubola ona rečenica koju si ti napisala, znala sam da će te ubost komentar i super mi drago mi je zbog tvoga objašnjenja (jer mislim da bih i ja kao apricot, iako nikad ne znaš dok se u situaciji ne nađeš, ja sam mislila svašta što je MM meni obećao (a vjerojatno je mislio i on) tipa da će dolazit oko 17 doma, da će maknut putovanja itd. Ali, opet, zasad nam tako ide, a imamo i super eager baku koja jedva čeka uskočit (samo nek' nam bude zdrava
)).
Odgovori s citatom